narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą
Iškur čia atsirado tų niekur nematytu žmonių kurie iš lempos parašo žinute stumančia ant bat0no ? Kažkokia sekta čia susirinko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip Air0:     sliopis, gedunex ir lonsdale yra žyymiai seniau užsiregistravę nariai,nei tu 2013 ;) bet nesipykit,xebra (aišku tai bus sunku, nes bat0nas VIEN priekabių ieško puikiajam aparatui, dar atmuš ūpą kol Ps4 pristatys man :/  :D  )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiaip Air0:     sliopis, gedunex ir lonsdale yra žyymiai seniau užsiregistravę nariai,nei tu 2013 ;) bet nesipykit,xebra (aišku tai bus sunku, nes bat0nas VIEN priekabių ieško puikiajam aparatui, dar atmuš ūpą kol Ps4 pristatys man :/   :D  )

Ne į temą

Nenoriu pradėt nei ginčo nei dar ko, bet prie ko čia ta data? Ji visiškai nieko nerodo. Aš nemačiau, kad jie čia diskutuoti apie PS4, bet ant bat0no pastumpti nori. Logikos.

bat0nas VIEN priekabių ieško puikiajam aparatui

Nenorėk, kad aš pradėčiau vardinti PS4 trūkumus. Jeigu nesuprantat kame viso šito esmė yra tai bukit mieli - nekomentuokit. Ir puikiajam aparatui? Srly? -.- Jis tiesiog geras - toks pat kaip ir xbox1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai mes turim butinai diskutuot,kad galetume stumt? Cia tavo logika...O siaip tai niekas nestumia, lygiai taip pat ji kritikuoja. Nesakau,kad blogai jis daro atrasdamas trukumus.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nenoriu pradėt nei ginčo nei dar ko, bet prie ko čia ta data? Ji visiškai nieko nerodo. Aš nemačiau, kad jie čia diskutuoti apie PS4, bet ant bat0no pastumpti nori. Logikos.

Nenorėk, kad aš pradėčiau vardinti PS4 trūkumus. Jeigu nesuprantat kame viso šito esmė yra tai bukit mieli - nekomentuokit. Ir puikiajam aparatui? Srly? -.- Jis tiesiog geras - toks pat kaip ir xbox1.

tai kur tu matei čia nematytų žmonių ir sektų? esmė ta,kad tu pats gana šviežias čia,bet nesiginčysim,ok. O nuostabiu aparatu vadinu todėl, kad ps4 MAN yra tikrai puikus šuolis nuo senosios current gen. Ir tikrai daugelis tam pritartų. Ne veltui prekė yra deficitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

airo taip pat nuo ikso persoko ant playsto, todel ir nepatenkintas :) tai reikejo pirkti xone :) gal jis tiek trukumu neturi kaip ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kur tu matei čia nematytų žmonių ir sektų? esmė ta,kad tu pats gana šviežias čia,bet nesiginčysim,ok. O nuostabiu aparatu vadinu todėl, kad ps4 MAN yra tikrai puikus šuolis nuo senosios current gen. Ir tikrai daugelis tam pritartų. Ne veltui prekė yra deficitas

Ne į temą

Šviežias? Mano data nieko nesako. Susikūriau nes neatsimenu seno. Problem solved. Tai kai tu kitą kartą rašysi - PS4 nuostabus aparatas, nepamiršk paminėti - "PS4 MAN nuostabus aparatas" ;) O dėl žmonių. Biški apsidariau, dėl tų kelių... Ką matau tai Playstation Fanboys pykstančius ant kiekvieno kuris pasako nors vieną blogą žodį apie Playstation produktą. Aj beje, visos koncoles yra šuolis nuo currrent-gen... Apie tai /topic closed. "Mission impossible" ką nors juos išmokyti.

airo taip pat nuo ikso persoko ant playsto, todel ir nepatenkintas :) tai reikejo pirkti xone :) gal jis tiek trukumu neturi kaip ps4

Ne į temą

O tu, žmogau, geriau jau nerašyk išviso, nes matau nieko nežinai ir net nenutuoki apie ką eina kalba ir kiek aš petenkintas, nepatenkintas ir t.t. Susikišk savo replikas žinaj kur..

Visą gyvenima buvo taip, ir žmonių atvžylgiu, ir technologinių atžvylgiu, kad dažniausiai yra pamatomi blogi darbai/trukumai. Pirmiausia tai, kad tai sukelia diskusijas. Dalinames savo nuomone apie tam tikrą dalyką. Tas pats Facebook. Bat0nas pasakė, kad jam neveikia ten su Facebook kažkas ir t.t. ir aišku, kaip tikri lietuviai, - "ej tu. tj kam pirkaj tą ps4.", "parduok man už 300", "bat0nuj niekas nepatinka", "bat0naj kraupus ir prisipystu prie visko ko tik gali"... Geez. Haterių banda. Piemenio gero netūrėjo. Užuot stume, pasidalinkit savo nuomone ir pastebėjimais - nes tokių čia mačiau reta. PEACE

Lonsdale, 112 puslapis - kodėl jis tūrėtų parduoti savo PS4 ? Jis galbūt minėjo, kad gailisi, kad jį pirko? Nepastebėjau. Kažin ar yra..

Redagavo AirO
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Šviežias? Mano data nieko nesako. Susikūriau nes neatsimenu seno. Problem solved. Tai kai tu kitą kartą rašysi - PS4 nuostabus aparatas, nepamiršk paminėti - "PS4 MAN nuostabus aparatas" ;) O dėl žmonių. Biški apsidariau, dėl tų kelių... Ką matau tai Playstation Fanboys pykstančius ant kiekvieno kuris pasako nors vieną blogą žodį apie Playstation produktą. Aj beje, visos koncoles yra šuolis nuo currrent-gen... Apie tai /topic closed. "Mission impossible" ką nors juos išmokyti.

Ne į temą

O tu, žmogau, geriau jau nerašyk išviso, nes matau nieko nežinai ir net nenutuoki apie ką eina kalba ir kiek aš petenkintas, nepatenkintas ir t.t. Susikišk savo replikas žinaj kur..

Visą gyvenima buvo taip, ir žmonių atvžylgiu, ir technologinių atžvylgiu, kad dažniausiai yra pamatomi blogi darbai/trukumai. Pirmiausia tai, kad tai sukelia diskusijas. Dalinames savo nuomone apie tam tikrą dalyką. Tas pats Facebook. Bat0nas pasakė, kad jam neveikia ten su Facebook kažkas ir t.t. ir aišku, kaip tikri lietuviai, - "ej tu. tj kam pirkaj tą ps4.", "parduok man už 300", "bat0nuj niekas nepatinka", "bat0naj kraupus ir prisipystu prie visko ko tik gali"... Geez. Haterių banda. Piemenio gero netūrėjo. Užuot stume, pasidalinkit savo nuomone ir pastebėjimais - nes tokių čia mačiau reta. PEACE

Lonsdale, 112 puslapis - kodėl jis tūrėtų parduoti savo PS4 ? Jis galbūt minėjo, kad gailisi, kad jį pirko? Nepastebėjau. Kažin ar yra..

Ne į temą

prajuokino ;D... per daug rimtas esi... , bet tie ir skundziasi kurie nuo ikso persoko ant ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gyvenimiskai galima taip pasakyt,susirandi pana ir del kiekvieno ne taip nukirpto nago,ne taip krintanciu plauku,del trumpesnio zingsnio negu tavo,del plonu ar storu ranku,del siknos kad ne kaip pas kitas 99% jai priekaistauji ir visiems skundies? tai arba uzpistum pana ir tave praskraidintu greitai arba pati uzpistu ir ja mestum.tai gi PS4 ne pana,praspirt negali,bet cia pastovus toks verkimas uzknisa beveik kiekviena,ir nereik cia buti PS fanbojui,tiesiog toks zmogaus mentalitetas nera priimtinas daugeliui zmoniu.jeigu daikta ar zmogu myli ir patinka,priemi ji su visais trukumais ir nebalbatuoji apie tai kas diena.tai jeigu jam PS4 kelia daug problemu ir vis problemos,tai kam kankintis ir kitiems zmonems uzti galvas?

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Just.. omg. Aš čia su kuo bendrauju? Net nebeturiu kaip kitaip parašyti. Su tokiais galima ginčitis ir ginčitis ir jie vistiek savo. Whatever. Ne tam vieta čia. Bat0nas blogas. PS4 tobulas. Visi jus esate normalus. Viskas ok ;) /Sarcasm off

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, prieš savaitę gavau PS4.

Tai turbūt, geriausias daiktas kurį įsigijau tikrai neblogas, žiūriu kiti čia šneka kad Store t.y parduotuvė PSN lėtai veikia, viskas veikia tiesiog perfect, jeigu dėl pačios konsolės, hdd iš 500GB į 1TB pakeičiamas labai greitai ir patogiai, meniu po PS3 atrodo atnaujintas žymiai. Nemokami žaidimai ant PS+ tikrai geri išbandžiau DontStarve ir Resogun nuostabūs žaidimai, beto turiu įsigyjęs Call of Duty: Ghosts ant PS4, ir tikrai grafikos yra neblogos(bet jug nepalyginsi su PC). Manau PS4 reikia duoti laiko, tada jinai parodys tikrą savo galią, užtektų puse metų. 

P.s Jeigu kas dar svarsto kur gauti PS4 Lietuvoje su garantija dviem metam ir pigiai, ozis.lt Vilniaus sandelyje turi jų( Siunčia į visus miestus )
P.s.s Jeigu kas jau turi PS4 irgi, pasidalinkit įspudžiais :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Biški apsidariau, dėl tų kelių... Ką matau tai Playstation Fanboys pykstančius ant kiekvieno kuris pasako nors vieną blogą žodį apie Playstation produktą

Tau dabar paciam neatrodo,kad tuos fanboju karus bandai sukelt taip reiksdamasis? :) ir  ar as sakiau,kad jis turetu parduot savo konsole?Ir koks vartotojas vardindamas vien trukumus gali dziaugtis daigtu?

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal jau nebesvaikit, nes jau nebe apie ps4 kalbat o apie gyvenima, susikurkit kita topika, apie ko nekenciu bet patinka, ka nusipirkau bet nepatinka, ir panasius dalykus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.