Rainex

PS3 Varijantai.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki neapsiprendžių kurį ps3 imti, nes nelabai žinau kuris geresnis ir panašiai. Yra ten visokoų PS3 Slim , 60gb. ir t.t. , gal galėtumėt pasakyti kuris varijantas iš šių PS3 konsolių geriausias? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriausias yra naujas is parduotuves.

Blogiausi yra seni FAT modeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrėk slim. Na ir jeigu žadi daug žaisti, arba tuo labiau laužti tai su kuo didesniu HDD, bet jeigu truks vietos tai neproblema jį ir pasikeisti pačiam. Aš įsidėjau 250gb hdd, bet kad žiūrau jau ne kažką man jo užtenka :)) Prisisiuntęs žaidimų kurie jau ir po pora metų stovi neįrašyti, bet jeigu normaliai nekaupiant jų, tai turėtų užtekti pilnai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal modelius eina PS3 - Slim - Super Slim, tai imk ploniausia, bet jis manau bus brangesnis už fatą.

Pagal GB turėtu buti aišku. kuo daugiau - tuo daugiau galėsi prisirašyti.

Aš jeigu pirkčiau tai tik iš žmonių, o ne parduotuvės. Nesakau, kad naudotus reikia iš skelbiu.lt, bet yra tokių kurie naujus pardavinėja, bet nulaužtus, tvarkingus, kaip Playmanijos parduotuvėje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrėk slim. Na ir jeigu žadi daug žaisti, arba tuo labiau laužti tai su kuo didesniu HDD, bet jeigu truks vietos tai neproblema jį ir pasikeisti pačiam. Aš įsidėjau 250gb hdd, bet kad žiūrau jau ne kažką man jo užtenka :)) Prisisiuntęs žaidimų kurie jau ir po pora metų stovi neįrašyti, bet jeigu normaliai nekaupiant jų, tai turėtų užtekti pilnai.

arba tuo labiau laužti

Nelabai suprantu kodėl HDD susije su vieta(hdd)?

Pagal modelius eina PS3 - Slim - Super Slim, tai imk ploniausia, bet jis manau bus brangesnis už fatą.

Pagal GB turėtu buti aišku. kuo daugiau - tuo daugiau galėsi prisirašyti.

Aš jeigu pirkčiau tai tik iš žmonių, o ne parduotuvės. Nesakau, kad naudotus reikia iš skelbiu.lt, bet yra tokių kurie naujus pardavinėja, bet nulaužtus, tvarkingus, kaip Playmanijos parduotuvėje.

Supratau, reikia reiškias pirksti Super Slim.

*Dar vienas (durnas) klausimėlis jums ,aš pavyzdžiui nusiperku atrištą playstation3, atsisiunčiu žaidimą iš interneto ir įsirašau , ir kaip leidžiu įdedu diską tai ten HDD nusiima nu t.y. pamažėja vietos? Ar galima nenaudoti to HDD ir kas kart diska dėti?

Ačiū už atsakymus, visiems po +REP padėjau, likusiems sudėsiu rytoj , nes šiandienos limitą išnaudojau.

Redagavo narkata
dar nors vienas zodis sioj temoj apie nulauzima bus ispejimas tau, tam yra skirta tema apie tai sneketi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kuri nuo 120GB slimo.ten jau pagal isvaizda ir HDD talpa pasirink. na isvaizda jei labiau norisi praeito slimo tai ana geriau ieskot is naujesniu modeliu 160gb arba 320GB.o jei patinka naujausias super slimas tai nelabai svarbu kuri imt. pagal HDD talpa jau cia. arba su Flash atmintim 12gb modeli. tas pigiausias siaip dabar.

apie atrisimus ir kitus jailbreak cia nekalbam .tam yra atskira tema.

uztenka tiek vietos kiek buna. kad ir 12gb. kiek vietos turesi ,tiek ir uzkisi. HDD isidesi bet kada siaip. cia niekuo nesusije tas su pacia konsole. aisku kai uz gera kaina gauni ir gera HDD tai verta.

aplamai dabar super slimai 12gb su akcija ejo pigiausia. pigiau uz bet koki modeli ir fata ir praeitus slimus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra super slimas 12gb už 300lt (neoriginalus laidinis pultelis, stancija originalių DS3 pakrovimui, originalus COD MW3, distancinis valdymas filmams, muzikai, HDMI, 220V laidas) . Čia vakar kur rašiau į temą ''Naudoto Ps3 pirkimas'', tačiau ji yra užrakinta. Kaip manot, verta už tokią kainą?

Dilema. Pirkti super slimą už 300lt ir pirktis originalius zaidimus ar pirkti atrištą slimą 160gb su pilnu HDD žaidimų už 600lt.

Redagavo Viciokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra super slimas 12gb už 300lt (neoriginalus laidinis pultelis, stancija originalių DS3 pakrovimui, originalus COD MW3, distancinis valdymas filmams, muzikai, HDMI, 220V laidas) . Čia vakar kur rašiau į temą ''Naudoto Ps3 pirkimas'', tačiau ji yra užrakinta. Kaip manot, verta už tokią kainą?

Dilema. Pirkti super slimą už 300lt ir pirktis originalius zaidimus ar pirkti atrištą slimą 160gb su pilnu HDD žaidimų už 600lt.

ir randat uz tokias kainas dar tokius daiktus. :spit:

ir dar klausia ar verta.. tik idomu kur dingo nuo jo pultelis.. ?? :working: toki dalykai siaip nedingsta. bet vistiek kaina juokinga

jei nepirksi orgu tai ir nepirk tokio kuris neatristas ir kurio tu neatrisi . kas tau is to. jei galvoji kad pvz nemokamau zaidimu uzteks tau ir losi online plius gal isigysi viena kita zaidima dar tai verta orga imt ir nelauzyt jo.su salyga aisku kad pirksi PSN+ ir gausi daug zaidimu dykai.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš Anglijos atsivežė, matyt oro uoste kur nors pametė. :chan: Nereikia man daug tų žaidimų. Už tuos likusius 300lt pasiimsiu The Last Of Us pradžiai. Sakykit, galima upgradint 12gb super slimą?

Redagavo Viciokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo galima ..idesi HDD atsijungs tas vidinis SSD ir veiks viskas is HDD. dek ka nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.