narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Nes isai neskirtas Lt rinkai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man isvis net neleidzia sios programos nusipirkti is google play per mobile, raso: Sis elementas negalimas jusu salyje, tel Samsung Galaxy S2, operatorius Omnitel abonentas, jeigu kas zinot kaip padaryti kad google play matytu kita sali brukstelkit man i PM, dekuj

man tas pats su obuoliu, lietuvos rinkai dar neskirta programa tai neleidzia atsisiusti programos :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas pats su obuoliu, lietuvos rinkai dar neskirta programa tai neleidzia atsisiusti programos :/

Man panašiai buvo. Tiesiog atsijungiau, susiradau programą (Tuo metu ieškojau Playstation App ir Knack's Quest). Atradau ir paspaudžiau siusti. Tiesiog tuo metu liepė prisijungti ir susikūriau naują accountą nustatydamas USA kaip šalį. Vėliau surašai duomenis (Netykslius galima aišku) ir kai jau prašis Credit Card tai tiesiog pažymi None ir vuolia!

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man isvis net neleidzia sios programos nusipirkti is google play per mobile, raso: Sis elementas negalimas jusu salyje, tel Samsung Galaxy S2, operatorius Omnitel abonentas, jeigu kas zinot kaip padaryti kad google play matytu kita sali brukstelkit man i PM, dekuj

Siųskis apk failą ir įdiek https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B6QEOK9qia0TQnAzUWcxN2p4dkE čia android.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panašiai buvo. Tiesiog atsijungiau, susiradau programą (Tuo metu ieškojau Playstation App ir Knack's Quest). Atradau ir paspaudžiau siusti. Tiesiog tuo metu liepė prisijungti ir susikūriau naują accountą nustatydamas USA kaip šalį. Vėliau surašai duomenis (Netykslius galima aišku) ir kai jau prašis Credit Card tai tiesiog pažymi None ir vuolia!

pavyko, aciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki dar TV apie katu čia  <_<

PS vita arba telefoną gali pririšti kaip antra ekraną, su papildomu app telefone ,PS Vita ir taip jau turi su naujausiu update 

Gal aš ne taip išsireiškiau, vat kur SEN, Account menegement activate an HDTV, Audio & video, Mobile devices,...

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/devices/device-list.action?displayNavigation=true

Pagrinde bet koks tel tinka su Android 4 ar aukštesne versija. Yra tokia programėlė, kurioje galima peržiūrėti draugų veiklą, trofėjus, rašyti žinutes, galima telefoną naudoti kaip klaviatūrą PS4 konsolei, naudoti kaip second-screen tokią funkciją palaikančiuose žaidimuose, peržiūrėti Store ir apsipirkti. Daugiau info: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid Vėliau bus Playstation Now servisas http://www.playmanija.lt/forumas/t42268/playstation-now/

Ačiu.

Reikės pasidomėti Sony mobiliųjų telefonų parametrais ir atsiliepimais, gal visai ir nieko bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vieną erzinančią PS4 savybę išgimdžiau: gavus "friend request" reikia aštuoliolikos paspaudimų, kad iki jo nusigautum. Kažkaip galėtų būti ne taip klampiai realizuota. Pvz Notifications lange būtų galima tiesiai patekti į FR ir jį priimti arba ne. Dabar - bereikalinga krūva žingsnių į vartotojo paskyrą, view FR ir t.t..

Neatsimenu.. bet buvo dar pora vietų, kur prašo per daug paspaudimų paprastiems veiksmams atlikti.

Na bet čia tiek to.

PS: FB integracija vis dar neveikia man. Pas ką nors veikia?

Sitas friend request tai tikrai nesamone, pirma karta vos radau, antra karta ir uztrukau pakankamai, negi sunku padaryti pora paspaudimu. manau sita nesamone sony istaisys anksciau ar veliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Android atveju - susirandam APK.

iOS atveju - įsikėliau programą į JB iOS'ą be problemų (t.y. nereikėjo žaisti su US paskyra).

Sitas friend request tai tikrai nesamone, pirma karta vos radau, antra karta ir uztrukau pakankamai, negi sunku padaryti pora paspaudimu. manau sita nesamone sony istaisys anksciau ar veliau

Apie ką ir kalba.

Tik kad PLM forumo verksniai arba nebandę, arba šiaip.. rašytojai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai lengva funkcija, geresnė man negu ps3, žaidimo metu greičiau gali atlikti ant ps4 negu ant ps3 (ilgai galvoja) 

Tai kad tu čia esi didysis verksnys niekas tau netinka 

Redagavo narkata
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darau offtopic, nes tai bus lyginimas su konkurentais:

Ne į temą

Paimk Android OS. Tiesiai notifications'uose gali atlikti greitus veiksmus (atsakyti žinutę, kažkam kažką išsiųsti, praleidus skambuti perskambinti/siųsti žinutę ir t.t.). Tai leidžia neiti į pačią programą ir atlikt veiksmus tiesiai ten.

Xbox360 atvejis. Inbox'as (pasiekiamas poros mygtukų paspaudimu) talpina visas žinutes (nuo pakvietimų draugauti ir eilės kitų). Atsidarius bet kokio tipo pranešimą - iš karto gali daryti pageidaujamą veiksmą.

Taip pat Xbox360 atveju, iššokus pranešimui ekrane (žinutė, achievement, avatar item ir krūvos kitų), kol neišnyksta spaudi Xbox mygtuką ir iš karto patenki į notifications šaltinį, kur gali atlikti greitus veiksmus.

iOS'as irgi pradeda po truputi vytis konkurentus.

Kaip tai yra PS4 atveju - žinote patys. Kai nesi nieko bandęs, išskyrus PS3/PS4 - gali atrodyti tobuli Sony užmanymai. Deja taip nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darau offtopic, nes tai bus lyginimas su konkurentais:

Ne į temą

Paimk Android OS. Tiesiai notifications'uose gali atlikti greitus veiksmus (atsakyti žinutę, kažkam kažką išsiųsti, praleidus skambuti perskambinti/siųsti žinutę ir t.t.). Tai leidžia neiti į pačią programą ir atlikt veiksmus tiesiai ten.

Xbox360 atvejis. Inbox'as (pasiekiamas poros mygtukų paspaudimu) talpina visas žinutes (nuo pakvietimų draugauti ir eilės kitų). Atsidarius bet kokio tipo pranešimą - iš karto gali daryti pageidaujamą veiksmą.

Taip pat Xbox360 atveju, iššokus pranešimui ekrane (žinutė, achievement, avatar item ir krūvos kitų), kol neišnyksta spaudi Xbox mygtuką ir iš karto patenki į notifications šaltinį, kur gali atlikti greitus veiksmus.

iOS'as irgi pradeda po truputi vytis konkurentus.

Kaip tai yra PS4 atveju - žinote patys. Kai nesi nieko bandęs, išskyrus PS3/PS4 - gali atrodyti tobuli Sony užmanymai. Deja taip nėra.

As nesuprantu ka tu tuom nori pasakyti, nu nera tobulas ir ka? Cia gal nori pasakyti "zmones nepirkit ps4, nes su juo reik 3 mygtukais daugiau paspausti norint pereiti zaidima, zaidimo story 5sec trumpesnis, norint ijungti konsole mygtuka reikia palaikyti 0.010 sec ilgiau nei konkurentu, suvalgo 2w daugiau energijos per metus nei kiti? Nustok tu ieskoti subinei razinu, norint prisikabinti ir prie stulpo galima prisikabinti

Parduok ta ps4 ir nebereikes verkti del kiekvieno sudniekio

Redagavo sliopis
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sliopi,

Nesigaudai, nesupranti konteksto, nežinai, kas yra review (kai aptariame ir minusai) - nekišk nosies. Rimtai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As stebiuos kaip tu dar nepardavei ps4 ir xboxo nenusipirkai :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra review ir yra issikalinejimas,butent ka tu ir darai,issikalineji.beje,pritarciau daugumai,jeigu viskas taip blogai kam is vis kankintis ir tureti ta prasta konsole?

primena man sis veikejas grauduji originala kuris apdirba isdirba zaidima ir vistiek ji losia 50> valandu :D 

p.s. normalus zmones jeigu nepatinka ir nesinaudoja,parduoda ir pan.,tai kaip sliopis ir sake,ieskojimas siknoje razinku.

kaip ten bebutu,neutraliu ekspertu ir zmoniu nuomone PS4>10x Xboxone :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ten bebutu,neutraliu ekspertu ir zmoniu nuomone PS4>10x Xboxone :D

Kaži reik aštuonioliktą kartą rašyt, kad aš niekur neteigiau, jog X1 yra kažkuom geriau, ar pats susigaudysi?

Aš esu patenkintas savo pasirinkimu (PS4). Bet jūs kažkaip kompleksuojate dėl savojo pasirinkimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stremingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažiau. Todėl aš labai smarkiai pasirenku kam man skirti tą laisvalaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reikia praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos