IGNOLTA

Google Street View

Rekomenduojami pranešimai

Taigi šiandien buvo atnaujintas google street view ir jame atsirado Lietuvos gatvės, labai atsakingai viskas padaryta, beveik kiekviena gatvelė išvažinėta, nufotografuota gerai, vaizdas geros kokybės, jau puse vakaro sėdžiu prie street view ir tik kelias vietas spėjau apžiūrėt. Dar kai už lango toks oras, labai smagu pasižiūrėt į savo rajono gatves (ir ne tik), vasarą, kai buvo šilta, giedra, apima nostalgija, bent jau mane...pasiilgau vasaros :)

Siūlau visiems pasižiūrėti Nuotrauka

https://maps.google.lt/ (tempiame oranžinį žmogeliuką į vietą kurią norime pažiūrėti)

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesą sakai, kad apima nostalgija, kai pasižiūri šituos vaizdus... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo gan tikrai ispudingai atrodo dar kaip klojo vonioje pliteles darbinimkai ju masina mano kieme nufotografavo. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pro mane du kartus pravaziavo su masina, bet kazkaip abejose vietose nera. Turbut toks baisus, kad iskirpt turejo :D

P.S keista, kad taip greit pririnko visokiu alkoholiku nuotrauku tame video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo cool dalykas irgi siandia ir pats pazejau ir kitiem uzrodziau. visokie kaimukai. sodybos. fainai kai gali senas vietas kur gyvenai va pasizet ir pan. priedo vasara viskas grazu, zalia. :thumbup: nuotaika pakelia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pro mane du kartus pravaziavo su masina, bet kazkaip abejose vietose nera. Turbut toks baisus, kad iskirpt turejo :D

P.S keista, kad taip greit pririnko visokiu alkoholiku nuotrauku tame video.

Viskas iš feicbuko, šendien atsidariau tik tai ir mačiau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kiek as ziurejau kas Silainuose gyvena tai i kiemus net nevazuota, isigando duobiu turbut ,sneku apie 2 silainius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada turėjo atsirasti "Street view Lithuania Funny", bet nesitikėjau, kad taip greitai. Linksmas dalykas tai :) Save taip pat įsiamžinau. Bus ką anūkams parodyti, gal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

du kartus skirtingose vietose mano audine ir as ant moto iamzintas ketvirta syki turejau papult darbovietej spalio men fotkino kai lauke dirbau bet kazkaip praslydau arba iskirpo

p.s. druskininkuose prie draugystes sanatorijos fotkinta dviem kartais tai vienose nuotraukose vasara saulute kitose rudi lapai ant gatviu grazu paziureti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.