domasa69

Xbox 360 į loptopą

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tikiuosi čia kažkur į temą rašau. Tai gi žmogelis siūlo keisti savo loptopą į mano xboxą , su priemoka.

xBOX (jaseris, 120gb, du pultai, play and charge kitas, flashintas 3.0 ,keletas neorg.žaidimų, laidai)

Jo pc duomenys (čia aš labai nesigaudau, tai tikiuosi jūs padėsit) HP DV6000 DualCore AMD Turion 64 X2 TL-60 2000 MHz, Ram 4Gb, Nvidia GeForce 8400M GS 512Mb, Seagate 120 Gb HDD, originalus pakrovėjas.

Loptou naudočiaus daugiau darbui, filmams , internetui. Ir jei nėra tas loptopas paskutinis varguolis, tai kokios tarkim priemokos galėčiau prašytis? :)

Dėkui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

HP DV6000 - š****.

kodėl? todėl kad jų motininės plokštės kepa kas 4-6mėn. Turėjome tokius kadaise pas save ofise, kainavo tais laikais nemaža sumą, ir visiems kas turėjo HPDV6k bent kartą sudegę motininė. man asmeniškai du kartus ir karta hdd.

įvesk į google HP DV6000 ir pamatysi kad pirmas žodis bus ne review, arba komentarai o motherboard :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ahaaaa, dbar man aiškėja eilutės : Buvo atlikti motininės plokštės ir vaizdo chipo aušinimo darbai (idėtos vėsinimo korteles, naujai suteptas procesorius) todėl kompiuteris nekaista. (čia iš jo skelbimo)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Košmaras tie DV6000, manasis irgi guli spintoj perkaites, laukia taisymo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tai isvis pz. Sudege motinine pilnai. Puse kompo vien defektai. Geris tai kad jis tinka is orinuko but kaip taikinys :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verte 100lt,nors jis dar tau turetu sumoketi uz busimus nepatogumus kuriuos tu gan greit patirtum...Sh,ten ne kompas,man irgi su pora ju teko reikalu tureti,cia tau priemoka jis turetu sumoketi vien uz tai kad tu ji paimsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mama architekte pries ~5-6 metus pirko viena is situ mirtininku... tik 17 coliu ir galingiausia koks buvo, arti 6k lt suplojo. numire po 25 men.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.