hanikas

Disk unreadable jungiant Save failą

Rekomenduojami pranešimai

Laba, susidūriau su problema. Aš turiu elder of scrools: skyrim savo kompiuteryje, kadangi pas mane vaizdo kokybė be galo prasta, nusprendžiau jį pradėti žaisti ant xbox'o. Taigi ieškojau kaip ten viską konvertuoti ir pnš. viską padariau persikėliau save i flasha ir bandžiau paleisti per konsolę, rodo kad žaista, varda rodo, lygi ir pnš. Paspaudžiu kad įjungtu, pirma metė kad reikia skyrimui update, kadangi pas mane ten buvo žaistas ant naujesnės versijos. Tai ir tai susitvarkiau. Poto jungiau, rašo kad typo jei ijungsit, gali kažkas pasikeist(gali nebūt kokių nors obijektų ar kažko tokio). Nu jungiu ir tada ir išmetė tą Disk Unreadable. Gal taip gali būti dėl to kad keletą modų buvo įdėta?(aš buvau įdėjas keletą modifikacijų, dėl didesnio fps) O jeigu taip, tai kaip tai sutvarkyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Istrink modifikacijas ir tada save gal kelk :/ nesu tikras ar tai veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

švariai į pc perrašiau, irašiau naujesnį pachą, pabandžiau ijungti ir veikė puikiai.P oto vėl bandžiau kelt į xbox... Metą tą patį "Disk Unreadable" Tik dabar nemetė to perspėjimo dėl dingstančių daigtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu čia gal spec pc žaidima ant xboxo paleist bandai? :D :D siūskis normalų xboxin'į skyrim'ą ir žaisk jomajo.

jeigu linkmanijos neturi tia thepiratebay.org pilnas . tik išsirink su daugiausia seedu kur būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.