Pihas

Kaip is naudoti Kaimynu neta

Rekomenduojami pranešimai

Tai va mano name yra net 8 priejimai prie bevielio neto bet visi apsaugoti slaptazodziais kad isitikinciau dar pasiziurejau su programele Road Dog 2c gal kas galit uzvesti ant kelio kaipnaudotis svetimu routeriu beto yra net 8 tai galimybe pasijungti dideja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai jei tu toks ne zalias ant kompu, kaip kitus vadini pats toks budamas, tai turetum zinoti, kad slaptazodzius reikia lauzti, o ir apsauga gali buti, ne tik slaptazodziu apsaugota. Pvz, jei filtruoja pagal MAC tai tau, kaip ir jokiu sansu. Kad pass suzinot, reik rinkti paketus pvz. kad ir su AirSnort, tokiam kaip tu nemanau, kad pavyks ka nulauzti, bet anyway sekmes !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va mano name yra net 8 priejimai prie bevielio neto bet visi apsaugoti slaptazodziais kad isitikinciau dar pasiziurejau su programele Road Dog 2c gal kas galit uzvesti ant kelio kaipnaudotis svetimu routeriu beto yra net 8 tai galimybe pasijungti dideja

neturint ziniu ir pc su wifi korta nieko nebus.

Reikia zinot ka darai, kaip tai daryti. Siaipsau kaip sakiau nieko nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal gerau nueiti pas kaimynų ir paklausti koks slaptažodis? Dar į rankelę ikišt 10lt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks skirtumas kad ir suzinosi ta pass ... man atrodo galima matyti kas prisijunge yra... tajp kad jei pamatys pasalini pakeis pass ir imsis rimtesniu dalyku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima butu bet tai as pavizdziui nezinau kas turi belaidi neta

Tai eik ir žiurėk kur signalas stiprėja :D Arba nueini pas kaimynu ir klausi ar turi WiFi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As surandu bevieli savo name nei pasvordo nei nieko. signala kartais net 100% pagaunu. bet kai bandau connectintis man raso : obtaining IP address ir tada ismeta erora : a connection error has occurred. the attempt to obtain the IP address timed out. gal zinot kame reikalas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe, man ir būt įdomu kaip reik pasiijungt, nes namie taip pat randa, tik rašo kai bandau jungtis kur nors "A connection error has occured. A connection to the acces point could not be established. Check the security settings for the network and try again." Tai turbūt psw yra taip?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tiems kas mano, kad nera apsaugu jokiu ir paskui verkia, kad nejo prisijunkti. Viena is priezasciu, tai kad filtruoja pagal MAC adresa!!! (MAC adresas - tai jusu tinklo plokstes unikalus adresas)

P.S. nebutinai "WEP", gali buti ir WPA ir naujesniu.

Redagavo PIRATED

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei geri kaimynai, tikrai eikite paprašyt slaptažodžio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.