Rekomenduojami pranešimai

Aš neturiu DLC , tik tuos kuriuos davė nemokamai, tai dabar gaunasi jei aš nusiperku DLC tai ten lakstysiu su 70lvl, yra senesni sevai bet nuo paskutinio seivo labai jau didelis tarpas pražaistas
Taigi keletą seivu patikrinau tai jie suvaryti tai manau ir kiti bus, paleidau seiva kuris buvo 13val nuo paskutinio seivo irgi paleido su 70lvl, paleidau pirma seiva , tai žaidimą pradėjau su 30lvl 
Vopšim iš naujo tikrai nenoriu žaisti aš 
Ir dar ką pastebėjau , tai pačiam žaidime rašo kad aš pražaidžiau 54val kai Steam rašo 27val, iš tikro tiek ir žaidžiau bet tikrai ne 54val

Pinigu belekiek, damage darau dideli 
Pasižiūrėjau koks sunkumas nustatytas buvo, kiek atsimenu buvo ant Hard, o dabar Normal, tai teks žaisti ant Very hard 

Apranga ir ginklai viskas mano yra, tik pasidarė jie galingi , kardai buvo 24lvl o dabar 65lvl

5F1zitR.png

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na dabar pirma turejo eit naujas 1.21 updeitas . Tai ta tu matut gavai. O po to jau blood and wine. Siaip anu dlc losiasi arba nuo esamo seivo ar is pradziu losi dlc bet negauni main story misiju jokiu taip keistai gaunas kad losi dlc kaip standalone. Siaip i dlc lyst reikia bent jau turint 35 lvl . Del to 70 lvl nesamone kazkoks bugas matyt. Pvz as losiau pirmai new game+ su praeito dlc armor ir kardais. Tai jau buvau labai kietas bet blood and wine vistiek lost negali kol neperejai beveik visu main game misiju. Tai as visko netekau vel losiu is naujo tik nauja dlc . Krc makalyne bet siaip viskas ok. As jau anuos viska perejas buvau man tik naujas dlc rupejo :)

Hm seivus gal suvare updeitai. Nes jie pvz inese kazka naujo ir seni seivai tu naujoviu neturejo , gal del to nesuprasi :)

Bel blood and wine tikrai geras dlc . Kazkaip po vandeniu daugiau ir paplaukiojau jau. Visokiu ciuvaku kurie tau kisa side questus.

Realiai tas tavo lvl nesvarbu koks nes turetu ir questai eit pagal tavo turima lvl ir priesai sutikti turi but tavo lvl ar didesnio. Tai nebent ten kazkas susivele konkreciai.

Pasimk dlc . Galesi nelost pacio zaido o tik dlc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau iš Steam Expansion Pass bandysim 
Dabar liko 9,9GB atsisiust 
Tai jei iškart lošiu DLC nebaigęs pačio žaidimo, tai aš juos žaisiu tik be Main misiju 

Ir busiu tada 1 Lvl

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei losi viena arba kita DLC tai tave paleis toj vietoj kur jau turesi pereit i DLC ir busi apie 35 lvl iskart su kazkokiais default sarvais ir ginklais. nes DLC losiami tik nuo mazdaug 35 lvl. 

jei gavai abu DLC tai pirma megink ta kita. o po to tik blood and wine. o jei turi tik viena dlc tai daryk DLC is naujo ir paleis tave 35 lvl. iskart su virs 40 skil tasku su kuriais galesi susideliot savo skilus kaip nori pats. ir pirmyn. losi tik DLC misijas. pacio witcher 3 misijos deja bus neprieinamos tik side questai nebent.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be tai belekokio gerumo tas Blood and Wine DLC :god: . tiesiog wow. ilgumo irgi labai ilgas. na bent jau as ipusejas main story ejau visas side misijas , visus lobiu ieskojimus ir monstru medziojimus ka tik radau, ir visas mapas isvaiksciotas ,visi taskai aplankyti . zodzius viskas baigta. dabar tik nuo paskutinio seivo biski dialogus pakeisiu nes pabaigu ne viena yra tai idomu kaip kitaip baigsis viskas .

idomu tai kad su situ pereitu seivu gali lost kad ir kita DLC praeita pvz arba lost main game New Game+ su turimais armor ir ginklais. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas pasidalint, kokius skillus kėlėt? Mąstau daryti mixą combat/signs, bet vis mėtausi, kuriuos skillus geriausiai kelti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad siaip viskam reikia tokio kaip ir mixo daug maz. aisku reikia nusprest is anksto koks nori but ka labiau naudosi ka maziau ir pan. cia is anksto reikia sugalvot. megint . kiekvienas pagal savo stiliu vistiek darosi. man magijos tos reikejo tik pagrindu siaip po to ten nesiveliau as jau giliau tai tu nekeliau per daug. keliau kardo kircius galingesnius greitesnius ir pan . tuos tai keliau nes kardu mojuosi visalaik ir kuo galingiau tuo siaip geriau. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar ant Deatch March žaidžiu, tai norisi kuo lengviau prasisukti, todėl kartais jei išeina stengiuos net išvengti kovų.Kažkaip visi visur pabrežia, kad Arrow Deflection yra naudingas skillas, bet kad tų lankininkų žaidime ne per daugiausiai sutikau, ar ateityje situacija kardinaliai pasikeis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar ant Deatch March žaidžiu, tai norisi kuo lengviau prasisukti, todėl kartais jei išeina stengiuos net išvengti kovų.Kažkaip visi visur pabrežia, kad Arrow Deflection yra naudingas skillas, bet kad tų lankininkų žaidime ne per daugiausiai sutikau, ar ateityje situacija kardinaliai pasikeis?

Del trofejaus varai? Jei taip tai as losiau new game +, skilus dejausi pagal savo stiliuka ir perejau labai lengvai ir greitai, svarbiausia yra visada tureti shielda uzsimetus, potions, decotation tai tipo tas kur prideda kraujo kai ikerti priesui. Pagrindas yra issisukineti nuo prieso ataku puikiai ir seivintis kuo dazniau. As kaip pradejau new game + su savo armor, taip ir praejau su jais nieko netobulines, taip kad labai nereikia imt i galva, kad baisiai sunku praeiti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del trofejaus varai? Jei taip tai as losiau new game +, skilus dejausi pagal savo stiliuka ir perejau labai lengvai ir greitai, svarbiausia yra visada tureti shielda uzsimetus, potions, decotation tai tipo tas kur prideda kraujo kai ikerti priesui. Pagrindas yra issisukineti nuo prieso ataku puikiai ir seivintis kuo dazniau. As kaip pradejau new game + su savo armor, taip ir praejau su jais nieko netobulines, taip kad labai nereikia imt i galva, kad baisiai sunku praeiti

Jo, pradžioj gan sunku buvo, bet kuo toliau, tuo lengviau tampa. Vis tiek pagr skillai yra tie, kur duoda dmg ant paprastos ir stiprios atakų, Toliau mąstau keltis Queen ir Igni ženklus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad bendrai kovos nera sunkios gal labiau nuo issisukinejimo ir kontraataku lemia pergale nei nuo skilu jei grynai kapotis. O jei dar ugni uzmeti kovos metu tai dega ten visi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kovos nera sunkios kai nera daug priesu, bet kai buna kokie 4-5, tai greit sulest tave gali. O Igni tikrai verta kelti, nes pasitaiko tokiu situaciju, kai priesai laukia vienam kambary, o tu is kito leidi Igni ir be jokio vargo visus pacirskini :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.