TasVirukas

Mano youtube kanalas..

Rekomenduojami pranešimai

Vienu žodžiu, turiu Youtube kanalą, ten darau įvairių kompiuterių ir kitokio hardware apžvalgas, noriu jį pareklamuoti, nes Playmanijos auditorija yra pati tinkamiausia žiūrėti mano laideles.

Susilaukęs bent 500 peržiūrų per vieną video, imčiau laideles leisti kas savaitę.

Tik nenoriu taip imti ir skelbti to kanalo, nes nežinau tikslios Playmanijos forumo su reklamavimu susijusios politikos :whistling:

Tad jei čia niekas neprieštarautų (ypač administratoriai?), ir jei ką domina, galiu čia papostinti tą savo kanalą? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butu idomu,o jeigu jau sakai,kad kanalas apie konsoles ir hardware,tai manyciau,kad priestaraujanciu nebus :thumbsup4:

Arba gali susikurti savo bloga ir postinti ten :)

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu idomu,o jeigu jau sakai,kad kanalas apie konsoles ir hardware,tai manyciau,kad priestaraujanciu nebus :thumbsup4:

Arba gali susikurti savo bloga ir postinti ten :)

Na tokiu atveju pasinaudosiu publikavimo blog'uose galimybe.

Redagavo TasVirukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tiesų nesu dar tvirtai apsisprendęs kokia yra mano pozicija YT kanalų reklamavimo klausimu. Linkstu prie to, kad tiesioginis kanalų reiklamavimas nepageidaujamas bus, tačiau YT video būtų galima publikuoti per blogus, darant įrašus, juos šiek tiek aprašant, kad nebūtų sausas video ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.