Rekomenduojami pranešimai

man atrodo reiktu skirti du dalykus,kada kurejai sukuria gera zaidima ir tada bando papildomai uzsidirbt ir kada kurejai sukuria suda ir dar nagliau bando melzt.man bent jau negaila ismest papildomai 10.20euru jeigu jie sukuria toki zaidima kaip Witcher,yra ir kitu geru zaidimu kurie nebando ismelzt papildomai.tai yra manau psichologinis klausimas.niekada nepirkau ir nepirksiu COD papildymu ir net senai neperku ju zaidimu,nes jie suda kuria ir dar parduoda uz 60euru PC versija kai siaip kainuoja 30-40euru,ir paskui dar lupa po 10euru uz kelis zemelapius.

is kur tu trauki tuos 60euru ar 100+ euru? Batmanas kainavo man 28eurus ir cia jau complete package,su visais season pasais ir visuo kitu.dabar galima mad max,fallout 4 ir dauguma kitu preorderint uz 30euru,o laikui begant gal net dar siek tiek atpigtu.tai gi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siandia pirma karta susitikau Ciri pagaliau .kiek emociju...asaros liejosi per krastus :trl: .galvojau the end last battle..ar pan ..pasirodo kad ziauriai klydau ...ahhh yeah  :yea:  lvl 30 and going up . pagaliau nauja armor desiu  :gusta:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jį jau nežaidžiu tiesiog jau prasidėjo man monotoniška, deolugus jau pradėjau skipinti, kaip sakiau anksčiau ne man tokie žaidimai, gal po laiko bandysiu sužaisti, jei nebus ką žaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mastercrafted ursine armor on. Bet labai jau heavy tokie, reiks ismegint ir mastercrafted feline . Side questai baigiasi , ir tresure beveik neliko. Mapu nauju matyt nebus jau. Liko kelis wild hunt ciuvus padet I vieta...

kita savaite...

Witcher-3-Skellige-DLC.jpg

CD Projekt RED has announced the next set of free DLC coming to The Witcher 3: Wild Hunt. The pack, due to release later this week, includes two Skellige-themed bonuses: a new contract quest, “Skellige’s Most Wanted,” and Skellige armor for Geralt.

tie akmenu troliai tai patys geriausi is viso zaidimo ciuvai ..jau kai suskelia bazara tai  :xd:

https://www.youtube.com/watch?v=UpxC4dxu-mg

kas kart kai juos losdamas sutinku tai zvengiu ten ziauriai  :xd:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila kad zaidimas jau pereitas senai o jie vis dar gerina keicia ji ..

CD Projekt RED has just announced that a new patch for The Witcher 3: Wild Hunt will be released later this week

The Witcher 3: Wild Hunt – Patch 1.07 Key Features:

• A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
  • A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player’s map.
  • Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
  • Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
  • Multiple sorting options are now available in the Inventory.
  • Alchemy formulas and crafting diagrams can be “pinned”, meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
  • Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
  • A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
  • Various improvements to horse behavior.

•  

tokie gan dideli pakeitimai sakyciau , craft ir alchemy daiktai nuo siol nieko nesvers. ir bus dezes skirtingose mapo vietose kad laikyt savo stuff.plius kazkoks naujas valdymas bus. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš tik vakar pradėjau. LVL 3. Kažkaip pirmą kartą įjungus pasirodė nieko ypatingo. Bet pažaidus tai visai nieko . . . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai tik visu dlc ir patchus susirasyk. tada bus jau beveik pilnas zaidimas. as ji ir perejas toliau dar losiau. ir siaip per nauja losdamas jau losciau geriau , kitaip,nes daug questu praleidau , o po to kai tavo lvl daug didesnis uz questo tai jau uz ji beveik negausi xp tasku. del ko aisku lvl kils leciau. del ko neismeginsi visu armoru. as jau ten ziauriai daug vygdziau side visokiu ir mapus isnarsiau ir tai zaidima baigiau su 34lvl. o maciau armoru ir virs 45 lvl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jį jau nežaidžiu tiesiog jau prasidėjo man monotoniška, deolugus jau pradėjau skipinti, kaip sakiau anksčiau ne man tokie žaidimai, gal po laiko bandysiu sužaisti, jei nebus ką žaisti

Man dabar taip pat, batmana perėjau buvau po to žaidimo įsiilgės veiksmo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.7 patchas jau ant visu platformu. konsolem virs 7 gb toks nemazas , o pc 2.1 gb 

didziausias naujiena alternatyvus valdymas. labiau staigesnis toks maziau uzstabdytas, per meniu bus galima pasirinkt. ir turesi mape savo dezes kur susidet loota. bent jau tokios ir didziausiu naujienu

CD Projekt RED has finally released the highly anticipated patch 1.07 for the PC version of The Witcher 3: Wild Hunt. Even though this patch is around 7GB on consoles, its PC counterpart weights around 2.1GB. Steam owners make sure to manually check for the update. GOG owners, just head over to your account and download the two parts of this patch.

arba per greit perejau zaidima arba per ilgai ejo patchai. na dar iki 1.6 spejau. bet naujausias pvz tai na visai pakeicia daug ka zaidime. nereikia looto tampytis visur su arkliu, visai kitaip gali galvot viska. nors manau cia palengvina tik viska. man nekilo prob viska parduot ko nereikia o arklys pagerintas tempia ir 160 svorio tai tikrai galima apsikraut buvo jau padoriai.

dar klausimas ar verta patchint konsoliu versijas nes fps lygtai nepadideja

XB1 performance:

Essentially, gameplay on Xbox One now appears to rely on a similar double-buffer v-sync set-up to the PS4 game, locking its frame-rate to 20fps during these lulls in performance. This means that the reading on our graph is consistently lower on patch 1.07 as compared to 1.05, where it was free to waver between 20-30fps freely. On a matching route through the bog, frame-rate can be up to 8fps slower on the latest version of the game.

PS4 performance:

With the new patch installed, the PS4 version doesn't get off lightly either. A route through the bog shows frame-rates lower than our original 1.05 test, where its lock at 20fps holds more consistently as we pass through the boggy thicket. On top of that, even traveling through simple countryside roads (or Novigrad's central city) continues to produce single-frame stutters every few seconds - a rough point we had hoped would be ironed out by now. Overall, little has improved in PS4's bid for a smooth 30fps reading here, and in fact, the tail-end of our Novigrad test shows dips to 25fps as we hit the marketplace - something not seen on the last patch.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad man dabar update daro ant PC 5.1gb o ne 2.1gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt pilnai instaliuoja jau daugiau. ten gal tik gog buvo toks supakuotas. veliau issiskaide. na ir masyvus patchas. palyginus kad tai tik patchas. :god:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 7.1 gb siunte.. Bet ką aš pasakysiu įsijungiau žaidimą pradėjau q ir užkniso klausytis tai skip skip ir kažka užmušau vel pokalbai skip skip q is done. :D Nu dar biški pabėgioti reikėjo... Ką aš tada padariau tai išjungiau žaidimą ir pasakiau sau man jau gana jis man per įlgas, ir delete iš ps4, ir į skelbiu įmečiau už 40 eur arba keitimas į cod aw su 15 eur priemoka. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man the wither 2 labai patiko ir perėjau šitas iš pradžių irgi geras buvo, bet kažkaip man truksta čia daugiau tokio veiksmo.

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.