narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Laba.Klausimelis. Beveik kiekviena vakara man neveikia PSN (ir dabar neveikia taip pat).Internetas veikia puikiai. Ta visais budais patikrinu. Taip pat ir PS4 connection test sako, jog internet connection yra. Taciau psn sign in testas = fail.Cia man vienam taip?Kur ieskoti problemos?

Viskas veikia visa savaite ok, bent pas mane

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba.

Klausimelis.

Beveik kiekviena vakara man neveikia PSN (ir dabar neveikia taip pat).

Internetas veikia puikiai. Ta visais budais patikrinu. Taip pat ir PS4 connection test sako, jog internet connection yra. Taciau psn sign in testas = fail.

Cia man vienam taip?

Kur ieskoti problemos?

man buvo tokia panaši situaciją ,trofėjų negalėjau sinc daryti, viska bandžiau niekas nepadėjo, tai padariau formata hdd ir viskas susitvarkė, paskui buvo dėl interneto, nusivežiau ps4 pas draugą , viska pajungiau , ir niekaip negalėjau prisijiungti prie wi-fi nes nerasdavo jokio hosto, bandžiau restarta daryti wi-fi, nepadėjo, padariau ps4 restarta nepadėjo, padariau dar karta restarta ir padėjo , tada rado wi-fi hostu apie kokius 10 o prieš tai 0 rodė 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kažkaip hdd formatuoti nesinori :D

Po to kai parašiau - po poros valandų vėl pradėjo veikti.

Mistika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant ps3 tai ir man butu gaila formatą daryti, bet ant ps4 ne, nes ir taip tuščias yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas akibrokštas.

Pasirodo ne visus kodus galima redeem'inti per internetinį puslapį. PS puslapis toks pat geras kaip ir PSN'as apskritai :D

Vis dar bandau save įtikinti, kad PS4 yra gėris :)

post-29560-0-92964500-1388992109_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas akibrokštas.

Pasirodo ne visus kodus galima redeem'inti per internetinį puslapį. PS puslapis toks pat geras kaip ir PSN'as apskritai :D

Vis dar bandau save įtikinti, kad PS4 yra gėris :)

Ką tu čia bandei redeemint? Nes aš viską per puslapį redeeminu ir tokio dar nemačiau :)

Redagavo girgitaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tu čia bandei redeemint? Nes aš viską per puslapį redeeminu ir tokio dar namačiau :)

12mėn PS+ skirtą UK regionui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nū tai tam gali per ps4 , nematau aš problemos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra ir ar bus kokiu zaidimu kuriuos ps4 vesh ant 60fps kaip zadejo sony??tiesiog idomu pasidare nes visi dabartiniai 30fps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bus, kiek žinau Killzone: SF ant 60fps eina

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

killzone singleplayer 30fps ,mp 60fps ,paskui bf4 ir cod ghost 60fps . Šeip dauguma singleplayer žaidimų bus 1080p ir 30 fps .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nū tai tam gali per ps4 , nematau aš problemos

O aš matau problemą :)

Jeigu tokių elementarių dalykų 21ame amžiuje negaliu padaryti nesėdėdamas prie konsolės - fail.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai  :cenzura:  pirkai ta PS4 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jau tiek pagiežos pilna, kad net nejuokinga. Reikia ieškoti sprendimo būdų, o ne per visus forumus bėgti ir rodyti nepasitenkinimą. Šiaip nereikėjo xbox fanui pirkti konkurento. Nes akivaizdžiai matosi bandymas prisitaikyti prie minios.

Ar aktyvuota konsolė? 

You can only activate your PlayStation®4 system directly from the system itself.

Turn on your PS4.

From your Home Screen, press the Up button to view the Function Screen.

Select [settings].

Select [PSN].

If you are not already signed in, sign in to PSN.

Select [Activate as Your Primary PS4] from the menu.

Select [Activate]. When the PS4 has been activated, you will see 'Activated'. The PS4 has been added to your account.

Select [OK] to return to manage your other PSN settings.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Sony kol kas atsisakė nuo pilno Kadokawa kompanijos (kuriai priklauso FromSoftware) pirkimo, tačiau pasirašė sutarti dėl "strateginės partnerystės" ir taps didžiausia Kadokawa kompanijos akcininke, su 10% akcijų  paketų.  Susitarimo kaina 318 mln $ (už tiek bus nupirkta akcijų).  
    • Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos