ecOr

Išmanusis iki 500lt!

Rekomenduojami pranešimai

niekada telefono protingai niekas nesirenka pagal specus sausus,bet geri specai=tolygus narsymas,geras touch jutimas svarbu, kad lago nebutu,ir kai kuriem pvz labai gerai jei dar fotkint padoriai galima. daugiau RAm reiskia app galesi daugiau pasikraut ir nebus jokio ikiraus lago ir pan dalykai. siais laikais jau tikrai nebrangiai gali toki aparata pasimt kad ...labai patiko sony ideja vis daugiau modeliu leist su vandeniui ir dulkem atspariais korpusais. pvz oaimi geresni modeli, na kad ir 200 lt brangesni bet jei gauni jau tikrai gera 12 mpx kamera tai tau gaunas jau ir vietoj point and shoot fotiko,taigi pridek ir jo kaina ,gausis dar pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet ar cia tiesa kad pas HTC labai jau lievi akumuliatoriai?? Tipo reikia kasdien kraut?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ar cia tiesa kad pas HTC labai jau lievi akumuliatoriai?? Tipo reikia kasdien kraut?

Visus ismaniuosius teks daznai kraut jei intensyviai naudosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano htc desire hd laiko 2 dienas su stockiniu akumu ir su irasytu sabsa prime romu.Skambuciai,sms'ai,nedaug interneto ir muzikos klausimas.O siaip kas prase pasiulymu is htc uz 500-700 tai siulyciau sensation xe (aisku naudota) Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nedaug naudojimas nedaug ir ima. skambuciai ir kiti telefono dalykai ir neima daug. vat kai pajungi wifi+neto narsymas ten visokie youtube video,tada na keliu valandu begi jau laikia laidas :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

'Altec128' timestamp='1357591080' post='308018']

Na mano htc desire hd laiko 2 dienas su stockiniu akumu ir su irasytu sabsa prime romu.Skambuciai,sms'ai,nedaug interneto ir muzikos klausimas.O siaip kas prase pasiulymu is htc uz 500-700 tai siulyciau sensation xe (aisku naudota)

pabandyk du filmus normalesnes kokybes iskarto paziuret, LABAI nustebsiu jei atlaikys akumas, nebent jei kokia apkarpyta "mobile mp4" bet ir tai abejoju, avi formate kazin ar viena 90min trukmes paziuretum, kaip scalman sake, kaip naudoji taip laiko, mano zte blade laikydavo nuo 80min iki 3 dienu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką manot apie Xperia GO? Labiausiai turbūt domina ekranas (320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)), kaip yra su PPI? Ar labai jaučiasi skirtumas tarp 160ppi ir 260ppi? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gal man patarsite? Noreciau nenaudoto telefono iki 600. Labiau tiktu samsung. Tik prasau nerasinekit Dasidek dar n litu ir iseis n.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką manot apie Xperia GO? Labiausiai turbūt domina ekranas (320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)), kaip yra su PPI? Ar labai jaučiasi skirtumas tarp 160ppi ir 260ppi? :rolleyes:

Geras telefonas, mazas PPI skaicius nera trukumas, visa grafine sasaja graziai atrodo, Sony sako kad specialiai dejo mazo PPI skaiciaus ekrana kad geriau viskas matytusi kai telefonas dregnas ar purvinas, bet cia tik sako... :) tik nepirk balto, nes korpusas tokios gumines plasmases greitai susiteps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gal man patarsite? Noreciau nenaudoto telefono iki 600. Labiau tiktu samsung. Tik prasau nerasinekit Dasidek dar n litu ir iseis n.

siulom tuos samsungus kurie per skelbimus iseina iki 600 lt.o koki rast gali cia jau labiau sekmes dalykas. siandia nera,rytoj gal kas ides koki geresni,niekad nezinai.

o kokie modeliai,permeti skelbus ir matai. arba galima mes permest ir tada parasyt. :working:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai siūlyčiau HTC EVO 3D. TIkrai skelbimuose rastum iki 600lt. :) O va man dilema išsirinkti telefoną.. : D Šiandien pagalvojau ir nusprendžiau, kad nenoriu išleisti visų pinigų telefonui, o man ir nereikia galingo. Tik norėčiau, kad nelagintų ir būtų geras ekranas, o svarbiausia, kad gražiai atrodytų, nes man tie visi galaxy serijos telefonai gana baisūs.. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai siūlyčiau HTC EVO 3D. TIkrai skelbimuose rastum iki 600lt. :) O va man dilema išsirinkti telefoną.. : D Šiandien pagalvojau ir nusprendžiau, kad nenoriu išleisti visų pinigų telefonui, o man ir nereikia galingo. Tik norėčiau, kad nelagintų ir būtų geras ekranas, o svarbiausia, kad gražiai atrodytų, nes man tie visi galaxy serijos telefonai gana baisūs.. ;D

Sony Xperia Arc. pamenu kai pasirode tai buvo mano skoniui graziausias savo isvaizda. o ir viskuo kitu geras. cia pavyzdys kai nereikia pirmaut sausuose specuose kad butu geras tlf. toki ir dabar paimciau jei ziureciau i kazka pigesnio. man irgi visi tie galaxy tai :poker: isvis kainos ribose nuo pigumo iki geresnio eitu manau tokie aparatai Xperia X8 - apie 200lt. po to Xperia X10 butu. na ir Arc. alternatyva tam butu HTC HD tas irgi iki 500 galima paimt. bet man ten vistiek plytinis toks.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O vyrai kokia jusu nuomone apie htc desire x?? Kazkaip labiausiai linkstu link jo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip telefono kaina yra esminis dalykas nurodantis jo galios parametrus ir medziagu kokybe, taigi jei nori, kad telefonas butu smagus, o ne pats galingiausias tikiu kad tokio ir ieskai patarciau ziureti su ICS nes gerai sukasi net ir su vieno branduolio procesorium (pvz LG L7), ekranai visu naujesniu yra pakankamai geri, nebent i senus dairaisi :) o dizainas tai irgi skonio reikalas, siaip galaxy serija labai plati, nuo pocketo iki note II ir tau jie visi baisus? ir dar vieno faktoriaus neitraukei - ekrano didumo. nes galima rinktis nuo 3,5" iki 4.7", ir net su tuo didziausiu dar itilptum i 600lt manau.

jei neieskai kazkokiu egzotiniu modeliu tai patarciau keleta kainos kokybes santyki atitinkanciu modeliu. Tikrai nezinau kiek jie deveti kainuoja tai nepulk sakyti kad cia per brangus ar per pigus.

jei nori gero telefono dideliu geru ekranu ir uz gera kaina - LG L9, jei per didelis samung SII arba ACE2, nenori samsung imk sony xperia J arba GO, nenori android imk HTC 8S, o jei nori tiesiog gero telefono kuris gerai veiktu ir butu grazus imk iphone 3gs arba 4 jei rasi uz tiek.

variantu yra daug, bet siulyciau tau susisiaurint paieskos rata ir rinktis is 3-4 modeliu nes kitaip galva susisuka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sony Xperia Arc. pamenu kai pasirode tai buvo mano skoniui graziausias savo isvaizda. o ir viskuo kitu geras. cia pavyzdys kai nereikia pirmaut sausuose specuose kad butu geras tlf. toki ir dabar paimciau jei ziureciau i kazka pigesnio. man irgi visi tie galaxy tai :poker: isvis kainos ribose nuo pigumo iki geresnio eitu manau tokie aparatai Xperia X8 - apie 200lt. po to Xperia X10 butu. na ir Arc. alternatyva tam butu HTC HD tas irgi iki 500 galima paimt. bet man ten vistiek plytinis toks.

Ačiū, pasidomėsiu šitais modeliais. :)

siaip telefono kaina yra esminis dalykas nurodantis jo galios parametrus ir medziagu kokybe, taigi jei nori, kad telefonas butu smagus, o ne pats galingiausias tikiu kad tokio ir ieskai patarciau ziureti su ICS nes gerai sukasi net ir su vieno branduolio procesorium (pvz LG L7), ekranai visu naujesniu yra pakankamai geri, nebent i senus dairaisi :) o dizainas tai irgi skonio reikalas, siaip galaxy serija labai plati, nuo pocketo iki note II ir tau jie visi baisus? ir dar vieno faktoriaus neitraukei - ekrano didumo. nes galima rinktis nuo 3,5" iki 4.7", ir net su tuo didziausiu dar itilptum i 600lt manau.

jei neieskai kazkokiu egzotiniu modeliu tai patarciau keleta kainos kokybes santyki atitinkanciu modeliu. Tikrai nezinau kiek jie deveti kainuoja tai nepulk sakyti kad cia per brangus ar per pigus.

jei nori gero telefono dideliu geru ekranu ir uz gera kaina - LG L9, jei per didelis samung SII arba ACE2, nenori samsung imk sony xperia J arba GO, nenori android imk HTC 8S, o jei nori tiesiog gero telefono kuris gerai veiktu ir butu grazus imk iphone 3gs arba 4 jei rasi uz tiek.

variantu yra daug, bet siulyciau tau susisiaurint paieskos rata ir rinktis is 3-4 modeliu nes kitaip galva susisuka.

Tikrai geras patarimas, nes galva jau seniai susisuko nuo visų telefonų.. :D Ačiū už info!LG L9 geras modelis, bet man per didelis. Ekrano norėčiau geros rezoliucijos, pakankamai ppi, bet iki 4". Geriau 3.5-3.8". Iš Iphone nelabai noriu, nes vienintelis prieinamas pagal kainą man yra 3gs, o jis nelabai traukia. Labiausiai ir žiūriu į ICS modelius. HTC 8s irgi labai gražus modelis, bet jo neimčiau, nes tui WP8 OS, o ji manęs nesužavėjo.. ;D Kol ka labiausiai linkstu prie Xperia GO. :)

Jau kaip ir apsisprendžiau - imsiu Xperia Go. Teliko sulaukti kokio gero pasiūlymo.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos