Rayman

Lenkijoje atidarytas senovinių kompiuterių muziejus

Rekomenduojami pranešimai

Delfi.lt yra muziejų pristatantis filmukas:

http://tv.delfi.lt/video/v6Xayfui/#c

Hmm... Būtų įdomu kada nors apsilankyti.

"Naujame senovinių kompiuterių muziejuje Katovicuose nėra vietos nešiojamiems kompiuteriams ir planšetiniams „iPad“. Muziejaus kolekcija, sudaryta iš tokių senų modelių kaip „Commodore 64“ ir „Atari“, kviečia į sentimentalią kelionę tuos, kurie kadaise komunistinėje Lenkijoje naudojosi tokiais kompiuteriais.

Eksponuodamas daugiau kaip 900 kompiuterių, muziejus pristato įvairias darbo bei interaktyvias mašinas, kurios rinkoje atsirado nuo 6-ojo dešimtmečio pabaigos."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lenkų tautos gerbėjas ir aš nesu, bet čia tema ne apie tai. Tiesa ta, kad Lenkijoje yra labai daug įdomių lankytinų vietų. Pats nemažai keliavau, bet Katovicuose dar neteko būti. O Playmanija, manau, puiki vieta pranešti apie kompiuterių istorijos muziejus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmu kompu buvo Intel Pentium 4, tad nostalgijos nejaučiu, bet vistiek įdomu būtų pamatyti evoliuciją savo akimis. Vienintelis minusas, kad, spėju, neleidžia čiupinėti, o taip norėtųsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mes kazkada losdavom ant pentium lygtai 486 ar kaip jis ten vadinosi, sims city, ir doom, pamenu dar kaip zaidimo garsai is dezes sklisdavo, ir kanors isirasyt reikedavo tai begdavom su vienu flopiku po penkis kartus pas drauga kad kazka isirasyti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mes kazkada losdavom ant pentium lygtai 486 ar kaip jis ten vadinosi, sims city, ir doom, pamenu dar kaip zaidimo garsai is dezes sklisdavo, ir kanors isirasyt reikedavo tai begdavom su vienu flopiku po penkis kartus pas drauga kad kazka isirasyti :D

trinam

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau? o tau kazkas negerai yra? tai ka dabar jeigu as segos zaidziau tai irgi negaliu niekam sakyti? kas liecia senus kompus, tai cia turbut pirmas postas kur kazka pasakiau, tai kuom tu cia mane ysivaizduoji as nezinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jokio, bet kazkam matau yra skirtumas

nu kam taip pykt? tik pasisakiau savo nuomone kad pagal savo postus pasirodei vienas is tu asmenu kuris ne tik zaidimus zaidzia ir nezino kas do daigtas paleido ta zaidima, kazkada minejei kad pats santaka surinkinejei ir pan, krc zmogus vertas pagarbos del ziniu bagazo, o man tave taisyti kazkaip nepatogu, bet susiparinai tai kaip pacanas.

jei izeidziau tai tada sorry

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kam taip pykt? tik pasisakiau savo nuomone kad pagal savo postus pasirodei vienas is tu asmenu kuris ne tik zaidimus zaidzia ir nezino kas do daigtas paleido ta zaidima, kazkada minejei kad pats santaka surinkinejei ir pan, krc zmogus vertas pagarbos del ziniu bagazo, o man tave taisyti kazkaip nepatogu, bet susiparinai tai kaip pacanas.

Ne į temą

Jei rasai, tai rasyk, kad visi suprastu, nes asmeniskai i tavo sita jovala sunku isigilint, tai tikriausiai ir medley nesuprato kazkokios tavo parasytos minties...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

santaka surinkinėjo neramibite ar kaip ten jis,so get your facts straight :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

santaka surinkinėjo neramibite ar kaip ten jis,so get your facts straight :whistling:

nu jo sumaisiau, nu kad ir kaip ten bebutu as nieko nenorejau izeidineti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo, susimaisiai tu ce neblogai, nes man santakos neteko surinkineti, tik dvirati

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.