Baikas

Kaip atsidaryti portus?

Rekomenduojami pranešimai

Paprasčiauskiai atsisiuskite failą ir ten yra surestas gidas.

P.S. Dariau ne aš.

bet visu pirma reikia tureti ta tinkama porta arne? na atvira nes kai darai test if port is forwarded properly tai tas testas nepasidaro,o ta porta gali ivest juk bet koki,ar reikia zinot butent savo kazkoki ir kur ji rast jei taip

ir siaip uzknisa tas greitis,kai intero spedd testas rodo iki 4.5gb/s o siuncia 700 kb/s ,tai cia tas greitis ir yra toks mazas del tu portu ? nors anksciau budavo dar ir ant 2mb/s siusdavo,pernai

uzknisa krc ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

joa, itakos portai turi nemenkos. plius pastinu ish playmanijos tracker'io DUK:

Kodėl aš esu rodomas, kaip negalintis nieko prijungti ir prisijungti (not connectible)? Ir kodėl man tai turėtų rūpėti?

Tracker‘is rodo, jog Jus saugo ugniasienė (firewall) ar NAT nepriima įeinančių prisijungimų. Tai reiškia, kad kiti siuntėjai negalės prisijungti prie Jūsų, o tik Jūs prie jų. Dar blogiau yra, jei abu vartotojai yra tokioje pat padėtyje, tada jie išviso negali susijungti. Tai turi įtakos Jūsų siuntimo greičiui. Kad išspręsti šia problemą reikia atidaryti port‘us įeinantiems prisijungimams (tokius pačius, kokius nurodėte konfigūruodami savo BitTorrent klientą) ugniasienėje ir / ar konfigūruodami savo NAT serverį, kad naudotų standartinę NAT formą. Tiems port‘ams įskaitant ir NAPT (šis procesas skiriasi skirtingiems router‘ių modeliams). Pasitikrinkite savo router‘io naudojimo instrukciją ir / ar teiraukitės gamintojo forume / ieškokite per Google. Labai daug informacijos apie savo router‘į puslapyje PortForward.com).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man kaj nueinu i settings ir advanced taj visai kitaip viskas atrodo ir neina ten nieko rasyti kaj add padarau ta uT. Tiesiog prideda ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Jei turite routeri neiseis su situ gidu padaryt... Nuotrauka

O siaip tai naudokis www.google.lt turi zinot koks tavo routeris... kaip ieit i nustatymus jo(jai router turi).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tipo atidaryt be jo negalima?

Tai reiškias viskas atidaryta pas tave, nebent firewallas blokuot gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fireval padariau kad leistu, man max siuncia 600kb, ir visa lajk, daugiau nekyla, ir utorrent rodo raudono sauktuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.