narkata

PlayStation 4 (bendra tema įvairiems klausimams)

Rekomenduojami pranešimai

O tai kur tie visi ventiliatoriai PS4 dėžės kur teaseryje buvo? Paslėpti kažkur

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai kur tie visi ventiliatoriai PS4 dėžės kur teaseryje buvo? Paslėpti kažkur

Is kitos puses pagal ideja :D :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar truksta to apskritaus balto dacyko ar ka ten buvo toks

Ir beje ar prisimenat EA? No more Online Codes? Man atrodo sony neblogai padulkino jos su to NO DRM, EA kaip sakant dabar nebeturi kur dingti ir zaidimai nebebus su kodais :))))

Smagiausia vieta bus jei - "Oh sorry there were changes in our business plan for PS4 so you guys we'll get online codes with your version games" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir baisumas dėžės dizaino.

MS nauja dėžė man atrodo kiečiau.

Dėžės trūkumus atperka geros naujienos dėl DRM.

Sent from my Galaxy Nexus

Ir dar truksta to apskritaus balto dacyko ar ka ten buvo toks

Ir beje ar prisimenat EA? No more Online Codes? Man atrodo sony neblogai padulkino jos su to NO DRM, EA kaip sakant dabar nebeturi kur dingti ir zaidimai nebebus su kodais :))))

Smagiausia vieta bus jei - "Oh sorry there were changes in our business plan for PS4 so you guys we'll get online codes with your version games" :D

O jei taip netyčia ps4 žaidimai dėl to kainuos kažkiem % brangiau nei x1 žaidimai?

Sent from my Galaxy Nexus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas Microsoft Sony suzliugde juos galutinai, dabar gali microsoft sedeti ir ziureti ta savo TV ir auginti pilva sucipsais kol tikri geimerai geimins su PS4. Nes PS4 kaina patrauklesne bet visu geriausia game sharing.

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Batonai jo realiai jau pradedu galvot apie tai kaip publisheriai I visa tai ziuri microsoftas jiem yra patogesnis variantas, nes ten tikrai bus didesne pelno verte lyginant su sony 1 prie 1 jei install base'as panasus.. Man atrodo sony siek tiek gali but skriaudziamas publisheriu, nes jie godus sunsnukiai yra :) Realiai istikruju, toks jausmas kad is Microsoft ir Sony prezentaciju buvo pasiskirstyta frontais.. ubis su activision pas sony, EA ir kas ten dar pas microsofta.. Ir siaip realiai microsofto konferencijoje ispudi palike zaidimaai buvo multiplatforminiai... ir beabejo quantic brake viskas daugiau nk ir microsoftas gan neblogai pravere pinigine, nes prisisauke witchery, mgs5 parodyt ir ka ten dar... zodziu pinigu tikrai negaila buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai būtent. Aš netikiu, kad bus tik vienas lyderis. Rinka kažkaip turėtų išsilyginti ilgainiui. Ar tai bus turinio kainomis (pvz PS4 žaidimai brangs; ypač naudoti) arba kitais būdais (pvz leidėjų spaudimas Sony).

Pagyvensim pamatysim.

Mane jau pradėjo kamuoti klausimas, ką rinktis - Sony ar MS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps+ reikia norint zaisti (Netflix ir t.t. veiks be ps+ ) online, SP netrukdo, jei neturi PS+

Tai vis tik MP žaidimams reikės PS+.

Dar iki vakar visas internetas mirgėjo, kad PS4 bus nemokamas Online žaidimas ir pan. Še tau kad nori.. vis tik - mokamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai būtent. Aš netikiu, kad bus tik vienas lyderis. Rinka kažkaip turėtų išsilyginti ilgainiui. Ar tai bus turinio kainomis (pvz PS4 žaidimai brangs; ypač naudoti) arba kitais būdais (pvz leidėjų spaudimas Sony).

Pagyvensim pamatysim.

Mane jau pradėjo kamuoti klausimas, ką rinktis - Sony ar MS.

Realiai dabar klausimas tik exliuzyvose jeigu rimtai :) Nu jei lietuvoje gyveni ir zaidimu beveik nekeiti su nieko tai gali rinktis pagal exliuzyvu skoni, bet jei pvz gyveni UK kokiam nusiperki zaidima, nepatiko, ar nori i kazkoki nauja investuot, priduot sena noresi ir pns tau spyga rodys shopai ir sedesi su to zaidimu kaip pasirases kazkoki kontrakta kad tu negali nk "nelegalaus daryt" ir dar kaip koks kalinis kas 24 valandas prisistatyt online... :) Tiesa pasakius cia pagal poreikius console dbr rinktis, realiai visi tv appsai/vejapsai lietuvoje nereikalingi kitaip tariant permoki uz tai :) (cia kalba ejo apie M$) As net neziuresiu i M$ nes beveik visi ju exliuzyvai iseis ant PC tik laiko klausimas, o sony gerbia savo klientus ir tu zaidimus perki sau, o ne publisheriam ar dar kazkokiam asmeniui prie kurio esi prirystas... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gražu pažiūrėti. Labai džiugina, kad PS Plus bus vienas ir tas pats. Galėsime kaupti visus žaidimus, kol įsigysime PS4 ir paskui nebus bėdų, ką žaisti. :)

Dar ir išvaizda moderni, patraukli. Sunku buvo patikėti, kad toks plonas, mažas.

Ir tikrai reikia pripažinti, kad klausėsi žmonių. Nes praktiškai viskas buvo, kaip ir tikėjomės. Nusipelno pagarbos. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PlayStation 4 Will Not Have Region Lock, According to Sony PR

Via a tweet by Brad Douglas (of Sony Japan), PlayStation 4 will not feature region locking according to Sony Computer Entertainment PR. This is good news for people who import games from other regions.

The PS4 continues the tradition of having no region lock following PSP, PS3, and PS Vita. Those PlayStation devices do not have region lock. Xbox One is reported to have region locking.

Source

Na ka, dar viena gerai naujiena is Sony puses.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opa.. reiškia dėvėtas kopijas bus galima užsisakyti iš JAV eBay (jei tik aišku siųs į LT)?

Tiesiog pastebėjau, kad ten naudoti žaidimai eBay parduotuvėje yra gerokai pigesni, nei UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kamera bus komplekte už tuos 400 eurų ar bus galima nusipirkti atskirai?

Redagavo Vinsanty

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.