antinas

Nešiojamas kompiuteris

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Pala, kompą už 50Lt paėmei? :chan: Ot mes durni, 2 štukas mokam... Sorry, kažkaip nesitiki. Kokį vogtą gal ir paėmei.

Ne į temą

KRc galvok kaip nori bet tie pc nera vogti ar pns, o jei nesugebi taip issiverst ir perki loptopa(ar koki kita daigta) lengviausu budu tai cia jau tavo problemos, as tik pasiuliau toki varianta ;)

PS: jei tau reik pc uz 50LT gali pasimt mano vistiek neturiu kur jo det vieta tik uzima :melvin:

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai va, žmogus ieško kompiuterio, tai siūlyk, parašyk kontaktus iš ko pirkai.

Ne į temą

Aš suprantu, kompas jokiu būdų ne naujas už 50Lt, todėl suprantama. Žmogus stumia niekam nereikalingą geležį. Mes ir nekalbam apie naudotus. Kalba eina apie naują. Parodyk man naujus už tokią kainą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyrai kaip su asus kompiuterių kokybe? :)

Vieni iš kokybiškiausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek man teko susidurti tai tikrai kokybiski ir normalus kompiuteriai,sesuo viena turi asus netbooka,kita normalu 15.6 dydzio loptopa,nusiskundimu jais jokiu kol kas neturejo,o jau 3 naudojimo metai prasidejo :)kadangi man tenka ju prieziura,tai jei kas butu blogai jau senai butu galva isuzusios :happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as ne apie online shopa kalbejau jomajo... o kur zmones/ kompiuteristai sukrauna is nurasytu detaliu optimalius variantus.., nezinau kaip didmiesciuos gal ten visi labai dori ir tokias dalis meta lauk kaip ir priklauso bet bent jau mazesniuos miestuos yra tokiu zmoniu.

Pats tuo nekarta pasinaudojau kad ir imant kaip ir kalbama cia apie loptopus, pasiemiau loptopa su dual core procesoriu 2ghz, 800mb vaizduske, 3gb ram vos uz 50LT zdz simboliskai.

Na sakau tai yra imanoma nori tikek nori ne bet kai jis paaiskino tai sake tokie kompai ten tik voliojas niekam nereikalingi tai dar geriau jam kad ima kasnors juos.

matyt kalbi apie tai kad tau ram idejo daugiau. nes pats daugiau nieko laptope nepakeisi ,dar senesniam.ir siaip cia ne i teme ka tu emei ir ko nori zmogus. ir na kas kokiu arabu kam priburia po to tiki visi ausis istempe :megusta:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dellas :megusta:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū vyrai už atsakymus, prekė užsakyta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagaus naudojimosi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.