narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

>ei girdi parduok ta ps4 man uz 300lt, juk tau tas ps4 kaskoks sugedes, viskas neveikia, turbut tau wienam tokia brokuota konsole pakliuvo. Nebereiks tiek kankintis kai atsikratysi to daikto  :)

O tai nuo kada konstruktyvi kritika yra blogai? Norėčiau, kad tokias žinutes matytų Sony ir greičiau tvarkytu problemas kurios yra.

• Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ei girdi parduok ta ps4 man uz 300lt, juk tau tas ps4 kaskoks sugedes, viskas neveikia, turbut tau wienam tokia brokuota konsole pakliuvo. Nebereiks tiek kankintis kai atsikratysi to daikto :)

Neapsirikai su kaina? :P

Dar vieną erzinančią PS4 savybę išgimdžiau: gavus "friend request" reikia aštuoliolikos paspaudimų, kad iki jo nusigautum. Kažkaip galėtų būti ne taip klampiai realizuota. Pvz Notifications lange būtų galima tiesiai patekti į FR ir jį priimti arba ne. Dabar - bereikalinga krūva žingsnių į vartotojo paskyrą, view FR ir t.t..

Beje:

Ne į temą

Gal norėtumėte išgirsti, kaip šie notifications'ai ir jų greitas pasiekimas yra realizuoti pvz Xbox 360 arba Android'e? :D Bus aiškiau, ką turiu omenyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje:

Ne į temą

Gal norėtumėte išgirsti, kaip šie notifications'ai ir jų greitas pasiekimas yra realizuoti pvz Xbox 360 arba Android'e? :D Bus aiškiau, ką turiu omenyje.

Labai tikiuosi kad nepervargai bandydamas juos pasiekt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kokius žaidimus turit ant PS4, kokius galėtumėte parekomenduot? Aš po kolkas turiu tik: NBA 2K14, bet planuoju isigyti: Watch Dogs kai išeis. :halone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kokius žaidimus turit ant PS4, kokius galėtumėte parekomenduot? Aš po kolkas turiu tik: NBA 2K14, bet planuoju isigyti: Watch Dogs kai išeis. :halone:

Aš turiu tik Mario su chebra ! 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu Fifa 14 ir Assassina 4.abu puikus.ir aisku pliuso zaidimelius :)

p.s. taip,draugo priemimas i draugus trunka 10sec vietoje kitose platformose 5sec,ir tu draugu tiek kiekviena diena priemama,kad uztrunka geras 2h juos priimti ir taip kiekviena diena,sunkus tas gyvenimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p.s. taip,draugo priemimas i draugus trunka 10sec vietoje kitose platformose 5sec,ir tu draugu tiek kiekviena diena priemama,kad uztrunka geras 2h juos priimti ir taip kiekviena diena,sunkus tas gyvenimas :D

Čia tik pvz.

Tiesiog yra dalis įvykių notifications dalyje, kai negali įvykdyti greito veiksmo su tuo įvykiu ir turi eiti kažkur giliai giliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje:

Ne į temą

Tik yra bėda ta, jog asmeninių užgaidų dėstymas šiame forume niekuo nepadės. Reikia siųsti tiesiogiai kūrėjams pastabas ir pasiūlymus. Daugiau nelabai pastebėjau, jog būtų skundžiamasi bene kas antra funkcija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

paaiškinkit prašau, o kam reikia prie ps4 pririšti televizorių arba telefoną?

Žadu keisti telefoną, tai gal verta Sony koki nusipirkti??? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam reikia prie ps4 pririšti televizorių arba telefoną?

Koki dar TV apie katu čia  <_< 

PS vita arba telefoną gali pririšti kaip antra ekraną, su papildomu app telefone ,PS Vita ir taip jau turi su naujausiu update 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

paaiškinkit prašau, o kam reikia prie ps4 pririšti televizorių arba telefoną?

Žadu keisti telefoną, tai gal verta Sony koki nusipirkti??? 

Pagrinde bet koks tel tinka su Android 4 ar aukštesne versija. Yra tokia programėlė, kurioje galima peržiūrėti draugų veiklą, trofėjus, rašyti žinutes, galima telefoną naudoti kaip klaviatūrą PS4 konsolei, naudoti kaip second-screen tokią funkciją palaikančiuose žaidimuose, peržiūrėti Store ir apsipirkti. Daugiau info: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid Vėliau bus Playstation Now servisas http://www.playmanija.lt/forumas/t42268/playstation-now/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tuo peržiūrėjimu. Jums pačioje programėlėje gal leidžia? Nes mane tik nukreipia per naršyklę į jų internetinę parduotuvę.

Gali būti. Sorry, mano Android pasenęs tai negaliu išbandyti. Tokiu atveju nelabai naudinga funkcija, nes galima tiesiog į bookmarkus įmesti puslapį. Bet kitos funkcijos gan neblogos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tuo peržiūrėjimu. Jums pačioje programėlėje gal leidžia? Nes mane tik nukreipia per naršyklę į jų internetinę parduotuvę.

Man isvis net neleidzia sios programos nusipirkti is google play per mobile, raso: Sis elementas negalimas jusu salyje, tel Samsung Galaxy S2, operatorius Omnitel abonentas, jeigu kas zinot kaip padaryti kad google play matytu kita sali brukstelkit man i PM, dekuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.