vytenis007

Xbox SLIM 250 kimba

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kas gali būt su xbox, kartais žaidžiant pakimba, į nieką nereaguoja. Tik su power mygtuku įšjungti galima.

Xbox naujas slim. Kaisti neturėtu, atviroj erdvėj stovi.

Garantinis yra bet, kad pakibęs buvo gal 2-3 kartus, tai žinant kaip ten garantiniam tikrina, patikrinimo metu gali ir nepakibt. Per 3 mėn. naudojamas neilgai.

Kai turėjau fat, tokių dalykų nebūdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal mane viskas kaip ir ok jei uzluzimai nedazni, visko pasitaiko. Tiek nuskaitymo is HDD bedu tiek disku perskaitymo. Taciau jai daznai kartojasi ir vargina tada vertetu susimastyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kas gali būt su xbox, kartais žaidžiant pakimba, į nieką nereaguoja. Tik su power mygtuku įšjungti galima.

Xbox naujas slim. Kaisti neturėtu, atviroj erdvėj stovi.

Garantinis yra bet, kad pakibęs buvo gal 2-3 kartus, tai žinant kaip ten garantiniam tikrina, patikrinimo metu gali ir nepakibt. Per 3 mėn. naudojamas neilgai.

Kai turėjau fat, tokių dalykų nebūdavo.

neparašei svarbiausio,su originalais visa tai vyksta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tas pats. Kartais per load'ingą užstringa.. Beliek iš naujo restartuoti ir pradėto toliau žaisti.. Pas mane nedažnai kartojasi. Bet pas mane neoriginalūs žaidimai.

Bandyk įrašinėti 2,4 greičiu (jeigu neoriginalūs), kadangi aš esu nekantrus, tai 4 įrašinėju, galbūt dėl to taip pas mane yra.

Redagavo Nos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog žaidimas bugovas ir tiek.Jeigu manai kad tau daug kimba pamėgink fallout new vegas palošti,konsolę restartuoti turėsi kas 1-2h :whistling: (tikrai nesakau kad game prastas,man jis tikrai patiko)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per settingsus prie memory galima padaryti Clear System Cache. Buna kad padeda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.