Libero

Laptopo baterija

Rekomenduojami pranešimai

Turiu laptopa Dell XPS 17 (L702x) , ir as ji naudoju kaip stacionaru visalaik ant laido, todel laikau isemes baterija pusiau ikrauta, tai kenkia kompui ar neturi itakos ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aišku, kad nieko nekenkia, vat jei laikytum bateriją amžinai įjungtą su laidu, tai baterija greitai užsilenktų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, kad nieko nekenkia, vat jei laikytum bateriją amžinai įjungtą su laidu, tai baterija greitai užsilenktų

ar taip ar taip vistiek jos nko nelaiko imant bendrai... mano naujo loptopo batarke zaidziant dar nete sedint vos 2-3h tempdavo dabar 3metai batarke ikisti loptope o loptopas su laidu tai vistiek tiekpat laiko gal kokiu 30min tik trumpiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar taip ar taip vistiek jos nko nelaiko imant bendrai... mano naujo loptopo batarke zaidziant dar nete sedint vos 2-3h tempdavo dabar 3metai batarke ikisti loptope o loptopas su laidu tai vistiek tiekpat laiko gal kokiu 30min tik trumpiau...

3 metai? Batarke visad ant laido? Ir dar vis apie 2h islaiko? Sory, bet NETIKIU.

Kiek turejas tokiu variantu - visad ant laido - po metu, pusantru likdavo max 15min.

Ir kas cia keisto kad tas laptopas 2-3h laiko? Juk ne nolaifint skirtas, kad visa para veiktu :sit:

Susimazini visus pajegumus, ir istempia laptopas darbo diena... :)

I tema, jai nesiruosi nesiot, tai ir laikyk ant laido be batarkes. Ir kazkas sake kad Li-ion batarkes sandeliuot reik pakrautas. Nors maniske vistiek ilgai neisgyveno...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali laikyt ant laido be batarkes. Problema kai dingsta elektra viskam atia. Pats niekad neisiminejau savo.kad kenktu tai naujesniem lapam nk nekenkia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano laptopas sasus 2007 metu nuo 2008 naudoju jy,nuo pat pirkimo visada laikydavau su batarke ir pakroveju ijungtu nei batarke mire nei ka,tobulai vekia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip siulot daryt , vieni sako kad jei laikysiu be batarkes tai kazkas gadinsis su kompu , kiti sako nesigadins, tai kaip yra istikruju ir kaip geriau daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau taip: jei nedingineja daznai elektra, tai laikyk su batareika, jeigu su elektra viskas gerai laikyk batareika isemes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pas mane pvz dell inspiron 6400 irgi 2007-2008m visada laikiau ant laido su batarke ir ji mire...

Sent from my ragelis using tapatalk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i menesi bent jau karta reiketu iskrauti batarke ir vel pakrauti pilnai, kad isliktu jos talpa. man po 5 metu toshiba laptopas dar laike apie 20min, ir skaitau kad cia normalu, nes budavo kad tik ant batarkes ir laikydavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali laikyt ant laido be batarkes. Problema kai dingsta elektra viskam atia. Pats niekad neisiminejau savo.kad kenktu tai naujesniem lapam nk nekenkia.

Tipo jei elektra dingsta be batarkes motina sudega ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesudega niekas, gal turejo monyje kad niekas neissisaugo jeigu tuo metu dirbi prie kompo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pas mane asuse jau 8 metai niekada nezaidziau su tom baterijom kaip laptopas ijungtas baterija viduje nieka neisiimu dabar baterija , nebera kad kaip pries 8 metus laikytu bet per 1 valanda issikrauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.