narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

x1 bent jau eina prideti pirkiniu krepseli, bet tik ps4 ne :/ sakau gal kitiem eina :/

tai kur tau eis ps4 į krepšelį dabar įdėt... šiek tiek geresnį daiktą visada sunkiau būna gauti, nes paklausa didesnė ;/

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visur dabar taip. Greitu metu tūrėtų tų ps4 ir x1 būti visur ir visada. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lietuvių e-shopas išrašė kvitą, kur pristatymo data- iki kovo 1 dienos :D bet sako anksčiau bus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekreipkit dėmesio į bat0no skundus :D pvz. jau antrą dieną neatsako pm į normalų klausimą/patarimą (nors dažnai online plm yra, gal pasikėlęs tiesiog?). Jam daug kas nerūpi, tai ir mums neturėtų rūpėti kad kažkas nemoka/nemokės su DS4 mygtukais elgtis  :sir:

*edit: atrašė jau. Viešai tariu sorry,matyt pasikarščiavau savo ps4 belaukdamas :)

Aš forumą skaitau per tapatalk. Nebuvau susikonfigūravęs "notifications" asmeninėms žinutėms. Todėl tavo žinutės ir nemačiau.

EDIT: Heh.. gal rimtai aš truputi pasikėlęs ;D

Redagavo bat0nas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš forumą skaitau per tapatalk. Nebuvau susikonfigūravęs "notifications" asmeninėms žinutėms. Todėl tavo žinutės ir nemačiau.

EDIT: Heh.. gal rimtai aš truputi pasikėlęs ;D

Ne į temą

Aš tiek galvos neužverčiu ant kiek tu aukštai sėdi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo Playstation Lietuva facebook puslapyje žinutė dėl garantinio remonto, gal kažkam informacija bus naudinga.

1. Kur yra artimiausias garantinio aptarnavimo servisas?

Estijoje. Garantinį aptarnavimą ten atlieka bendrovė Remondiexpert (Keemia 11-5, Tallinn, 10616, Estonia). Jei konsolę pirkote Lietuvoje, ją garantiniam aptarnavimui nusiųs Jūsų pardavėjas.

2. O ką jei konsolę pirkau ne Lietuvoje?

Remondiexpert yra įpareigoti atlikti visų, žemyninėje Europos dalyje parduotų konsolių garantinį aptarnavimą. Tad jei konsolę pirkote Lenkijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ar kitoje EU valstybėje, jų servisas, jums pageidaujant gali būti atliktas Estijoje. Nesam tikri dėl konsolių įgytų Jungtinėje Karalystėje. Pasitaikius progai patikslinsime ar aptarnaujamos ir ten įgytos konsolės.

P.S komenturuose kažkas parašė, kad taiso ir UK pirktas konsoles.

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba.

Klausimelis.

Beveik kiekviena vakara man neveikia PSN (ir dabar neveikia taip pat).

Internetas veikia puikiai. Ta visais budais patikrinu. Taip pat ir PS4 connection test sako, jog internet connection yra. Taciau psn sign in testas = fail.

Cia man vienam taip?

Nebuvau paminėjęs klaidos kodo. Kuris yra: ce-33987-0

Panašu, kad PS4 atveju tai yra ganėtinai paplitęs reiškinys ir vienareikšmiško sprendimo - nėra. Tik visokie workarround'ai, kurie vieniems padeda, o kitiems - ne.

PS: Kodėl nebalsuojate už mane kaip PS4 žinovą? :D;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug šneki ir tolko iš tavęs nėra

Nes dabar esi tu grynas xbox fanas įlindęs tarp PS fanu

(pats matai kaip tave visi kenčia čia, geriau parduok ta PS ir toliau sėdėk xbox skiltija o ne čia, nes naudos iš tavęs čia nulis, viskas tau netinka)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebuvau paminėjęs klaidos kodo. Kuris yra: ce-33987-0

Panašu, kad PS4 atveju tai yra ganėtinai paplitęs reiškinys ir vienareikšmiško sprendimo - nėra. Tik visokie workarround'ai, kurie vieniems padeda, o kitiems - ne.

Pabandyk portus sukonfiguruoti. Neturejau problemu su prisijungimu i PSN pakolkas. Zaidimai (kai kurie) crash'indavo karts nuo karto, bet su psn nebuvo susije ir error kodas kitoks. 

O del to, kad uz tave nebalsuoja - problemas nurodai, bet be sprendimu, atvirksciai nei kai kurie :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

(pats matai kaip tave visi kenčia čia, geriau parduok ta PS ir toliau sėdėk xbox skiltija o ne čia, nes naudos iš tavęs čia nulis, viskas tau netinka)

Grieztai cia, bet tiesos yra :D pvz. Tii labiau ismano ps4 manau, ir be skundu randa problemu sprendima del ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk portus sukonfiguruoti. Neturejau problemu su prisijungimu i PSN pakolkas. Zaidimai (kai kurie) crash'indavo karts nuo karto, bet su psn nebuvo susije ir error kodas kitoks. 

Na turiu porą variantų dar išbandymui (vienas iš jų - portų atidarymas; kitas - išorinis DNS per DHCP vidiniams tinklo įrenginiams, o ne maršrutizatoriaus IP kaip DNS).

Portų atidarymas - variantas. Bet mažai tikėtinas. Connection test praeina su NAT Type 2, kas jau kaip ir savaime reiškia, jog jokių problemų su port'ais nėra. Pažiūrėsiu pirma, kaip su DNS'ais baigsis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dhcp gali konfiguruoti, bet sitas reciau padeda ir gali suletint viska.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sutinku, kad mano sarkazmas - ne pati priimtiniausia forma bendravimui.

Bet nujaučiu, kad PS ir PSN reikalus per kelias savaites išsiaiškinau gerokai giliau, nei jūs per visą PS3 generaciją. No Offence ;)

Tiesiog matosi iš komentarų ir reakcijų, kad apie daugelį dalykų nežinojot/nesusimastėt/nesusidūrėte.

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Sony kol kas atsisakė nuo pilno Kadokawa kompanijos (kuriai priklauso FromSoftware) pirkimo, tačiau pasirašė sutarti dėl "strateginės partnerystės" ir taps didžiausia Kadokawa kompanijos akcininke, su 10% akcijų  paketų.  Susitarimo kaina 318 mln $ (už tiek bus nupirkta akcijų).  
    • Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos