narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Cia nera labai daug diskusiju, nes patys M$ kurdami X360 norejo, kad PC ir X360 butu cross-gaming, bet niekaip nerado balanso, nes M&K > controller. Source tingiu ieskoti, bet paieskojus viska galima rasti google :)

Baigiam su oftopicu:>

O del PS4 katimo - kad nelabai jis ir kaista :D

Tai,kad kiti skundzias cia del kaitimo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi nepastebėjau tokio didelio kaitimo. Na nelabai ištikro aš einu ir liečiu tą koncolę - karšta ar ne, bet problemų dėl kaitimo, išsijungimų ar errorų ar dar ko panašaus - nebuvo.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Eikit susikurkit nauja tema pele vs gamepad ir diskutuokit, jau isvis i lankas dauguma nuvaziavo. Nera geriausio varianto, kiekvienas zmogus zaidzia kaip jam patogiau/geriau ir taskas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kaip kieno,bet mano PS4 kaista ir taip neblogai,palyginus su PS3.ir pati konsole silta ir toki jau karstoka vejeli pucia.bet kadangi zinau kad testai buvo atlikti labai labai mazoje dezuteje ir jis tik po paros perkaito ir issijunge,o pas mane atvira erdve,tai ne kiek nepergyvenu del kokybes ir del perkaitymo :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maciau ta video su stikline dezute, bet kazin ar ne fake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinai,del visko galima abejoti kas vyksta,bet pats losiu kartais ne po 2-3h,o po 8-10h ir jokiu bedu su PS4.praktika yra geriausias visko irodymas  :)

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie koki jus cia video?:$ Praziurejau 5 puslapius atgal ir neradau link'o :|

Kad jo temperatura auksta buna - taip, bet tik tam tikriem zaidimam (hint: NBA 2k14) ir jokiu crash'u del to nebuvo. Taip pat per Sony konferencija kazkuria matem, kaip jis [PS4] buvo uzdarytas i stikline dezute ir kai perkaito sviesele pasikeite i raudona, o po kurio laiko, kai atauso, tiesiog toliau puikiai veike :)

EDIT: radau pic

ps4-red-light-of-death-claims.jpg

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek zinau ten dare ekspermenta, ta konsole toj dezej ijungta laike kaskiek valandu, poto konsole issijunge po poros valandu ijunge ja ir ji toliau veikia, ps4 kaskokia apsauga padaryta yra nuo perkaitimo, man atrodo kai konsole pasiekia tam tikra temperatura ji automatiskai issijungia kad neperkaistu pasiekusi kritine temperatūra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Apie koki jus cia video?:$ Praziurejau 5 puslapius atgal ir neradau link'o :|

Kad jo temperatura auksta buna - taip, bet tik tam tikriem zaidimam (hint: NBA 2k14) ir jokiu crash'u del to nebuvo. Taip pat per Sony konferencija kazkuria matem, kaip jis [PS4] buvo uzdarytas i stikline dezute ir kai perkaito sviesele pasikeite i raudona, o po kurio laiko, kai atauso, tiesiog toliau puikiai veike :)

EDIT: radau pic

ps4-red-light-of-death-claims.jpg

Mes ir nesakome, kad mums kažkas lūžinėja. Tiesiog pati dėžė ir visa aplinka aplink dėžę nenormaliai užkaista esant pvz lentynoje.

Tikiu, kad toje lentynoje (mano atveju) veiks ir net nebus jokių raudonų lempučių (jau išbandžiau ir viskas ok, neperkaista). Bet ventiliatoriaus garsas tampa nebepriimtinu žaidimo metu.

Tiek žinių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes ir nesakome, kad mums kažkas lūžinėja. Tiesiog pati dėžė ir visa aplinka aplink dėžę nenormaliai užkaista esant pvz lentynoje.

Tikiu, kad toje lentynoje (mano atveju) veiks ir net nebus jokių raudonų lempučių (jau išbandžiau ir viskas ok, neperkaista). Bet ventiliatoriaus garsas tampa nebepriimtinu žaidimo metu.

Tiek žinių.

pas mane irgi lentynoje nezinau apie kokia cia garsa kalbi ventiliatoriaus,gal lauke traktoriai kur vazineja sone?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

garso didelio neskleidzia jeigu zaidi,jeigu aisku zaidi be garso tai girdisi.as pvz niekados saves nepagavau bezaidziant kad isgirsciau kaip jis dirba,o siaip,zaidima sustabdzius ir isiklausius,girdi kaip jis osia,bet tikrai ne zaidziant.

p.s.bet kokiu atveju Tomb Raider and PS4 eis ant 60FPS  :) kadangi karu nezadu rengti,neminesiu xboxone FPS :D

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš trijų pusių uždara lentyna po teliku.

ps3 fat'as perkaisdavo ir užlūždavo

ps4 kolkas tiek nekankinau, bet užkišus ranką į lentynos gilumą už konsolės, pakankamai šilta, ventiliatorius ošia... nemėgstu garsiai klausytis/žaisti, tai šiokis tokis diskonfortas yra, kai vėjelis įsijungia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiauriai patenkintas dėl garso aš pats. Atsimenu kaip mano x360 fatas uždavo tiesiog stovėdamas home screene. Jetau koks garsas buvo, todėl man milźiniškas šuolis garse. Beveik visiškai nieko negirdžiu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.