narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

i kiek popieriuku besuktum suda,jis vistiek smirdes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, Na aš niekaip neįsikertu kam Sony  padare ant ps4 bizgų paviršių kuris raižosi nuo menkiausio prisilietimo....Kaip suparino....pakuodamas paėmiau į rankas ir liko pirštų anspaudai...kagi pavaliau ir liko rėžiai...p***** čia ! ! !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia švitriniu valyti :lol: O jei rimtai tai nejaugi trukdo tie mini įbrėžimai, mano ps3 irgi blizgus ir yra tų micro įbrėžimų bet nieko netrukdo, nes aš į jį nežiūrau... O jei trukdo tai lyg yra kažkoks purškalas kur užpurškus ir nuvalius kažkiek nugraužia to paviršiaus ir būna lyg stiklas. Jeigu gerai pamenu... gal kiti žinos to purškalo pavadinimą. Kažkas lyg buvo naudoją jį ant ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia švitriniu valyti :lol: O jei rimtai tai nejaugi trukdo tie mini įbrėžimai, mano ps3 irgi blizgus ir yra tų micro įbrėžimų bet nieko netrukdo, nes aš į jį nežiūrau... O jei trukdo tai lyg yra kažkoks purškalas kur užpurškus ir nuvalius kažkiek nugraužia to paviršiaus ir būna lyg stiklas. Jeigu gerai pamenu... gal kiti žinos to purškalo pavadinimą. Kažkas lyg buvo naudoją jį ant ps3.

Na man ir netrukdo, stovis sau net nematai,  bet vistiek erzina, kad išpakavus jau taip susiraižo    :acc:

Beje kas nors bandė BF4 PS3 (+BF4 DLC china rising) versija redeem kodu pirkt PS4 versiją ? Beto lošiant visada reikia kad ps3 BF4 diskas būtų PS4 konsolėje. 

Redagavo fotobich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaičiau, kad yra kažkoks purškalas skirtas tokiems paviršiams valyti. Butent apie PS4 buvo užsiminta. Nuvalo ir tuos mini įbrežimus manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausa skina ps4 nusipirkt grazu ir uzlipdyt.

Redagavo Gipsiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar reikalingas ps+,kad galeciau zaist online,ant ps4 visai zalias,tad nepykit uz klausima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar reikalingas ps+,kad galeciau zaist online,ant ps4 visai zalias,tad nepykit uz klausima

Reikalingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne visiem zaidimams, bet taip, reikalingas. F2p zaidimai PS+ nereikalauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip čia dabar? PS3 nereikalingas. Kaip aš tokia informacija pražepsojau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo pat pristatymo pradžios buvo sakyta, kad PS4 internetas bus mokamas. Ir gerai. Pagaliau gaus lėšų PSN tobulinimui.

O dėl to fingerprints tai va radau PS4 knygutėje - controller "n" system cleaning kit. This unique controller n system kit includes 24 antibacterial wipes, non- abrasive microfibes cloth, cleaning spray and dust covers to keep your controllers and system dirt and fingerprint free.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nepradėkit tik poliruoti konsoliu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pliusą turi, tuomet gali būti ramus dėl interneto galimybių su PS4. Bent jau nustos dangstytis, kad nemokamas ir nėra per daug lėšų tobulinti viską. Imsis darbų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vieną erzinančią PS4 savybę išgimdžiau: gavus "friend request" reikia aštuoliolikos paspaudimų, kad iki jo nusigautum. Kažkaip galėtų būti ne taip klampiai realizuota. Pvz Notifications lange būtų galima tiesiai patekti į FR ir jį priimti arba ne. Dabar - bereikalinga krūva žingsnių į vartotojo paskyrą, view FR ir t.t..

Neatsimenu.. bet buvo dar pora vietų, kur prašo per daug paspaudimų paprastiems veiksmams atlikti.

Na bet čia tiek to.

PS: FB integracija vis dar neveikia man. Pas ką nors veikia?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei girdi parduok ta ps4 man uz 300lt, juk tau tas ps4 kaskoks sugedes, viskas neveikia, turbut tau wienam tokia brokuota konsole pakliuvo. Nebereiks tiek kankintis kai atsikratysi to daikto :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.