Connor

Del nusimuilinimo is pamoku

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, yra cia toks reikalas kad reikia nusimuilint is pamoku... Gal zinote variantu kaip pasidaryti dirbtine temperatura? Piestuko vidurio valgymas tinka? Jis turi but spalvotas ar paprastas? :D Pridekit cia savo variantu kaip dabar ar kadaise nusimuilindavot manau pravers kazkam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, yra cia toks reikalas kad reikia nusimuilint is pamoku... Gal zinote variantu kaip pasidaryti dirbtine temperatura? Piestuko vidurio valgymas tinka? Jis turi but spalvotas ar paprastas? :D Pridekit cia savo variantu kaip dabar ar kadaise nusimuilindavot manau pravers kazkam :D

Absurdiskesnio posto nebuvau mates siame forume, bet: tiesiog paprasyk mamos, kad labai sunki diena ir tiesiog leistu viena diena neit :D, daugiau variantu neturiu, nebent gadint sveikata... bet prisimink: Sveikata svarbiau uz viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi gyvsidabrini termometra, tai pasakyk ryte kad skauda galva, pasimatuok temp. ir pakaitink prie radiatoriaus. bet seip niekur vistiek nepabegsi, reikes atsiskaityti is vieno ar kito dalyko, ar kokia ten tavo priezastis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujas tas pas mane... Sveikatos gadint nenoriu o dirbtinai kazkaip pakelt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suvalgyk obuolių košės ir išgerk sugižusio pieno, kad vidurius paleistų, tada manau laisvadienis tualete bus, bet hey į pamokas nenueisi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats asmeniskai irgi kazkada kratydavau gyvsidabrini termometra :) Bet esu girdejes kad dar veikia pazastu istrynimas su druska ir tada temperatura reik matuot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su druska bandziau pakilo iki 37.3 tiesog ieskau nauju budu :P Seip laisvai galeciau pabegti bet pas mus sulej su N yra biski grieztoka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai man reikėjo nusimuilint tai klasiokas sakė elektrinį termometrą patrynt į džinsus bet man asmeniškai neveikė :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai man reikėjo nusimuilint tai klasiokas sakė elektrinį termometrą patrynt į džinsus bet man asmeniškai neveikė :/

Man buvo suveike

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trink termomentra i dzinsus kol prades pirsta degint dar pakentek 10sec deginimo ir uole 37-38 Temp.

P.s. Negyvsidabrini termometra palaikyk 30sec tada tik trink kol supypses daugiau kancu bet nepritrink labai stipriai nes mane jau pagavo su 40,9 :D

Redagavo miglyx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su druska bandziau pakilo iki 37.3 tiesog ieskau nauju budu :P Seip laisvai galeciau pabegti bet pas mus sulej su N yra biski grieztoka...

Siaip tiesiog galima neit. Cia del tu raidziu n tai visose mokylose cesina :D. Pas mus atsimenu irgi sakydavo, kad iki 5 nepateisintu per menesi, atsimenu maziau kaip po 15 nebudavo pas mane, ten i posedzius prevencinius vesdavo, pazymas duodavo, kad tevam pasirasyt ir viskas tuo baigdavosi :D Jei nori temperatura kuno pakelt tai ko gero nlb pavyks tau, glausk termometra prie radijatoriaus, jeigu radijatorius nepakankamai karstas, glausk vonioj prie gyvatuko. Arba megink kaip nors tryda pasileist :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.