Rekomenduojami pranešimai

ir primeciau kad fast atack jau nereikalingas. dabar su strong atack kali tai priesas kad ir 8 lvl ar 9 nesvarbu kerti kol jis ten svyruoja tu pasiruosi ir vel ir vel ...ir mirsta. su tuo fast atack ten maltum 10 kartu ir nieko nebutu. tik juos geriau isskirstyt ar ugnim padegint kad po viena butu ir tada gesini tuos bandit like boss.

tai dabar strong atack dar pagerini su skilais isvis jega kaltis. arba nuo arklio kai segi ..mm geris..pajoji toliau apsisuki ir sekantis ...ir vel kartoji ..kad ir 8 jie ten buna kartais ..nuo arklio puse ar daugiau iskerti..arba visus buvo pavyke ...o as tik lvl 4 dar

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries greitus priesus neina strong attack daryt,nes pakerta is karto.as pats fast didinu,nes nepastebejau kad strong ataka darytu zymiai daugiau zalos,daro pamasiai bet uzima ilgiau.

kardai:vienas zmonems,vilkam,sunims,kitas monstrams-silveris.jeigu kaposi su steel kardu monstrus tai sudils ir mirsi greitai nes zalos daro mazai.siaip jei jau prasideda kova tai Geralt istraukia tinkama karda kovai,nieko daryt nereik.

dabar man labiausia uzknisantis dalykas yra tas.tai tie klaustukai nerodo koks lvl tinkamas,keliauji puse map ir pamatai kad ten jie 12lvl kada as 4lvl ir vel keliauji kitur.

radau viena kazkoki padarra,kur saknis isleidzia,is vis be levelio,tik klaustukai,galvoju prieisiu gal ka padarysiu,driokstelejo ir is kart kaput :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries greitus priesus neina strong attack daryt,nes pakerta is karto.as pats fast didinu,nes nepastebejau kad strong ataka darytu zymiai daugiau zalos,daro pamasiai bet uzima ilgiau.

kardai:vienas zmonems,vilkam,sunims,kitas monstrams-silveris.jeigu kaposi su steel kardu monstrus tai sudils ir mirsi greitai nes zalos daro mazai.siaip jei jau prasideda kova tai Geralt istraukia tinkama karda kovai,nieko daryt nereik.

dabar man labiausia uzknisantis dalykas yra tas.tai tie klaustukai nerodo koks lvl tinkamas,keliauji puse map ir pamatai kad ten jie 12lvl kada as 4lvl ir vel keliauji kitur.

radau viena kazkoki padarra,kur saknis isleidzia,is vis be levelio,tik klaustukai,galvoju prieisiu gal ka padarysiu,driokstelejo ir is kart kaput :D

Jo per video paaiškino pats raganius kam tie kardai per toturial matyt praleidau per ausis. Viskas normalai, bet dėl loot biški užknisa, kad nieko nesako kai iš namu vagiu, bet aš iš vargšu neimu kažkaip gaila iš ju ten vokti. :P

P.s Istorija tai geruli, ir per intarpus muzika derinta labai viskas gerai padaryta, galima lengvai įsijausti į veikėja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplamai veikejai,viskas isdirbta,turbut pirmas zaidimas kur viska klausau ir net salutines misijas :D looto tai mazai ir labai skurdus is tikruju,esu 4lvl,praktiskai nieko nerandu,o imu viska kas sviecia :D tai zmones geri,pasidalina,tu pabandyk ka pavogti prie kareiviu,is kart patvarkys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra kaip del to patch? 

Kada jis turejo cia pasirodyt? Nes kai pradejau losti pre release day tai atsiunte man jau tada kazkoki patcha apie 400 mb, ir ale kurejai sake kad be release day nebus to patcho, taciau atejo ta diena, jokio patch neisejo pas mane ant ps4, tik tas vienas kuri turejau pries tai atsisiuntes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina jei atsitrauki ir pasiruosi. pries visus eina siaip. jei jie greiti tai pirma suoli darai o po to kerti. viskas veikia ant visu siaip bei boso

ir kas kad priesai 12 lvl. as pamenu kirtau 9 , 10 lvl visa buri ju. aisku po viena ne visus is karto. reikia strateguot, nusiviliot juos kazkur toliau po to kirst magija..gali aplamai kirst is atstumo , poto pabegt siek tiek , gydytis kiek nori, ir vel atakuot.

aplamai veikejai,viskas isdirbta,turbut pirmas zaidimas kur viska klausau ir net salutines misijas :D looto tai mazai ir labai skurdus is tikruju,esu 4lvl,praktiskai nieko nerandu,o imu viska kas sviecia :D tai zmones geri,pasidalina,tu pabandyk ka pavogti prie kareiviu,is kart patvarkys :D

kur tau looto mazai ? begiot po teritorija ir rink mesa vilku ir viska is visko ka pakerti tai tai bus kas tave poto gydys. lootas visuose kampuose , namuose, miskuose, po vandeniu ir t.t kur ten jo nera ?

Chebra kaip del to patch? 

Kada jis turejo cia pasirodyt? Nes kai pradejau losti pre release day tai atsiunte man jau tada kazkoki patcha apie 400 mb, ir ale kurejai sake kad be release day nebus to patcho, taciau atejo ta diena, jokio patch neisejo pas mane ant ps4, tik tas vienas kuri turejau pries tai atsisiuntes :D

vakar i 1.03 . visi updeitai automatiskai pasidaro per steam ar gog . tai del to sukt galvos nereikia.

aisku visos kovos priklauso ant kokio sudetingumo losiat. tai kas vienam nesunku kitam gali but imposible , viskas priklauso nuo pasirinkto sudetingumo. jei per sunku mazink sudetinguma.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na po patcho, kuris stabilizuoja labiau ir pačia grafiką bei jos nustatymus, kas leidžia pasidaryti aukštesnius jos parametrus - žaidimas pagerėjo kaip reikiant. Jau nebeieškau prie ko prikibti. Tai vakar sėdėjau net iki 2:30 nakties.

Skundžiaus ta kovų technika pradžioje. Bet dabar matau, kad su kiekvienu priešu reikia kovoti skirtingai. Labai erzindavo ghoulai. Kadangi lošiu ant sunkiausio, tai mirdavau ir po 10 kartų, ir daugiau. Vis tiek bugovi tie ghoulai, šuoliai nesąmoningi, atšoliuoju per 2-3 šuolius iš vis iš labai toli ir nukala. Bet lošiant su "parry", kovos palengvėjo. Jie nepramuša jo, kaip ir vilkai, kurių gali būti net didelis būrys (pvz. 8). Dar murlockai labai bugovi, muša jie ir per parry ir per bet ką, net po kelis smūgius.

Labiau patinka fast atakos (gal įprotis nuo Ryse). Manau kiekvienam savo. Magijas leisti man neįdomu. Bet strong atack tinka monstrams su daug HP - pvz., labai tik prie meškos, kai jis kerta labai daug dmg ir reikia staigiai dodge daryt į šoną, kad nepataikytų. Ten nėra kada naudo fast atack, kadangi mirštama dėl animacijos. Manau minusas tame, kad negali nutraukti atakos su kokiu parry ar dodge.

Nors aš dar tik prie grifino misijos, tačiau išvaikščiojau visą mapą, apėjau visus klaustukus, surinkau visus skilus. Tai dar šioks toks minusas dėl goldo. Prirenkama krūva daiktų, kad jau paeiti nebeeina, o parduodant už juos nieko negaunama. Tai aš visus daiktus išardau ir stengiuosi kol kas daiktus pasigaminti pats nes parduotuvėse kaip ir nieko nėra. Be to manau pradžioje low level tai nėra būtina. Gal situacija pasikeis su kitais mapais ir leveliais.

O dėl patcho, tai gaila apžvalgų kūrėjų. Yra tokių apžvalgų, kurios pasirodė tik vakar bei užvakar ir še tau naujas pačas su geresnėm grafikos galimybėm (bent jau man su senesne GPU fps padvigubėjo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal novograde bus? kaip tik as antram regione,bet nesiruosiu ten keliaut,pilna veiklos ir ten kur esu.tik uzknisa nes bugovos misijos.ir nemazai kiek matau witcherio forume,negerai,manau dabar patchas turi iseiti sutvarkant visus bug misijose,cia jau svarbiausia.stabiluma su stutterinimu issprende,dabar laikas misijoms sutvarkyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal novograde bus? kaip tik as antram regione,bet nesiruosiu ten keliaut,pilna veiklos ir ten kur esu.tik uzknisa nes bugovos misijos.ir nemazai kiek matau witcherio forume,negerai,manau dabar patchas turi iseiti sutvarkant visus bug misijose,cia jau svarbiausia.stabiluma su stutterinimu issprende,dabar laikas misijoms sutvarkyt.

Kol kas man misijos nesibugina, kas per bugai? Ir ant ps4 man dar neupdatino žaidimo... Kai pats paspaudžiu tipo jau naujausia versija 1.0.1..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasirinkus ant sunkiausia režimo tikrai nėra lengva kovoti su 4 priešais, aišku aš dar nelabai įsikirtau į žaidimą vis dėlto pirmas mano žaidimas toks žaidžiamas 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal kurejus ant sunkiu rezimu reikia is anksto galvot kaip ka kovosi. man tai uztenka ir vidurio sudetingumo. nieko negausi uz sudetinguma vistiek daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas renkasi archievmentus,tas gauna.as tai ant 3 dabar zaidziu,uztenka.

man tai sitas kazkoks sunkesnis nei W2.dabar ir aliejus nauudoju ir visa kita fignia,vienas geras pavyzdys buvo kaip uztikau ghoul inkileli,visus ispjoviau ir susprogdinau ir islindo paskutinis,tai miriau gal 5 kart nuo jo vieno,nes pas ji gynybes atsigeneruodavo ir gana greit :D tai tada supratau kam aliejukai reikalingi :) su aliejuku is kart efektas jauciasi.

bugovas yra vienas abondoned village pirmam map'e,paskui kur buna tie distress,tai vienas is ju bugovas.beieskodamas ka daryt,maciau kad ten prirase zmones ir daugiau,daug daugiau bugovu questu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš varau ant sunkiausio, mušu visus iš eilės. Tik su daug HP stambius žvėris sunkiau mušti, nes jei biški ką pražiopsai ar nespėji dodginti - miršti iš 2-3 smūgių. Laukinius žvėris reik mušti su dodge, murlokus deginti ir rollinti, o visa kita fignia kaip RPG fanui.

Kol kas kvestai kaip tik tvarkingi man. Tik vieną pražiosojau, kur lankininkui reikėjo padėt paimti kažką iš miško. Grąžinant nesusisgribau, jog reikai su arkliu jį vytis.

Skilų sistema įdomi, dar pasiupgreidina ir sudėti į vieta nuo atitinkamo mutageno.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skilai nors jau laisvai keiciami kaip nori. nepatiko vienas skilas isemi dedi kita i jo vieta ir pan. tas gerai kad nesi priristas prie skilu. mutagenai super kad reikia pagalvot su kuo juos bendrint aisku jei turi su kuo. jei ne tai naudoju be bonuso. ir kam kapot kazka be questo , vistiek xp negausi nieko tik isnaudosi potion ir tiek.nebent del geresnio looto bet is priesu tikrai tokio nesu dar rades kad butu geriau uz turima. o va is skryniu visokiu tai tikrai buna.

tai reiks eit dabar vien per side quests kiek galima. tos mini story visos kartais man idomiau uz pacia main story buna sekti ir gilintis. na zinau as tai main uzduoti jau sake nekarta. bet va pasaliniai kai iskyla netiketai visokie charai nauji ...wow

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.