Eivinas

Ar apsimoka parduoti ps2?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , ar apsimoka parduot man savo rozini ps2 slim , su 2 pulteliais, 2 orginaliais zaidimais, 12 irasytu zaidimu uz 200lt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , ar apsimoka parduot man savo rozini ps2 slim , su 2 pulteliais, 2 orginaliais zaidimais, 12 irasytu zaidimu uz 200lt?

rozini ... :happy: .aisku apsimoka jei jau nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rozini ... :happy: .aisku apsimoka jei jau nereikia.

As noriu parduot nes xbox 360 pirksiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As noriu parduot nes xbox 360 pirksiu.

todel norejai kad kiti pasakytu kad apsimoka? na ps2 ir uz simtuka galima rast. tai tu padoriai gausi jei uz tiek ima kasnors is taves. do it. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

todel norejai kad kiti pasakytu kad apsimoka? na ps2 ir uz simtuka galima rast. tai tu padoriai gausi jei uz tiek ima kasnors is taves. do it. :thumbsup4:

Tai as pats uz 90 lt pirkau :happy:

Tai man siandien pasiule uz 200lt tada rytoj parduosiu. :happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as pats uz 90 lt pirkau :happy:

Tai man siandien pasiule uz 200lt tada rytoj parduosiu. :happy:

Tai kokio velnio tu cia klausi ar apsimoka? pasigirt norejai ar ka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kokio velnio tu cia klausi ar apsimoka? pasigirt norejai ar ka?

As tik paklausiau ar apsimoka tiesiog. nenorejau cia girtis kaip tu sakai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar gerą žmogų radai , už mano penkiasdešimt litų duodą , tai neparduosių , tegul dulka stalčiui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik paklausiau ar apsimoka tiesiog. nenorejau cia girtis kaip tu sakai.

is sono tai kitaip atrodo. :read: bet jei dar ilgai klausinesi tai zmogus apsigalvos ir ras kita uz puse kainos. :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nebenaudoji ir dar daug gauni tai parduok.Pats svarsčiau savo ps2 parduoti bet tiesiog per daug gaila.Kai pamastau apie pardavimą iš karto prieš akis prabėga mano mėgstamų PS2 žaidimų vaizdai,tos akimirkos praleistos gaminant ir t.t. Tada pažiūriu į ps2 ir mintyse pasakau I am not selling you buddy :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nebenaudoji ir dar daug gauni tai parduok.Pats svarsčiau savo ps2 parduoti bet tiesiog per daug gaila.Kai pamastau apie pardavimą iš karto prieš akis prabėga mano mėgstamų PS2 žaidimų vaizdai,tos akimirkos praleistos gaminant ir t.t. Tada pažiūriu į ps2 ir mintyse pasakau I am not selling you buddy :whistling:

Tas pats ir su manim :nsure: Dar plius po to laiko kai jį norėjau nesėkmingai išmainyti į stalinį kompą su juo atsiskirt tiesiog negaliu ir visiškai dzin jog jis jau 2 mėnesius guli stalčiui. Manau tai paaiškina kodėl kai kurie žmonės dar vis laikos PSOne ir aš juos pilnai suprantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ir tas x360 jau atgyvena tai kam tu ji dar pirksi..

Geriau parduok ps2 ir taupyk ant 720 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esme visose konsolese ta kad tai visa konsole, pvz ps2 jau daiktas.gali pasileist,gali pazaist kazka. kas is tu 100-200 lt uz ja. ar iseina kita visa konsole? ne. o pinigai vertes savo isvis neturi,tai nzn simtas litu nepades isigyt kitos konsoles brangesnes juk,tik maza dali jos. tame nelabai verta parduot isvis senas konsoles. ju didesne verte jose paciose,o piniguose uz jas gautuose vertes nera jokios. kitas dalykas apgaulingas, cia jau nieko nepakeisi tikriausia tame kad mes norim to ko neturim,bet deja kai isigyjam tai ko norejom,tai jau nebenorim to, po to net gali but kad noresi to daikto kuri pries tai pardavei. :melvin: tiesiog taip yra. <_<

pasakyk kam nors : as turiu PS2 .. wou cool .. o pasakyk : as turiu 200 lt. ... :badass:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esme visose konsolese ta kad tai visa konsole, pvz ps2 jau daiktas.gali pasileist,gali pazaist kazka. kas is tu 100-200 lt uz ja. ar iseina kita visa konsole? ne. o pinigai vertes savo isvis neturi,tai nzn simtas litu nepades isigyt kitos konsoles brangesnes juk,tik maza dali jos. tame nelabai verta parduot isvis senas konsoles. ju didesne verte jose paciose,o piniguose uz jas gautuose vertes nera jokios. kitas dalykas apgaulingas, cia jau nieko nepakeisi tikriausia tame kad mes norim to ko neturim,bet deja kai isigyjam tai ko norejom,tai jau nebenorim to, po to net gali but kad noresi to daikto kuri pries tai pardavei. :melvin: tiesiog taip yra. <_<

pasakyk kam nors : as turiu PS2 .. wou cool .. o pasakyk : as turiu 200 lt. ... :badass:

100% pritariu.Bet aišku jeigu tikrai visiškai daikto nenaudoji gali parduoti bet po to nežinai ką galvosi.PSP mano nežinia kiek metų gulėjo pas mane,išvis paimdavau PSP į rankas MAX kokį kartą į 2-3 mėn kokias 20min palošdavau,pakraudavau ir atgal į stalčių.Pardaviau prieš kalėdas,BUM jau noriu palošti su juo ir pasiilgau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.