KITT

Interneto narsykles aprkauna CPU 100%

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu problemele, man stringa kompas kai buna ijungta per Firefox'a koks nors zaidimukas ar seip kanors narsant ir paziurejus per Task Manager'i cpu ant firefox buna iki 100% arba and Plugin container. Siap buvo perasyti Windowsai atnaujinau Java, Flash playeri ( ir seip tas pats su kitom narsyklem t.y su Google chrome, Opera) gal kas galetu pagelbet?

Pas mane Winodws XP Professional Service pack 2

Vaizdo plokste: ATU Radeon HD 3600 series

Procesoirius: AMD Athlon 64 processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.8Ghz

RAM: 1534MB RAM

DirectX: 9.0c

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne nu kur tau nestrigs ant tokio senolio kompo, turbut dar kelis puslapius vienoj narsyklej esi atsidares su veikianciu flashu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu problemele, man stringa kompas kai buna ijungta per Firefox'a koks nors zaidimukas ar seip kanors narsant ir paziurejus per Task Manager'i cpu ant firefox buna iki 100% arba and Plugin container. Siap buvo perasyti Windowsai atnaujinau Java, Flash playeri ( ir seip tas pats su kitom narsyklem t.y su Google chrome, Opera) gal kas galetu pagelbet?

Pas mane Winodws XP Professional Service pack 2

Vaizdo plokste: ATU Radeon HD 3600 series

Procesoirius: AMD Athlon 64 processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.8Ghz

RAM: 1534MB RAM

DirectX: 9.0c

kompo parametruose ir beda visa. pasileisk vienu metu tik viena ar kelias programas, kad nekiltu problemu. o siaip susitaikyk su lagu,nes nieko nepakeisi kol nepakeisi kompo :working:

jei kalbet vien del neto narsymo.kai kurie senesni kompai labai gerai is tikro draugauja su naujais Win 8. narsosi daug sparciau nei su win xp ar 7.bet kiti atvirksciai. tai cia tik pamegint galima ir matysi kas gautusi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.