narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

http://www.youtube.com/watch?v=-knog9jtwLE#t=272

Na klava su pele ir taip palaikys. Bet deka nedidelio adapterio ir viska kita bus galima pajungt. :)

Daikciukad zada kainuot kaip naujas zaidimas. Kas nera labai mazai. Bet visi tie seni pulteliai gales nedulket daugiau, aisku niekas neatstos ds4 su jo valdymo galimybem.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo maciau sita, cia naujas TX irenginys xone irgi su pele ir klava galima bus lost ir su betkokiu pultu, taipat tinka ir x360 ir ps3 sitas priedas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmones papasakosiu toki ivyki,kas turite ps4 ir bf4 gal paaiskins man,zodziu kai isigyjau battlefield4 atsiunte update 608mb,na zaidziau zaidziau,buvo ten nedideliu ,,bagu'' ir po to nusprendziau pazaisti multiplayer,prijunge,viskas super,tada vel nutariau single player pazaisti,ir ziuriu neber save kur buvau praejas,todel teko pradeti is naujo,o buvau perejas puse kazkur,ir siandien ijungus bf4 vel pradejo siusti update 608mb,tai ar cia ps4 grybauja,ar bf4??ir ar turite kokiu problemu su kitais zaidimais,kaip killzone ar knack,ar assasins creed,pasidalinkite,nes neramu man,kad jau brokuota ps4 turiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats buvo ant PS3. Dvi dienas iš eilės siuntė tą patį Update...Gal updeitas buvo kos lėvas, paleido jį iš naujo.. Nžn..Gerai kad aš SP tik porą valandų lošiau....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su Killzone ir kitais žaidimais neturėjau problemų, BF4 neturiu - tiesiog man isai neįdomus yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai kad as to bf4 nepirkau,o dovanu gavau,nors nera taip gaila neisleistu pinigu,nes apart online nieko gero,su**** ea eilini karta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai kad as to bf4 nepirkau,o dovanu gavau,nors nera taip gaila neisleistu pinigu,nes apart online nieko gero,su**** ea eilini karta

Ne į temą

Butu dar metus palauke ir tada išleidę ta BF4 butu mažiau bugu ir t.t.

O šiaip butu geriau jei dabar butu išėjęs BF: Bad company 3 o ne BF4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenorek pacioj pradzioj kad viskas eitu kaip per sveista be bugu,seip manau reik kantrybes kol isibeges next gen konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Aš apie pačia konsole nieko ir nesakau aš šneku apie pati BF
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS4 turėtojai, patogu rašyti tiesiog judinant pultelį? Man pasirodė (iš įrašo), gana neblogas būdas pakeisti varginantį būdą rašyti įprastu būdu.

O jums patogi ši naujovė? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS4 turėtojai, patogu rašyti tiesiog judinant pultelį? Man pasirodė (iš įrašo), gana neblogas būdas pakeisti varginantį būdą rašyti įprastu būdu.

Reikia priprast prie to valdymo, bet manau, kai įprasiu, žymiai greičiau seksis rašyt. Iš pradžių galvojau, kad tam būtina kamera ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai kazkaip dar sunkiau atrodo nei senas variantas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.