eJai

Neuzkrauna UMD zaidimo

Rekomenduojami pranešimai

Nemaziau 2Gb o geriausia 4Gb nes yra zaidimu kurie suspausti uzima po 1.2 gb ir yra kurie uzima po 568mb kaip pvz gta vc aisku yra tokio lygio kaip teteriai tai jie 40Mb nu ir yra visokiu raliu lenktyniu zaidimu tai daznai uzima nuo 120mb iki 300mb kaip kad NFS most wanted 165 mb, nu yra ir rimtu po 986Mb kaip Test Driver

P.S. Talpa uzrasyta apytiksle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui. Tai jei nieko nezinau geriau pacem kaip supratau nechipint nes uztruksi DA**UJA laiko ir dar gali kanors sugadint ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia baisiausia nesamone pjauti ir man labiausiai patinka kad visi tai daro neatsijunge maitinimo ir be baimes... Tu pjaudamas ar kirpdamas gali taip nurauti ta koja kad tu jau jos niekaip nebe prilituosi. Yra kitas variantas pjauti taka 1 kojos bet tai irgi rizikinga nes plokstes taka lituodasmas gali taip prisikituoti per ilgai palaikes kad tau ten nieko nebe iseis beto nuo temperturu skirtumo lituojant gali prisidaryti daug bedu pats geriausiais atlituoti ir tu cia svaig nesvaiges jei nesugebe tai cia tavo bedos AS I TA VIETA ESU JUNGTUKA ISIMETES TAI REISKIA ISARDZIAU VIENA KARTA IR DABAR PERJUNGIAS JUNGTUKA GALIU NAUDOTIS KAIP PANDORA ARBA KAIP NORMALIU AKUMU

Kaip gali koją nuraut pjaunat, o ne atkeliant? Sakyčiau kaip tik atkeliant sudėtingiau žymiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kirpt,nupjaut gali kiekvienas durnius o tvarkingai atlituot ne kiekvienas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kirpt,nupjaut gali kiekvienas durnius o tvarkingai atlituot ne kiekvienas

Whatever, tinka abu būdai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal gryzkit prie manes, mano PSP versija 3.03 ar iseitu ja nulauzt? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va ce i blogiausia kad reikes GTA lcs UMD o man tai UMD geimu neuzkraun ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va ce i blogiausia kad reikes GTA lcs UMD o man tai UMD geimu neuzkraun ;)

DAMN, nepagalvojau ;) na tai yra išeitis: nešt taisyt UMD drive'ą ir pirkt GTA lcs, ar pandorint...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nezinau ka daryti nes man irgi vis neikrauna disko raso could not read disc gal zinot kur taiso arba kitaip ...

as vilniuje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a. pabandyk pati psp paupdate'int del viso pikto....

b. rask drauga su PSP ir paziek ar pas jie veikia, nes cia man itartina yra kad visai neskaito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galimas dalykas kad idejus UMD diska i draiva, jo nepakauna 1 toks pypsiukas kur diske geleziukas yra, uztat klaksi, vat kame bedos, draiva (lizda) reik taisyt ziuret kame reples

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.