dugas

www.game.co.uk

Rekomenduojami pranešimai

Nu as atsiskaitinejau DNB/Nord MasterCard kortelia

Visa electron Tik Lietuvoj ji galioja , uzsienio interneto parduotuvesia neatsiskaitysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

20litu brangoka? Man atrodo gauni ta zaidima dar greiciau ir uz ta pacia kaina negu cia lietuvoj gautum.

Dar negavau as is sio puslapio po siai dienai nieko, uzsisakiau vasario 5 du zaidimus:/ Is amazon jau 1 spejo ateit is 2

EDIT: Vakar eidamas į darbą, vėl patikrinau pašto dėžutę ir radau lapelį, kad pašte man yra 2 packai. Atėjo 3 žaidimai, kurių laukiau, 1 trūkstamas iš amazon ir 2 iš game.co.uk. Ištraukiau iš voko žaidimus (2 įdėti buvo) ir matau, kad abi dėžutės sulaužytos toje pačioje vietoje. Vieną žaidimą bandžiau įrašinėt į xbox'ą, tai viskas tvarkoj, o kitą - skaito skaito ir nenuskaito, pakimba :/ iš amazon kur pirkau, tai viskas tvarkoj :thumbsup4: Manau čia tik atsitiktinumas pašte, numosiu ranka ir toliau užsisakinėsiu, žaidimas tik ~30 Lt atsiėjo, tai ne tokia ir didelė netektis.

Redagavo maler2k

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar viskas gerai su game.co.uk ar nezada jie uzsidaryti? labai ilgai neatsiranda zaidimai kurie yra out of stock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kazin ka darys su pirkeju informacija, tikiuosi sunaikis ar dar kaska, nes esu pirkes is ten ir turiu acc su kreditines duomenimis ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug Parduotuviu uzdare UK www.game.co.uk , sulaiku man atrodo liks tip E-Shop

Tas pats kaip ir su HMV Labai daug uzdare parduotuviu , bet dar ju yra bet netiek daug kiek seniau buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet geras game.co.uk yra kiek ziurejau tai tenais pigiausi zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet geras game.co.uk yra kiek ziurejau tai tenais pigiausi zaidimai

Nevisada pigiausi, bet kartais buta geru akciju ir tik ten gali naudotu game nusipirkti uz gera kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar siuo atveju kaip as noriu, t.y pirkti 4 zaidimus, tai gaunasi pigiausia, bet vat kad out of stock ir kazin ar bebus jau jie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone game.co.uk puiki parduotuvė.Kodėl?

1.Pigus siuntimas

2.Geros kainos

3.Geros akcijos

4.Patikima (Pats pirkau 7 žaidimus naudotus ir būklė puiki,žaidimų būklės 9,5 iš 10.Dar akcija pasinaudojau ir vienas žaidimas man for free gavosi)

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas juokingiausia užsisakiau per GAME prieš 10 dienų, ir jie dar nebuvo išsiuntę, bet rezervavo pinigus, tad parašiau laišką, kodėl man nesiunčia, už 30 min., į paštą ateina, kad pirmas siuntinys išvažiavo :grt: Tik įdomu ar begausiu Medal of Honor: Tier edition (antras siuntinys už 4 svarus) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš savo Uncharted 3 laukiau dar prieš visą šį išpardavimą 3 savaites... kitas žmogus irgi tiek pat laukė. Po užsakymo kol išsiuntė praėjo pora dienų. Taigi kaip bankrotas tai nelabai jais pasitikėt galima... beje man buvo problemų su jais, kaip pirkau naują žaidimą su originaliu sony headset bet gavau žaidimą naudotą ir be headset... sumokėjau 80lt, kaip pats žaidimas kainavo 20lt... Bet čia metai ar 2 jau praėjo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va gerai kad pasakei, del to, nes as buvau mates su pultu zaidima, ta turbut irgi tik viena zaidima tebuciau gaves, ir ka keisto pastebejau, kol zaidimas buvo out of stock tai jo kaina buvo vienokia, o kaip atsirado tai kaina padidejo zenkliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.