Jimboo

Padėkite išsirinkti telefoną

Rekomenduojami pranešimai

Tai vat kad netelpu i kaina. Ir reikia man naujo ;(

Tai geriau dar pataupyk ir nepirk, nes koks tikslas pirkti jau dabar pasenusi telefoną, kurį turbūt kaip minumu dar metus ar kelis naudosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai vat kad netelpu i kaina. Ir reikia man naujo ;(

kokiu budu tu isigyt ji nori? susitaupes esi pinigus ir pirksi visa suma ar su operatorium sutarti nori pratesti ir pasiimt telefa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu susitaupes. Is operatoriu neimciau nes as daug nekalbu telefonu.

Nu tai eik į skeliu.lt ir ieškok normalesnio telefono ir tikrai rasi manau su garantija žymiai geresni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu susitaupes. Is operatoriu neimciau nes as daug nekalbu telefonu.

nu tai tri jau 600lt renkiesi telefona, bet geriau pataupyk iki 700-800lt ir isigysi jau normalu, o kol susitaupysi jau ir atpigs irenginiai ir atsiras nauju ir tt.

nes siuo metu uz 600lt NAUJAS telefonas nelabai koks iseina, o siek teik devetas jau iseina visai neblogas, kad ir apple 3gs uz 400lt gali isigyti, o 4 jau gali rast ir uz 700, tai ziurek visai nedaug taupyt liko.

o situ irenginiu neimanoma palygint pvz naujas samsung ACE1 ir devetas apple 4G modelis, nu kaip audi bulka ir E klases mercedes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip. Bet telefonas siuo metu labai reikalingas nes manasis truputi paplaukiojo :badmood: ir jam tai baiges mirtimi. Tai noreciau isgirsti dar kokiu geru telefonu bet kad butu geri ir nauji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam tau nauju ir ka vadinai gerais neaisku. kas blogai naudotuose jau? pasimi ir naudoji toliau sau vargo nematai. tlf genda? tikrai. na kazkaip nesusiduriau. nzn kaip reikia ji naudot kad jis gestu aplamai.pasirenki kas patinka ir perki. per skelbimus. kiek tokiu emes , ne karto nenusivyliau. kiek pardaves veliau irgi niekas nenusivyle isigijas is manes. its all cool man :spiderp:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog nenoriu naudoto pirkt nes turiu pazystama kuris naujus pardavineja kaip naudotus ir uz mazesne kaina. Tai noriu jusu siulymu iki 700 litu ( tevai dar seke simboliskai prides :notworthy: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog nenoriu naudoto pirkt nes turiu pazystama kuris naujus pardavineja kaip naudotus ir uz mazesne kaina. Tai noriu jusu siulymu iki 700 litu ( tevai dar seke simboliskai prides :notworthy: )

Geriausia būtų, kad duotum nuorodą į jo parduodamus telefonus, kad matytumėm kainas ir išrinktumėm iš jų geriausią varjantą iki 700lt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo tevai pamatytu kad kinijoj pagamintas tai.... Zinau zinau samsung irgi is korejos bet sitas tai nlb man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo tevai pamatytu kad kinijoj pagamintas tai.... Zinau zinau samsung irgi is korejos bet sitas tai nlb man.

visi dabar kinijoj gaminami, ir tie patys samsungai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.