Rekomenduojami pranešimai

Visada tokių buvo, visada bus, aš irgi mokausi tokius ignoruoti, nes nuomonės visiškai nesutampa, o bandyti kažką įrodinėti internetu, na kam to reikia. :)

Man atvirkščiai, žaidimas kuo toliau, tuo įdomiau atrodo, panašu, kad bus vienas tų retų atvėjų kai dauguma side quest bus įdomus, pridės daug papildomos istorijos ir informacijos apie pasaulį ar personažus. Plius kai kovos sistema su visais išvengimais ir medžiojimais atrodo super, tai net kasdieniai raganiaus darbai, aka monstrų žudymai panašu, kad bus įdomūs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai koks pointas tada viso sito tobulejimo? kad vistiek kvadratine grafika lostumem? kam tada perki kompa uz 5k kad kvadratus palosti? :D  as tikrai nesakau kad grafika tai viskas.bet turi buti ne kvadratu magija irgi.

o zaidimas atrodo estetiskai siu laiku standartais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai koks pointas tada viso sito tobulejimo? kad vistiek kvadratine grafika lostumem? kam tada perki kompa uz 5k kad kvadratus palosti? :D  as tikrai nesakau kad grafika tai viskas.bet turi buti ne kvadratu magija irgi.

Aisku kad zaisim daugiau del to kad bus idomi istorija,ir combat system,ir visos tos platybes neaprepiamos bus tikrai idomu losti ji,bet ta grafika(gera)priduoda prieskonio kurio reikia siam patiekalui,as sutinku su tavim del grafono,neesu auka to,bet noriu losti su tikrai grazeis efektais,ir be nesamoniu,mano asm.nuomone cia,palauksim zodziu pamatysim,kiekvienas laukia skirtingai,todel kazkas nusivils,kazkas nea

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane sita visa grafika tenkina,svarbiausia ekrane bendras vaizdas o ne padarius paveiksliukas viska isnagrineti.nepadare sniege pedu,pizda,nelosiu,saka susilenke ne 90 kampu o 60 kampu,pizda,nelosiu.nu juokingai skamba tokie pasakymai.bendras vaizdas atrodo labai gerai Witcheri,svarbiausia kad butu kuo maziau bugu,va tas svarbu.o istorija manau ir visa kita bus super.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas sakė, kad būtinai kvadratine grafika??? Tik mano nuomonė daug kas tai sureikšmina, kad grafika žaidime turi būti nr1, o toliau jau kaip išeina taip tegu kure......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas sakė, kad būtinai kvadratine grafika??? Tik mano nuomonė daug kas tai sureikšmina, kad grafika žaidime turi būti nr1, o toliau jau kaip išeina taip tegu kure......

Turi būti ir grafika ir visa kita nr 1 taip kad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi būti ir grafika ir visa kita nr 1 taip kad...

Viskas turi nr1 buti neįmanuma kiek darbu gali dirbti vienu metu tikrai ne 10... Nu nenoriu čia ginčytis jei norite prikibti tai jūsiu problema aš čia toje temoja nekomentuosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tau viena galiu pasakyt,siuo laiku gyvenam kur haters bang vagonas aukstumoje,viska hatinti dabar aukstumoje.jeigu padarai zaidima 90% idealu,atsiras milijonas zmoniu kurie sues zaidima del tu 10% ar net maziau.paziurek i Order,istorija viena geriausiu per kelis paskutinius metus zaidimu tarpe,grafika achuena,saudimo mechanika panasi i U3 ar GoW,ginklai idomus ir ivairove,bet ties 6h trukme visi uzsiciklino ir bang vagonas pervaziavo.yra ir kitu zaidimu panasiai hateriu pervaziuotas.tokie jau sie laikai :/ maziau reik kreipti demesi.kazkiek intelektualesni yra steam vartotojai,paziuri i ju zaidimu vertinima ir matai +- aprasomus,jokiu nesamoniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpam ir aš įsiterpsiu į šią diskusija. Asmeniškai manau, kad kaip dabar atrodo naujasis Witcheris tikrai to pakanka ir, irgi, esu linkęs labiau vertinti gerą istoriją ar gameplay žaidimuose.

Realiai, manyčiau, kad problemos kaip ir nebūtų buvę, jei ne pirmasis debiutinis traileris. Kodėl ji minėju? Todėl, kad jame žaidimas buvo parodytas žymiai gražesnis, grafiškai pažangesnis. Tačiau po to visuose rodytuose sekančiuose traileriuose buvo matomas akivaizdus grafikos downgrade'as, todėl ir atsirado visas pasipiktinimas grafika. Užsienio forumuose, ypač oficialiame, temos apie downgrade'ą yra pastoviai trinamos ir tikrai ne del priežasties.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpam ir aš įsiterpsiu į šią diskusija. Asmeniškai manau, kad kaip dabar atrodo naujasis Witcheris tikrai to pakanka ir, irgi, esu linkęs labiau vertinti gerą istoriją ar gameplay žaidimuose.

Realiai, manyčiau, kad problemos kaip ir nebūtų buvę, jei ne pirmasis debiutinis traileris. Kodėl ji minėju? Todėl, kad jame žaidimas buvo parodytas žymiai gražesnis, grafiškai pažangesnis. Tačiau po to visuose rodytuose sekančiuose traileriuose buvo matomas akivaizdus grafikos downgrade'as, todėl ir atsirado visas pasipiktinimas grafika. Užsienio forumuose, ypač oficialiame, temos apie downgrade'ą yra pastoviai trinamos ir tikrai ne del priežasties.

Va kaip pirštu į akį. Patys kūrėjai užsitraukė hate'inimo bangą. O iš mūsų (vartotojų) pusės taipogi derėtų būti supratingesniem, bet tai nereiškia, kad mes turime su viskuom taikytis. Jeigu į viską numosime ranka žaidimų kokybė per kelis metus kris ženkliai.

Suprantu situaciją su Order 1886, žaidimas nepelnytai užsitarnavo hate'inimo bangą. Tas stipriai paveikė pardavimus, bet sekanti kartą kūrėjai jau žinos kur pasistengti ar ko nebedaryti, kad situacija nepasikartotų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir tiesa kad zmonems parodo viena,veliau jau bum kas kito,ir prasideda diskusijos,nepasitenkinimai,

uz tai ir rasiau kad ps4 versija teks siek tiek nusivilt,nes pc kaip visada atnaujinimai,modai,ir papildomos funkcijos bus pagerinti zaidima,o toki zaidima as noriu lost kaip rode treilery pirmame

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esme,kad ka bedarytu kurejai vistiek hatinimo bang vagonas atvaziuos.nu gerai parode biski grazesni nei yra is tikruju,nu ir kas? visoje pramoneje tas pats vyksta,rodoma daug graziau nei yra is tikruju.as tai to nesureiksminu,bet hatinimo bang vagonui tai cia super kuras kuriuo hatinimo vagonas bus ilgai varomas :) dabar kurejai pasake kad bus daug DLC,bet jie visi nemokamai,viskas nemokamai,tai atsirado hateriu kurie nepatenkinti kad visi DLC ne pirma diena bus isleisti.zodziu,vieni megausis,o kiti hatins.ir visur tas pats per visas temas.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esme,kad ka bedarytu kurejai vistiek hatinimo bang vagonas atvaziuos.nu gerai parode biski grazesni nei yra is tikruju,nu ir kas? visoje pramoneje tas pats vyksta,rodoma daug graziau nei yra is tikruju.as tai to nesureiksminu,bet hatinimo bang vagonui tai cia super kuras kuriuo hatinimo vagonas bus ilgai varomas :) dabar kurejai pasake kad bus daug DLC,bet jie visi nemokamai,viskas nemokamai,tai atsirado hateriu kurie nepatenkinti kad visi DLC ne pirma diena bus isleisti.zodziu,vieni megausis,o kiti hatins.ir visur tas pats per visas temas.

Nieko sau biški, man tai ženkliai skiriasi. O dėl DLC kūrėjai jau nuo pradžių teigė, kad bus nemokami. Taipogi yra logiškas hate'inimas ir nelogiškas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

citata- ,, visoje pramoneje tas pats vyksta,rodoma daug graziau nei yra''....na nea,mano nuomonone ne su visais taip yra,dauguma kaip parode ta ir gavom,kad ir ac4 black flag,ka rode ta zaidem,grafika kuo puikiausi ten,lygiai kaip buvo rodyta per visokias konferencijas,

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.