Pionell

tėvai ir žaidimai? arba tėvas kuris nusiteikes preiš viska ką darai :D

Rekomenduojami pranešimai

akd tai tikrai turėtų būti -kad, epr tai nžn

Ne į temą

akd- kad epr turbūt per. skubėdamas rašiau tai klaidų privėliau
Redagavo ch0k3
off tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

ką tie birbalai daro :DD
na jo tikra pieva. Sakykis mamai, jinai tikrai tau padės, gi sakėi pats kad jai žaidimai patinka. Tai ko nepasakius. Reik nebijot sakytis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

akd tai tikrai turėtų būti -kad, epr tai nžn

Ne į temą

epr tai per, tiesiog zmones skuba rasyt ir padaro pora klaideliu :)

Redagavo ch0k3
Nu ne tik kad off tagu ner bet ir double postas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Praejo normaliai laiko kol supratau ka tie birbalai reiskia :D

Seip neskubeciau vaziuoti ant to tevo taip ziauriai..

Priklauso, nuo kur dar gyveni. Jei gyveni kaime kokiam, ir darbo ten tikrai netruksta, tai as suprantu tevo nenorejima, kad sunus sedetu savo kambaryje ir akis gadintu. Del to prisidirbimo tai as cia jau nieko negaliu pasakyti, nes cia net nepaaiskinta kas kur ir kaip prisidirbo.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kadangi prie birbalu zmogas kalbejo ir apie variklius, drysciau teigti kad tai liaudiskai tariamos pyrdos aka motoroleriai, jei klystu, prasau pataisykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man 18 ir tėvai nebeknisa proto, tik primena, jog reikia ir mokytis, todėl nebesuku galvos ir visiškai nevaržomas žaidžiu ir mokausi kada panorėjęs.

Toks atvejis ir man buvo, bet paprasčiausia nusipirkau nieko nesakęs Xbox360 ir žaidžiau, pakniso protą ir apstojo, nes pamate, jog nieko nepakeis. Tik pabandytu ką nors padaryt mano dabar turimai žaidimų konsolėi, kurią įsigyjau už pačio uždirbtus pinigus, tai tapati gal su jais padaryčiau arba persikraustyčiau pas draugą keliom dienom nieko nesakęs, kad apsiramintu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tevai savo vaikam geriausio nori,zaisikit jus tuos zaidimus zaiskit,baigsit zemiausiais balais 12 klase ar kitka ir galesit man batus veliau sluostyt numesiu koki pitaka...

• Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu , kai aš nusipirkau savo pirmąjį xbox'ą , tai tėvas man ilgai dėstė litanijas , kad esu per didelis tokiems dalykams ir panašiai . Laikui bėgant , vis mažiau man gydydavo galvą , kol galiausiai atsibodo xbox'as ir pardaviau jį . Po kelerių metų , vėl užsimaniau xbox'o , taigi jį ir nusipirkau , tada vėl prasidėjo dar didesnės nesamonės , išvien , kiekvieną vakarą sakydavo , jog esu per didelis tokiems dalykams ir panašiai , kol galiausiai prisėdau ir normaliai su juo pasikalbėjau , išdėsčiau savo nuomonę , pasakiau viską kaip yra ir viskas , nuo tos dienos net nieko daugiau nekalba apie tą xbox'ą . Dar pamenu , net kartu nfs: shift žaidėm :D . Šiaip , tai Tau patarčiau su juo prisėsti vieną vakarą ir pakalbėti apie viską , gal ši problema išsispręs . Sėkmės Tau .

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai savo tevus ismokiau zaist, tai po to man nieko nesake :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius birbalus turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius birbalus turi?

šiaip neesmė, bet...

sendike setupine, stuntui boosteri nesenai pasiėmiau ir boosteriui donora.

kas nesuprato prie ko čia tie birbalai - tai tik pasakiau kad ir tuo užsiminėju ir NET BIRBALAI NEITINKA. nu kuo užsiimu tas netinka. nervus graužia.

reiks nusipirkt ir tada šnekėtis ....

Redagavo Pionell

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.