narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

Apsiverkit dabar jog sustumiau ant nfs....

cheburator nekisk savo nuomones tarp mano parasytu zodziu, taip pamaciau kad veluoja teksturos ir man idomu kodel, jug konsole tai gan galinga bet problemos pradeda pereiti nuo senu konsoliu.

sutinku su tavimi,nes kai ziurejau per youtube destiny,irgi stabde,bet mane is karto nuramino visi kad youtube streamint nespeja,ir t.t,ir zaidimas kurimo stadijoje,bet esu mates savo akimis ant ps3,xbox 360 daug zaidimu teksturos velavo,mano nuomone cia ir zaidimo ir konsoles beda,kaip bus su ps4 pamatysim...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zodziu siandien nuejau i Elektromarkt Vilniaus Akropolyje. Jie jau pardavineja PS4 (kaina 2000LT) taip pat ir Dualschockus. Leido pardavejas aptureti Dualschocka rankoje. Istiesu velniskai patogus, lengvas ir t.t.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir visada, Elektromarkt kitam pasaulyje gyvena nuo kitu parduotuviu, jei jie iki siol augeba pardavyneti PS3 super slim su GTA 5 uz 1300lt...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu pora klausimu,nusipirkau ps4 si ryta is argos,ir su ps4 buvo laidas hdmi,paprastas,yra skirtumas ar sitas laidas ar brangesnis ir su auksiniais kontaktais,nenoriu pirkti nes manau jokio skirtumo,bet gal jus geriau zinote?

ir beje kazkur maciau rase kad made in japan bus europos rinkai,tai pazejau ir made in china=D bet veikia ir tfu tfu tfu,tik apacia nestabili,juda kai gulsciai,tai staciai laikau=)dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau sony prideda prie PS4 reiskias tinkamas naudojimui ir nebutina pirkt dar vieno :) Visos konsoles made in china, bet tai nera tas atvejis kai butu prastai pagaminta.

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau sony prideda prie PS4 reiskias tinkamas naudojimui ir nebutina pirkt dar vieno :) Visos konsoles made in china, bet tai nera tas atvejis kai butu prastai pagaminta

man seip didelio skirtumo nera japan ar china,dirba ir dirba,tik gumeles lievai padarytos apacioje,tik trys,nors turet buti keturios=D,galejo kokybiskiau padaryt

ir beje kvieskit i draugus=)

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tvirtai ant stiklinio staliuko guli (tikrai tvirtai)
Hdmi jungiau ta kuris buvo  pajunktas ps3 (Hdmi 1.4v auksiniai galiukais) plius storas laidas
o ps4 hdmi (labai plonas) laida pajungiau ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ne esme,man jis ir horizontaliai geriau atrodo,pamirso japaskes dar viena gumyte idet,nznau,=D

o del laido tai ta kuri jie duoda nera labai kokybiskas,bet nezinau ar bus skirtumas jaigu pirksiu kaip pas tave

norejau nuomones ka manot?http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/257722.htm ar nenaudos papildomai energijos is ps4?

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na , tai pasidalinkit įspūdžiais tie, kurie jau gavot konsolę.. Ar pateisino lūkesčius? Beje gal žinot kur šiuo metu geriausia būtų pirkti konsolę, nes kiek mačiau daugumoje internetinių parduotuvių šiuo metu out of stock.. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as patenkintas pirkiniu,ryte nuejau i argos,10 zmoniu lauke,o jie turejo 11 konsoliu is viso,ir visi eme killzone edition,as paemiau be nieko,nes battlefield turesiu greit,dirba tyliai,be problemu jau 5h,atsiunciau trine 2,dc universe online,fifa 14,trine 2 labai idomus ir grazus,fifa nieko ipatinga,na o dc universe pasikalti tik online,ps service tas + nemokamas 14 dienu,pultas labai patogus,lengvas,db paguldziau savo konsole,tai seip yra tas wobling ar kaip vadino zmones,kad jinai juda,bet kai spaudi ant kairio apatinio kapmo,bet man ant jos nereik arbata laikyti,ar gulsciuka deti,(galvojau pirkti stova bet persigalvojau,manau ps4 geriau ausinasi kai guli) todel as labai patenkintas pirkiniu,dar gavau 10 pounds voucheri,ir knygute su daug daug voucheriu xbone ir ps4 prekems argose=)

Redagavo GoldenBoy
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.