narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Nū pas mane kai du yra DS4 tai nesuku sau galvos kiek ta baterija laiko, kai nežaidžiu juos pastatau ant krovimo dualshock 4 charging station

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu cia jau tikrai mazai jei apie 5-7valandas laiko. bet tu su vibracija ijungta visada zaidi,jauciu? kai mano "kitokios" :D  konsoles pultelis atlaiko apie 18valandu,tik be vibracijos pajungtos 

Pats perskaiciau ka parasiau, nezinau kodel taip parasiau :D

Bet va, buvau tarp 13:00 ir 14:30 is namu, per ta laika controlleris pilnai pasikrove. Siuo metu yra 03:21 (13 valandu praejo nuo grizimo), visa ta laika controlleris buvo ijungtas ir beveik visa laika naudojamas (iskaitant ausines prijungtas prie jo). 1 padala dar liko baterijos ;)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano laiko kazkur 10 valandu iki iskritimo kad baterry low,man pasirode mazai,labai greitai tas laikas prabega bezaidziant,o pasikrauna per 30-40min,labai kazkodel greitai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir turi but kad pakraut pilnai pulta reik mažai laukti, jau geriau greit, negu 2val. laukt kol pakraus pulta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zinot official wireless headset suderamumo su ps4,nes man kaskodel neveikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakė ant launch neveiks, suderinamumas ateis vėliau su update'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pati SONY PULSE Wireless Stereo Headset, tenka laida naudoti prie jų
Teks dar laukti, kaip ir filmu 3D palaikimo ant ps4, nes tenka per ps3 žiūrėti 3d filmus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pati SONY PULSE Wireless Stereo Headset, tenka laida naudoti prie jų

Teks dar laukti, kaip ir filmu 3D palaikimo ant ps4, nes tenka per ps3 žiūrėti 3d filmus 

ka rimtai nepalaiko 3d filmu ?  o bus funkcija  pvz  zaidimas zaidime su 3d akiniais  kiekvienas savo ekrana mato ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nepalaiko 3d filmu, reik laukti update
Dėl žaidimu nežinau, po kol kas nėra 3d žaidimu ant ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka rimtai nepalaiko 3d filmu ?  o bus funkcija  pvz  zaidimas zaidime su 3d akiniais  kiekvienas savo ekrana mato ? 

Čia nuo tv priklauso ar turi dual play ir tuomet gali matyti per visą ekraną, kai yra split-screen. Jei teisingai supratau tą žaidimas žaidime. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar gavau PS4 KZ bundle iš amazon.fr. Įspūdį susidariau labai gerą :D viskas gražiai įpakuota, HDMI lizdas veikia. Nu konsolė nėra stabili padėjus horizontaliai ir paspaudus kairį apatinį kampą, bet tas netrukdo. Playroom'as atsibosta po 20 min. Balso komandas atpažįsta tikrai gerai, net jeigu ir akcentas tragiškas :D PSN parduotuvėj yra žaidimų, visi brangūs kolkas. Duoda 14 dienų PS+, bet reikia registruot kreditinę, gal žinot kaip apeit tą registracija? Yra man atrodo 3 nemokami žaidimai, yra FIFA 14 demo, NBA Live 14 Demo. Pora kartų parduotuvė buvo užstrigus, gal per greit aš ten landžiojau. Jeigu dar kas įdomu galit paklaust, bet tikriausiai dauguma jau turit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar gavau PS4 KZ bundle iš amazon.fr. Įspūdį susidariau labai gerą :D viskas gražiai įpakuota, HDMI lizdas veikia. Nu konsolė nėra stabili padėjus horizontaliai ir paspaudus kairį apatinį kampą, bet tas netrukdo. Playroom'as atsibosta po 20 min. Balso komandas atpažįsta tikrai gerai, net jeigu ir akcentas tragiškas :D PSN parduotuvėj yra žaidimų, visi brangūs kolkas. Duoda 14 dienų PS+, bet reikia registruot kreditinę, gal žinot kaip apeit tą registracija? Yra man atrodo 3 nemokami žaidimai, yra FIFA 14 demo, NBA Live 14 Demo. Pora kartų parduotuvė buvo užstrigus, gal per greit aš ten landžiojau. Jeigu dar kas įdomu galit paklaust, bet tikriausiai dauguma jau turit ;)

o tu lietuvoje cia naudojies ps4? man idomu kaip psn viskas lietuvoje sukasi :)

Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kaip žmonėm nedaeina, kad toks konsolės dizainas ir tai jokia problema dėl stabilumo. Kažkoks mulkis paspaudė vieną kampą ir prasidėjo grandininė reakcija.

Nes męs perkam konsolę tam, kad spaudinėti jos vieną kampą...

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai visalaik spaudineju savo ps3, :D ir nervina kad jis nejuda, tai vien del to pirksiu ps4 :D o jei rimtai tai mane irgi nervintu toks bajeris

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.