ecOr

Išmanusis iki 500lt!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gyvi!

Visu pirma sveikinu visus playmanus su naujaisiais. :) 2013 metų proga nusprendžiau pasikeisti telefoną. Kol kas esu išsirinkęs HTC Rhyme arba Sony Xperia SOLA. Rhyme patiko, nes turi 768mb ramų ir 1ghz procą, o Sola paliko įspūdi dėl duel coro, nors ir turi 512mb ramų. :) Jie stipriai viršija pinigų sumą, bet skelbimuose turėčiau rasti už 500-550lt. Laukiu ir kitų pasiūlymų! Android 4.1 būtų labai didelis pliusas. Ačiū. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki gyvi!

Visu pirma sveikinu visus playmanus su naujaisiais. :) 2013 metų proga nusprendžiau pasikeisti telefoną. Kol kas esu išsirinkęs HTC Rhyme arba Sony Xperia SOLA. Rhyme patiko, nes turi 768mb ramų ir 1ghz procą, o Sola paliko įspūdi dėl duel coro, nors ir turi 512mb ramų. :) Jie stipriai viršija pinigų sumą, bet skelbimuose turėčiau rasti už 500-550lt. Laukiu ir kitų pasiūlymų! Android 4.1 būtų labai didelis pliusas. Ačiū. :)

o dualas , 1gb ram, 720p 4,3' ,12mpx kamera netinka. toks kaip Sony Xperia S . jei ziuriai skelbimuose ,tai maciau po 550-700 lt. tai gali rast uz mazdaug kiek tu ieskai. nemanau kad tokiu duomenu palyginus nauja modeli rasi geresni kita ar panasu bent.

na jei pigiau tai kad ir Xperia U tada. duomenys prastesni, bet ne kazi ka pigiau uz galima sakyt dvigubu duomenu S.

Ar Xperia P. na visi soniakai bus pigesni pagal duomenis uz kitus atitinkamus. siaip siulys tai kas kam patinka. as manau kad pvz geriau +100 lt, bet daiktas jau visai kito lygio bus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu rasčiau Sony Xperia S už 550lt, tai turbūt nedvėjodamas imčiau, beeet.. man reikia būtinai su dokumentais ir garantija, nes esu jau prisižaidęs su tais klounais iš skelbimų. :( Ačiū už pasiūlymą, ill look into it :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu rasčiau Sony Xperia S už 550lt, tai turbūt nedvėjodamas imčiau, beeet.. man reikia būtinai su dokumentais ir garantija, nes esu jau prisižaidęs su tais klounais iš skelbimų. :( Ačiū už pasiūlymą, ill look into it :>

na pasirinkimu tikrai yra uz tokia kaina plius minus simtukas.labiau plius. :working: bet kad norim ir kad apynaujis ir su garantijom ir viskuo butu. nuo to pats telefonas geriau veiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo to geriau jausiuos.. : D Nežinau kaip tu, bet reik pripažinti, kad lietuviai moka suktis ir dažniausiai parduoda šūdą, jeigu kaina neatitninka realybės. :D Ar išvis yra dar kas nors į ką vertą pasidairyti? Iš pat pradžių būtent į Xperia U ir dairiausi, bet kažkas atbaidė. Galbūt tai, kad neturi sd sloto, o pačiam telefone tik 4gb vietos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo to geriau jausiuos.. : D Nežinau kaip tu, bet reik pripažinti, kad lietuviai moka suktis ir dažniausiai parduoda šūdą, jeigu kaina neatitninka realybės. :D Ar išvis yra dar kas nors į ką vertą pasidairyti? Iš pat pradžių būtent į Xperia U ir dairiausi, bet kažkas atbaidė. Galbūt tai, kad neturi sd sloto, o pačiam telefone tik 4gb vietos.

suprantamas mastymas lietuviskas. bet kaip galima parduot suda,jei pats tlf nera shh. ar ji sugadins ir tada parduos ? :npoker:

siaip dairykis i ka nori , Samsungai, HTC, LG gal patinka. tiesiog ziurek kas i tavo kaina itelpa, tada palygink duomenis ju ir pasirink. bet Sony pagal specus yra dazniausia pigeni uz panasius kitu firmu modelius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprantamas mastymas lietuviskas. bet kaip galima parduot suda,jei pats tlf nera shh. ar ji sugadins ir tada parduos ? :npoker:

siaip dairykis i ka nori , Samsungai, HTC, LG gal patinka. tiesiog ziurek kas i tavo kaina itelpa, tada palygink duomenis ju ir pasirink. bet Sony pagal specus yra dazniausia pigeni uz panasius kitu firmu modelius.

Yes, sir, taip ir darau, bet labiau norėtųsi sužinoti, ko geriausia nepirkti. Pavyzdžiui, Nokia Lumia 620 pagal specus ir kainą atrodo tikrai neblogai, bet man WP8 nelimpa. Nesu juo naudojęsis, bet iš visų video, kuriuos mačiau, tai neatrodo labai patogiai ir kažkaip niuriai. Man patinka Sony telefonų dizainas, o ir kainos visai priimtinos. Imčiau Xperia U, bet iš tų 4gb atminties 2gb skirti programoms ir kiti 2gb laisvos atminties bet kam. Nėra labai daug, todėl didžiausias minusas ir yra atmintis. Taip pat nelabai patvariai atrodo plastmasinis korpusas ir tas ekranas. Sudaro įspudį, kad nukritęs telefonas nesunkiai sulūžtų. Nebloga alternatyva Xperia J, kuris turi sd slotą, bet irgi pigiai korpusas atrodo.. : D Negaliu apsispręsti ko noriu, tai dėl to ir išsirinkti nėra lengva. :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi dabar noriu pirkti telefoną bet neapsisprendžiu Xperia J ar Xperia Sola ?? Kaip manot kuris geriau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi dabar noriu pirkti telefoną bet neapsisprendžiu Xperia J ar Xperia Sola ?? Kaip manot kuris geriau?

Jeigu iš šitų dviejų, tai imčiau Sola, nes turi duel core procą, daugiau atminties ir šiek tiek didenis ekrano ppi, bet ir pats ekranas mažesnis lyginant su J, tai nežinau ar čia pliusas. :) Redagavo ecOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokie geriausi HTC telefonai uz panasia kaina? (500-700 LT)

Redagavo powke33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokie geriausi HTC telefonai uz panasia kaina? (500-700 LT)

Na ziurint ar nauja ar naudota nori?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ziurint ar nauja ar naudota nori?

Geriau gal naujas, ziurejau gsmarenoj visai padorios kainos dar, tik va dbr reikia modeli issirinkt, svarstau tarp desire c , desire x ir one v . Kuris is situ geriausias? Ar isvis uz tokia kaina gal geresniu yra HTC?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau gal naujas, ziurejau gsmarenoj visai padorios kainos dar, tik va dbr reikia modeli issirinkt, svarstau tarp desire c , desire x ir one v . Kuris is situ geriausias? Ar isvis uz tokia kaina gal geresniu yra HTC?

nesuprantu, negi sunku spec paskaityti, kurio spec gereni tas ir geresnis....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu, negi sunku spec paskaityti, kurio spec gereni tas ir geresnis....

Tai žmogus prašo jau žinančių ir galinčių patarti. Jeigu gali tik patarti pasižiūrėti į specifikacijas, tai iš tokio patarimo 0 naudos. :)

Siais laikas Android'e ne viska nulemia specai

Teisingai, todėl ir yra įdomu, ką manot apie įvairius telefono modelius. Iš HTC man visai nieko pasirodė HTC Rhyme, nes turi neblogą screen'ą - 3.7", 252ppi ir 769 ramų bei 1ghz cpu. Kaip už tokią kainą, tai visai nieko variantas. Bet pats telefonas kaip suprantu labiau orientuotas į moteriškąją lytį.. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.