Aurytis177

Realtek problema

Rekomenduojami pranešimai

Žodžiu man garso nebėra kai atnaujinau Realtek ir dabar kampe visad metineja kad "jus turite ijungti irengini i garso kustukini lizdo" ir taip kas sekunde. + kai bandau atidaryt programa, jis lyg persiktauvietu kas 1.5 s. tdl neimanoma suspet ten nustatyt kanors.

Redagavo Aurytis177

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai is vis per laptopo kolonakes yra garsas o prijungus ausines man snypscia nk neina padaryt,gal kas zino ka reiktu daryti siuo atveju? kaip ten tuos lizdus nustatyt kad tk viena naudotu ar ka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realteko tikrai plokste? Nes su C-Media atsimenu nesamones buvo.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu man garso nebėra kai atnaujinau Realtek ir dabar kampe visad metineja kad "jus turite ijungti irengini i garso kustukini lizdo" ir taip kas sekunde. + kai bandau atidaryt programa, jis lyg persiktauvietu kas 1.5 s. tdl neimanoma suspet ten nustatyt kanors.

Tai bandyk senus įsirašyt, gal tiesiog nauja versija tavo kompui netinka, kaip sakoma tinka tik nelabai nori dirbti, kartais būna geriau veikia su senais driver negu su naujais

Pabandyk senus į rašyti per galva niekas neduos

a is kur zinot kokia plokstE?

per šita programa Everest Ultimate turėtu parodyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba iskart su Driver Genius eik ir atsius kokiu tau tikrai reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai is vis per laptopo kolonakes yra garsas o prijungus ausines man snypscia nk neina padaryt,gal kas zino ka reiktu daryti siuo atveju? kaip ten tuos lizdus nustatyt kad tk viena naudotu ar ka?

o ausines tikrai veikia ? :idea: tiesiog dar pirma per garso nustatymus paziurek kas parinkta ties Line Out. gal tiesiog kitas garso saltinis tenai parinktas ar kazkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.