Pionell

tėvai ir žaidimai? arba tėvas kuris nusiteikes preiš viska ką darai :D

Rekomenduojami pranešimai

sveiki. taigi tokia čia situacija: man 16 dabar ir tėvas visiškai preiš žaidimu nusiteikes... preitais metais psp buvau nusipirkes tai sakiau akd kompiuteris ir t.t. bet kadangi moka internetu naudotis tai susirado kad matyt žaidimam vis pradėdavo pypaut pamates kad naudojuos, kol priėjo grasinimais suplakt psp. tada aprdaviau psp... gerai akd bent į pliusa išėjau pardaves :D

mama nieko prieš prieš žaidimus ir pati karts pažaidžia, bet tėvas visiškai prieš. Praktiškai tėvas vis stebi ką darau intike net video žaidimų gameplayiaus bijau bežiurėt kad pc neuždraustų... užsiiminėju ir birbalais, šiuo metu 3 birblus turiu tas irgi negerai, netinka matai jam kad skaitau forumus kaip prižiurėt, domiuosi modifikavimų variklių ir t.t. netinka. pamato kad forume sėdžiu : - "vėl birbalam į sobinis žiūri"... krč noriu dabar pirkt xbox'ą ir manau prasidės vėl tas. pasislėpes už stacionaro savo kambary kol pamokas ruoščiau galėčiau pleikt bet savaitgalį jam kiltų ytarimas kodėl moakus aišku ir tikrintų ... vienu žodžių kaip su tokiu tėvu susitart, jei jam pastoviai viskas negerai ką darai, viskas netinka, žaidimai negerai matai sudurnėsiu , ar per "senas" jau aš jiem. o jei pasislėpes žaiščiau tai nemanau kad verta ir pirkt jei epr savaite sakykim vidutiniškai galėčiau žaist 10-8h. naktim negalėčiau užmigt kad nusipirkau ir negaliu net žaist...

kokių nors patarimų gal turit? :D

Redagavo Pionell
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1.prašyk mamos, kad pakeistu tėvą.

2.Lauk kol galėsi save išsilaikyt, ir gyvent kaip nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blem uzjauciu, siaip tai prasyk mamos, kad uztartu ar ikaltu proto tevui :D

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir panašiai yra, bet ne taip griežtai: galiu lošt maždaug po 2 h į dieną 6 dienas per savaitę. Anksčiau labai užknisdavo, bet dabar jau ne taip įdomu lošt, tai ir tiek užtenka laiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau tau su juo reiketu atvirai pasneketi apie tai, gal but prieisit prie kazkokio tai susitarimo kad jei tu kazka darai namuose jis tau nedraus kazkiek pazaisti per diena. bet viska reikia per santurias derybas daryti, nes matau ten diktatura pas jus o ne demokratija.

• Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš aprašymo atrodo kad tavo tėvas yra savanaudis kitų nuomonės negerbiantis svoločius.Pasišnekėk su juo normaliai,pasakyk kad tau tai patinka,tu tuo domiesi ir kad jis turi tai suprasti ir gerbti tavo pasirinkimą nes tu esi asmenybė ir negali daryti,domėtis ir mėgti tik tai į ką tau kažkoks dėdė baksteli pirštu,bandyk rasti kompromisą.Juolab jeigu už savo sutaupytus pinigus perkti konsoles ir t.t. Idealiausias variantas tau būtų susirasti šiokį tokį darbą ir mokėti per pusę už elektrą ir mokėti už internetą,tada jokios teisės neturės tėvas tau neleisti gaminti.

• Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradek lankyt MMA ir gryzes namo prijomus rodyk ant tevo, sakyk va buciau su xboxu pliekes ir ten prijomus dares, o dabar kadangi konsoles neturiu, tai teks su tavim zaist. :megusta:

O jei rimciau, tai pakalbek kodel negali zaist zaidimu ir panasiai ir sakyk tai ka veikt, jei negaliu dometis tokiais dalykais, gal jis tures kokiu tai idomiu variantu pasiulyt ? :genius:

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba tavo tevas toks senamadis ir jam nepatinka kad tu taip leidi laisvalaiki arba tu melavai del savo amziaus... <_<

Nes seip tokios nesamones buna iki ~13m(bent jau tarp mano draugu iki tokio laiko tevai nesamones snekedavo) kai neleidzia sedet kiek nori/zaist ka nori ir kada nori, liepe mokytis ir t.t sukakus daugiau ima tevai maziau rupintis arba isviso netgi patys prisideda pvz mano atveju dabar pats tevas savaitgaliais losia su x o man neduoda sako yra sniego eik su snowboardu arba pas draugus ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš aprašymo atrodo kad tavo tėvas yra savanaudis kitų nuomonės negerbiantis svoločius..

lengviausia butu taip pasakyti, jei ziurint is psichologines puses panasu kad tevas bando kazkiek atsigriebt sunaus auklejime, kazkada buvo atsilikes db pats ant saves del to pyksta, aisku kaip visada geriausi vaistai atviras bendravimas, bet butinai atviras, bandysi gudrauti, tevas tik dar labiau sugrieztes ir nutols
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tėvas senamadis matyt. metų man 16 neturiu tikslo meluot . birbalus taip pat iš savo pinigų pirkau nei centu neprisidėjo, psp irgi iš savo, xboxas eis tuo labiau iš savų pinigų. jeigu iš jo pinigų pirkčiau tai pretenzijų jam neturėčiau ir sprendimo jokio neieškočiau nes praktiškai xboxas ar dar kas priklausytų jam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isigijas xbox paslepk kur po stalu kur ir stacionaras stovi, kad nesimayytu net arba uzkisk uz stalo ,tipo nieko nera. pasijung per pc monika.kai noresi paslept greit perjungsi rezima i pc vel .. :melvin: ir tiek. tipo nu nereik jokiu papildomu islaidu,paaiskink kad nereiks nieko i pc kist $. cia pigiau gaunas ir pan. isaugt is to negalima, kaip ir is bet kurio kito megiamo uzsiemimo jei tikrai patinka kas.del akiu gadinimo dar sutikciau ,bet velgi gali sakyt : juk geriau nei gatvem slankiot ir kabinetis prie zmoniu,arba susidet su bloga hebra. cia sau ramiai namie sedziu va, tevu akirati. :megusta:

aisku tevo nepakeisi matyt,bet poziuris galetu normalesnis pas ji but. tu jam issaiskink kodel tu nori zaist ir ka tau tai duoda, gal kazkiek supras.

tėvas senamadis matyt. metų man 16 neturiu tikslo meluot . birbalus taip pat iš savo pinigų pirkau nei centu neprisidėjo, psp irgi iš savo, xboxas eis tuo labiau iš savų pinigų. jeigu iš jo pinigų pirkčiau tai pretenzijų jam neturėčiau ir sprendimo jokio neieškočiau nes praktiškai xboxas ar dar kas priklausytų jam.

o tai dar nezinai koks tavo tevas ? tai kas zino . :npoker:

del to kas perka cia nlb esme is tikro. na ne piniguose esme siaip. o siaip jei turi savo kambari atskira ,tai kokios prob , ka i ji dar ir lenda pastoviai? svarbu kad mokais ir darai ka reikia plius dar nori turet savo laika. nebent esi labai blogas ,tada :stare:

ir siaip gana daug tau ten leidziama, birbalai , psp , tai reiskia nedraude kategoriskai tau nieko. ka norejai ir isigijai. na o burbuliavimas lieka burbuliavimu. pasake ir tiek. toliau darai savo :megusta:

Redagavo scalman
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

birbalus leido, psp ne. psp pirkau išperkamuoju ir sužinojo tik tada kai bratanas paskundė- kuris gryna rakštis subinėj, lenda visad, ir dalinuos kambary su juo kas yra spraga scalman plane :D... Per savaite užmatys ir apskūs jisai mane.

Redagavo Pionell

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kaip su sesiolikmeciu gali taip elgtis... Ne mazas vaikas jau. Nebent kazka nutyli, esi blogis, begi is pamoku ir visiskai neklausai tevu, tad atitinkamai ir jie y tave reaguoja :D O tai ka tavo tevas nori, kad tu darytum?

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.