Kukulis777

Ar imanoma?Mano versija?Kas blogai?Padekit!

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki.Esu naujokas jusu norejau paklaust keliu dalyku ir noreceiau kad gauceu ju atsakymus 1:

1)Nusipirkau psp slim su versija iskarto 3.71 M33 ar cia legali versija ar ne?

2)Ar su ja eina zajst is kortos zaidimus?

3)kai paspaudziu ne zaidime selct mygtuka ismeta kazkokia lentele ten rinktis driverius,clolckus t.t. kas tai?

4)Kai isikeliu koki faila y ISO FOLDERI?ir paspaudziu psp'e games man jo neatidaro ir issijungia psp

5)Kas yra kad ne zaidime o paciam menu wietoj X O WEIKIA O ZADIME WISKAS NORMALAIAI

Prasau atsakykik y situos klausimus busiu deginkas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki.Esu naujokas jusu norejau paklaust keliu dalyku ir noreceiau kad gauceu ju atsakymus 1:

1)Nusipirkau psp slim su versija iskarto 3.71 M33 ar cia legali versija ar ne?

2)Ar su ja eina zajst is kortos zaidimus?

3)kai paspaudziu ne zaidime selct mygtuka ismeta kazkokia lentele ten rinktis driverius,clolckus t.t. kas tai?

4)Kai isikeliu koki faila y ISO FOLDERI?ir paspaudziu psp'e games man jo neatidaro ir issijungia psp

5)Kas yra kad ne zaidime o paciam menu wietoj X O WEIKIA O ZADIME WISKAS NORMALAIAI

Prasau atsakykik y situos klausimus busiu deginkas :)

1. Cia custom firmware

2. Taip

3. Cia nustatymu lentele, dabar tingiu aiskint. Galima nustatyt procesoriaus mhz, umd rezima.

4. Spausk select, toj lentelej nueik i umd mode ir nustatyk sony np 9660

5. Cia priklauso nuo zaidimo regiono, koks mygtukas yra pagrindinis. X yra europinis, O yra rytu. Galiu klyst aisq.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Cia custom firmware

2. Taip

3. Cia nustatymu lentele, dabar tingiu aiskint. Galima nustatyt procesoriaus mhz, umd rezima.

4. Spausk select, toj lentelej nueik i umd mode ir nustatyk sony np 9660

5. Cia priklauso nuo zaidimo regiono, koks mygtukas yra pagrindinis. X yra europinis, O yra rytu. Galiu klyst aisq.

THX ACIU ZEUREI TIK DAR ISAMEU APIE X O MYGTUKU IR TRUPUTI APEI TUOS MHz ir t.t ir close tema THX

Redagavo Kukulis777

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

THX ACIU ZEUREI TIK DAR ISAMEU APIE X O MYGTUKU SUKETIMUS NORECEU SUZINOT IR TADA CLOSE TEMA THx

eik i recovery, ten yra registry hacks. Galima sukeist mygtukus per ten.

kaip i ja ieiti(is d.u.k.):

Kaip įeiti i Recovery meniu?

Išjunkite PSP. Kad būtumėte tikri, galite išimti bateriją ir ją vėl įdėti atgal. Tada laikykite nuspaudę R-Trigger ir jį belaikydami įjunkite PSP.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eik i recovery, ten yra registry hacks. Galima sukeist mygtukus per ten.

kaip i ja ieiti(is d.u.k.):

Kaip įeiti i Recovery meniu?

Išjunkite PSP. Kad būtumėte tikri, galite išimti bateriją ir ją vėl įdėti atgal. Tada laikykite nuspaudę R-Trigger ir jį belaikydami įjunkite PSP.

Dar karta thx...dar 1 dalykas

ar kai parisisunciu psp game iskart kelt ta iso faila nieko nedarant ir dar kur galima gaut psp games be torrent

P.S. noreciau trumpo paaisikino kaip ikelt video jei turiu mp4 formao faila

Redagavo Kukulis777

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar karta thx...dar 1 dalykas

ar kai parisisunciu psp game iskart kelt ta iso faila nieko nedarant ir dar kur galima gaut psp games be torrent

P.S. noreciau trumpo paaisikino kaip ikelt video jei turiu mp4 formao faila

su iso failu nieko nereikia daryt, tiesiog dedi i x:/ISO.be torrent nezinau puslapiu kur gaut games. Buvo vienas kadaise, bet dabar jis down.

mp4 jau sukonvertinta ir paruosta gali det i korta x:/VIDEO jei neklystu.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.