Kukulis777

Keli laikini klausimai..(game sharing,zebra wifi,psp soft?)

Rekomenduojami pranešimai

na wa wel keli klausimelai

1)jei prisijungiu europj statoile prie zebros belaidzio ieinu ir negaliu eit i kitus sajtus tik po zebra landziot kas zino kodel cia ir ar eina padaryt kad po kitus sites landzyt padekit...thx

2)klausimas: o psp softa programas kur siustis ne torrrentu ir ar jy deti y X://PSP/GameXXX(371)... ir wiskas tik ta faila ten deti?

4)Ar kai darai gamesharing reikia vienodos versijos ar tinka jei tajp 3.71 ir kitas psp 3.71m33...ir per ad hoc reikia sharing ar per kitur ir ar kai padarai game share jis pas MS isiseivina? plz ats.!!!

P.S.Jei kils daugeu klausimu editinsiu tema o kai nebebus pasakysiu kad close...thx is anksto kas atsakys

Sry jei ne ten tema ikeliau///

Plz no ban...jei ne y tema...

Redagavo Kukulis777

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na wa wel keli klausimelai

1)jei prisijungiu europj statoile prie zebros belaidzio ieinu ir negaliu eit i kitus sajtus tik po zebra landziot kas zino kodel cia ir ar eina padaryt kad po kitus sites landzyt padekit...thx

2)klausimas: o psp softa programas kur siustis ne torrrentu ir ar jy deti y X://PSP/GameXXX(371)... ir wiskas tik ta faila ten deti?

4)Ar kai darai gamesharing reikia vienodos versijos ar tinka jei tajp 3.71 ir kitas psp 3.71m33...ir per ad hoc reikia sharing ar per kitur ir ar kai padarai game share jis pas MS isiseivina? plz ats.!!!

P.S.Jei kils daugeu klausimu editinsiu tema o kai nebebus pasakysiu kad close...thx is anksto kas atsakys

Sry jei ne ten tema ikeliau///

Plz no ban...jei ne y tema...

1. Po zebra landzioti leidzia tik todel, kad reik susimoketi norint gaut daugiau!!!

2. Siustis paprastai, kaip paprasta programa, mazai kas praktikuoja! todel viskas daugiausia torentuose ir FTP!

4. nelabai supratau, bet esme tokia. Jei nori su salia esanciu draugu zaisti koki geima per WLAN (versijos nesvarbu) tai darai "AdHoc" jei turi galimybe prisijungti prie "Access Point" ir norimas zaidimas palaiko "infastructure" tai gali geiminti su draugu esanciu kitam pasaulio gale.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Po zebra landzioti leidzia tik todel, kad reik susimoketi norint gaut daugiau!!!

2. Siustis paprastai, kaip paprasta programa, mazai kas praktikuoja! todel viskas daugiausia torentuose ir FTP!

4. nelabai supratau, bet esme tokia. Jei nori su salia esanciu draugu zaisti koki geima per WLAN (versijos nesvarbu) tai darai "AdHoc" jei turi galimybe prisijungti prie "Access Point" ir norimas zaidimas palaiko "infastructure" tai gali geiminti su draugu esanciu kitam pasaulio gale.

O pasakyk kokiu principu veikia tas adhoc????Yra du psp ir juos sujungi per adhoc, tai kokiu rysiu jie veikia????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Tesiog bazinis planas pastatytas ten turbut ir intikas nuo 17h... saip pas mane zebros internetas ir nereik nieko papildomo uzsisakyt tesiog as lafonera (wi-fi routeri) naudoju ir man viskas veikia... beja pas mane PREMIUM PLIUS planas...

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis kalba apie bevielį internetą ZEBRA pvz: PLC Mega, jei turi TEO internetą, gali užsisakyti šią paslaugą už simbolinius 10Lt/men, jei ne 50Lt/men. Aš esu užsisakęs ir esu net LABAI patenkintas. Su nešiojamu kompiuteriu prisijunges buvau tai viska krauna kaip ir normalus internetas, jis nėra lėtas ar pan. Su PSP puikiai veikia. P.S. užsisakius paslaugą yra gaunamas kodas, kurį reikia įvesti į naršyklę tik prijungus internetą. Kur vesti slaptazodi net nereikia ieskoti, automatiskai atsiras tas prisijungimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pasakyk kokiu principu veikia tas adhoc????Yra du psp ir juos sujungi per adhoc, tai kokiu rysiu jie veikia????

WLAN'u jis veikia wlan'u !!!! kurie ijungiami slimuose virsuij, phate kairiam sone. Ir cia nedraskyk akiu!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WLAN'u jis veikia wlan'u !!!! kurie ijungiami slimuose virsuij, phate kairiam sone. Ir cia nedraskyk akiu!!

Ne į temą

Ne tikrai nedraskau, tik norejau suzinot, nes nelabai supratau kaip jis veikia (galvojau kad kokiu IR ar kitokiu rysiu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.