narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

sakyt koks pultelis negerai o koks gerai tai na kaip sakyt kad viena pele negerai ar klaviatura , ar kad man smuikas nepatogus grot...kiekvienam kazkas netinka ir kazka tinka.tiek ds3 tiek x360 pulteliai abu superiniai ir patogus...

Ėj.. na kiek galima?

Mark Cerny (PS4 architektas) aiškiai ir nedviprasmiškai pripažįsta, kad DS3 buvo prastas. Kokių dar įrodymų reikia?

Prašom (žiūrėti nuo t=3m59s):

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rCVplpC1YXY

Ne į temą

Vienintelis Xbox 360 minusas - turbūt netobulas D-Pad fighting žaidimuose (nors MS vėliau ir pasitaisė bei išleido patobulintą versiją: http://majornelson.com/2010/08/31/new-xbox-360-wireless-controller-featuring-a-transforming-d-pad/). Sony nebuvo kaip klaidų taisyti, kaip tik sukurti visiškai naują DS4.
Redagavo bat0nas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jis sako "we have heard", jis nesako, kad jis prastas. Jie girdėjo, kad DS4 nėra toks geras FPS žaidimams, kaip tas konkurentų. Ne taip matyt išgirdai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 HW - is great, but controller (žaidžiant FPS) - not as good as....

Kaip ir ką čia dar galima kitaip išgirsti/suprasti?

O "we have heard for many years" reiškia, kad eilę metų Sony pasiekdavo prasti atsiliepimai apie DS3.

Vėlgi, kaip čia dar kitaip galima interpretuoti.

Belieka tik pasidžiaugti, kad su DS4 bus viskas OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai DS3 patinka. Patogus, funkcionalus, jokių priekaištų :) Svarbiausia susitvarko su tuo, kam yra sukurtas. Asmeniškai man labai patinka, kad Sony pultelių analogai yra viename lygyje.

Dėl protingumo laukti, tai visų pirma sulauki atsiliepimų iš įvairių šaltinių, kurie padeda apsispresti ką pasirinkti. Antra, pažais 23žm. matchus, vėliau nusipirkęs next-gen - pereis prie 64. Nematau problemos.

Tiesiog reikalas tas, jog žaisti 24 žaidėjų servuose BF4 mapuose bus gan nykoka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 HW - is great, but controller (žaidžiant FPS) - not as good as....

Kaip ir ką čia dar galima kitaip išgirsti/suprasti?

O "we have heard for many years" reiškia, kad eilę metų Sony pasiekdavo prasti atsiliepimai apie DS3.

Vėlgi, kaip čia dar kitaip galima interpretuoti.

Belieka tik pasidžiaugti, kad su DS4 bus viskas OK.

Apie ką aš ir sakau, "not as good as...", tai ne tas pats kas "prastas". Čia ne jis sako, kad prastas, ir vėlgi "when it comes to FPS".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie ką aš ir sakau, "not as good as...", tai ne tas pats kas "prastas". Čia ne jis sako, kad prastas, ir vėlgi "when it comes to FPS".

Na ok ok. Interpretuokim :D

Antra vieta (iš dviejų LOL) - irgi neblogas rezultatas :D

Ne į temą

Didesnis galvos skausmas - kokį online ID pasirinkti :D bat0nas jau užimtas, o variacijos su visokiais _ - Xx Y bei skaičiukais - kažkaip neveža ;)
Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O ką jeigu pasakyčiau, kad visi X controlerio pranašumai yra subjektyvūs? What? :god: Objektyviai vertinant Dualshock is better :yao: Jei reikės įrodymų - laukiu X vs PS temoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne vienas pultelis nera tobulas bet jei tau jis tinka tai gal ne. Cherniai man pasakys ka man naudot.nejuokinkit tik su kitu nuomones kisimu

cia tik svarbu kaip pultelis patinka ir tinka kiekvienam asmeniskai. Tikesimes kad ds4 bus dar geresnis pultelis.visi ds nuo pirmo buvo legendiniai, bet kazkas bet visada atsiras kazkas sakantis kad yra ne taip :) pamenu dar ps2 laikais pc fanai maikes plese del to kad racingus ir su klava galima lost lol.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Didesnis galvos skausmas - kokį online ID pasirinkti :D bat0nas jau užimtas, o variacijos su visokiais _ - Xx Y bei skaičiukais - kažkaip neveža ;)

Ne į temą

Bat0nasVersusDS3 Gali nedėkoti, nes nesunku buvo sugalvoti man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bat0nasVersusDS3 Gali nedėkoti, nes nesunku buvo sugalvoti man :)

Ne į temą

Deja jau susikūrė jis. :D
Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Susikūriau. Bet man tie brūkšneliai nepatinka :D Reiks pridėti kokių raidžių dar.

O šiaip dėkui už idėją dėl VsDS3 :D

Testuoju abu... Netempia DS iki savo konkurento. Pagaminimo kokybė irgi atsilieka. Analog stick'ai su išgaubtu paviršiumi nežavi. Analog stick'ų paspaudimas netobulas (spaudžiasi.. viskas OK, bet ne taip užtikrintai ir sklandžiai, kaip esame įpratę kitur matyti. L2 ir R2 taipogi ne itin su savo nevienalyčiu pasipriešinimu (arba ta savybe, kad iki pusės maždaug reaguoja tik truputi, o likusią kelio dalį - spėriau; keistai kažkaip po konkurento produkto tai vartoti) ir t.t.

Bet džiugu, kad yra iš ko rinktis ir kad tobulėja.

Nuotrauka

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip pastebejau biski vyksta pulteliu karas :D Na mano nuomone tai nera skirtumo koks pultelis. Pvz: pats seniau ant pc su maximiniu pulteliu kapojau, kuris turejo vibracija, bet ji net neveike gal 10lt mokejau su 2 anlogais buvo:D Nusipirkau xbox, na patogiau biski su juo, bet visikai nera skirtumo, kai zaidziu niekad nejauciu pultelio rankose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šiap tai 4,5GB ir jei bus įmanoma iš OS pusės, leis papildomą 1GB naudoti, nors bendrai maximum'as bus 5,25GB. Nedžiugios naujienos, tikrai nedžiugios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.