SKGabi

Norėčiau pasirinkti kompiuterį.

Rekomenduojami pranešimai

Aš noriu PC kuris paveštu Black Ops 2 / BF3 be lago ,o ypač kai aš filmuoju. (noriu pradėt kurti video)

Nusižiūrėjau du kompiuterius ir negaliu apsispręst kurį imti.

i5 Black Ops II :

http://www.komple...?sku=10703

Intel® Core i5-3570K, 8GB Ram ir GTX 660.

Kaina : ~3700LT PRIEDAS : Ekranas,Black Ops 2,Pelytė,Keyboard ir Siberia Headphones.

Galima pridėt ~300LT ir nusipirkt tokį PC tik su i7-3770 (K) galima rinktis su K ar be.

Nuotrauka

i7 Winter Gamer :

Intel® Core i7-2700K ,8GB Ram ir GTX 660Ti. (Nesuprantu kuo skirias gal kas paaiškins)

http://www.komple...?sku=10731

Kaina : ~3200LT ( be ausinių,ekrano) su kolonėlėm , Borderlands II ir AC III.

Nuotrauka

Ekraną galiu nusipirkti ir tam i7'am. Tesiog daug kas sako ,kad man tiktu i5 o kiti kad i7. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš noriu PC kuris paveštu Black Ops 2 / BF3 be lago ,o ypač kai aš filmuoju. (noriu pradėt kurti video)

Nusižiūrėjau du kompiuterius ir negaliu apsispręst kurį imti.

i5 Black Ops II :

http://www.komple...?sku=10703

Intel® Core i5-3570K, 8GB Ram ir GTX 660.

Kaina : ~3700LT PRIEDAS : Ekranas,Black Ops 2,Pelytė,Keyboard ir Siberia Headphones.

Galima pridėt ~300LT ir nusipirkt tokį PC tik su i7-3770 (K) galima rinktis su K ar be.

Nuotrauka

i7 Winter Gamer :

Intel® Core i7-2700K ,8GB Ram ir GTX 660Ti. (Nesuprantu kuo skirias gal kas paaiškins)

http://www.komple...?sku=10731

Kaina : ~3200LT ( be ausinių,ekrano) su kolonėlėm , Borderlands II ir AC III.

Nuotrauka

Ekraną galiu nusipirkti ir tam i7'am. Tesiog daug kas sako ,kad man tiktu i5 o kiti kad i7. :)

trumpai:- i7 naujesnis, galingesnis ir brangesnis uz i5, ir siandien dienai taktinis daznis (MHz ar ghz) dar ne viska nusako apie procesoriaus galia, labai daug itakos spartai turi isorinis ir vidinis dazniai bei spartinanciosios atminties kiekiai, esme paimk vienodo daznio i5 ir i7 (pvz tarkim 2.8ghz) i7 bus nepalyginamai spartesnis uz i5, kitas klausimas ar tau reikia i7, gal tau pilnai pakatu ir i5, ar net i3?

Ne į temą

jei kam idomu:

iki Pentium eros pabaigos norint pakelti sparta buvo keliamas taktinis daznis, kuris vienu momentu kilo kaip ant mieliu, kazkur per pora metu nuo 600mhz pasieke 2ghz, aisku buvo kelios prosesoriu klases geriausias buvo Pentium klase del didesnio isorinio daznio (t.y. daznio kuriuo procesorius perduoda duomenis ramams), paskui prasidejo branduoliu skaiciaus didinimas, db jau nelb domiuosi bet matau kad siandien riba gal biski pakilo bet taip ir nepasieke 4ghz, esme ta kad procesoriu galia visdar kyla bet tiesiog reikia zinoti kad taktinis daznis dar toil grazu ne viska pasako

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beveik 4k lt uz GTX 660 kad ir Ti tai nzn kas gali moket. :chan: reik biski galvot apie gpu irgi o ne tik i cpu ..tipo i7 ..OMG :melvin:

geimint nereik to i7 ir siaip jo nereik, nebent cia is tu kurie pvz tarp ten 65fps ir 80 fps mato skirtuma ekrane :genius: nes tai tiesiog kvaila ir tiek . tas pats kas namuose dabar sildyt ir namus ir ora papildomai kieme. juk is to jokios naudos nebus tik i ora viskas iseina. taip ir su fps. uz juos tai moki, bet nieko to nematai realiai. reikia optimaliai pasirinkt ,paskaiciuot kiek kainuoja ir kiek ispesi ir pasirinkt optimalu varianta bendrai visko sudejus. hebra nesenai cia iki 3k rinkosi normalius geiminius desktopus. yra tam temos spacialios kompu rinkimui. reik netinget ir pasiziuret kas kaip kur.

ir siaip negeras poziuris iskart su norais tokiais. as noriu to ir to. noriu filmuot lalala ir pan. tokiam poziuriui iskart kisi pirma pasitaikiusi ir tegu dziaugiasi zmogus,nes jam tinka viskas kas su i raide prasideda :lol2: na bet kiekvienas soka ant savo backos aisku ar bent jau nori uzsokt. visu pirma tai nedeciau intel as. arba koki is pigiu i5 . buvo inteliu pranasumas praeitoj AMD kartoj. dabar to beveik nera. na ziurint ka lygint su kuo. pagal kaina jei lygint tai neverta uz iskes permoket.

beja siuo atevju pasiulytu i 5 cia naujas ,o i7 senas modelis.na praeita karta. ir kaina atitinkama aisku todel skiriasi. o gpu geriau su Ti aisku negu paprastas GTX 660 modelis.

..ka reiskia isvis toks sakinys. be lago ant kokiu nustatymu ir kokios rezos? ir be lago tai kaip tavo akim ,kas tas lagas. SP lost ir 30 fps nera lagas,o MP jau kitas reikalas.

jei turi omeni viskas maxint iki dugnu ant max rezos ir pan ir dar su fraps,tai uzsimojai per daug cia su savo pasirinktais variantais .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC perku Norvegijoje todėl ir 4K litų. Na žinai kaip mano PC dabar procas yra : AMD ATHLON II X3 445 suprastum kas yra lag'as. Šitą PC jau turiu ~3 metus. Dabar visi PC su nuolaidom todėl ir pasirinkau raide "I". Kodėl noriu tokio brangaus PC ? Kad jis bent jau ~4 metus arba kol baigsiu mokyklą man tarnaus. Turbūt pirksiu antrą variantą ,jis pigesnis ir ištikro paskaičius tavo postą man labai "awesome" PC nereikia, tesiog nors kartą norėčiau pažaisti ant Max grafikos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC perku Norvegijoje todėl ir 4K litų. Na žinai kaip mano PC dabar procas yra : AMD ATHLON II X3 445 suprastum kas yra lag'as. Šitą PC jau turiu ~3 metus. Dabar visi PC su nuolaidom todėl ir pasirinkau raide "I". Kodėl noriu tokio brangaus PC ? Kad jis bent jau ~4 metus arba kol baigsiu mokyklą man tarnaus. Turbūt pirksiu antrą variantą ,jis pigesnis ir ištikro paskaičius tavo postą man labai "awesome" PC nereikia, tesiog nors kartą norėčiau pažaisti ant Max grafikos.

nelabai tarnaus nei cpu nei gpu tuo labiau manau. na cia taip speju .nes dx11 jau ilgai laikosi.butu laikas naujas dx iseit kada neuzilgo.ir tada na naujos gpu ir pan. max grafikos su GTX 660 tu nepasieksi . kam tada isvis reiktu brangesniu gpu jei pigesnes viska isveztu. bet palosi padoriai. geriau rinkis is daliu. nesvarbu norvegijoj ar kur esi, online shopu tikrai yra uztenkamai ir ten manau.susimeti dalis tik ir atsiuncia surinkta. nu arba dalim. zinai kodel taip sakau,nes GPU geresni pasimtum is tikro manau jei rinktumeis pats.

is kitos puses nebus jis blogas irgi.

del tavo turimo x3 445. cia dar normalus cpu visai. aisku ne stebuklas kas be ko bet coru 3 ,daznis pakankamas. isidejas vien tik gpu pajaustum labai dideli suoli is tikro. apie laga as zinau tikrai pakankamai :melvin: kai fps nukrenta iki 12 ar 15 tai lost pats tas. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei nesupratai aš mergina :D O dėtis kompiuterių iš dalių tikrai nemoku todėl ir noriu surinkto iškarto ,o čia meistrų nėra jokių kurie dėtu iš dalių ,galvoju pirktis antrajį kompiuterį ir sedėti ramia galva, manau man jo užteks ;D Jei neužteks bet kada nuvažiavus į tą parduotuvę su čekiu ar su kuo ten man gali kitą procesorių įdėti. Blogiausiu atveju pati mokinsiuosi ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patikek susirinktai, nebent termo pasta uzmirstai...

Jeigu su stock coolerį dėsi tai ant jų visada jau būna uždėta termo pasta,tereikia tik plėvelę nulupti.O šeip pati tikrai geresnį kompiuterį susirinktum ir pagal savo poreikius.Dėl surinkimo tai tikrai nėra sunku pačiam viską padaryti (pilnas youtube tutorialu,juk ne 199x metai už lango).O jeigu pati nesugebi ar nenori rinkti tai visos kompiuterių ir jų dalių parduotuvės gali iš užsakytų dalių tau jį surinkti ir pratestuoti už simbolinį mokestį...O dėl proco jeigu overclock nedomina tai gali imti i5 3470 ir bet kokia mb,tau to tikrai užtektu viskam ką planuoji daryti ir sutaupytum pinigų :thumbsup4: Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p.s. kompo surinkimo principas jei lizdas tinka vadinasi gerai bus, jei netinka - negerai, krc vaikam su lego kaladelem sudetngiau, ten dar reikia kazkiek galvoti, o kome radai tinkama lizda ir dedi, ten near ka sumaisyti, kiek sudetingiau power resset ir led laidukus susijungti, cia jau reikia manuala ziureti arba dazniausiai ant pacios motinos buna rasyta, ir jei dedi viena ram plokstele reikia deti I pirma lizda, jei viena ir antram lizde jos gali visai kompas nematyti ir neisijungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei nesupratai aš mergina :D O dėtis kompiuterių iš dalių tikrai nemoku todėl ir noriu surinkto iškarto ,o čia meistrų nėra jokių kurie dėtu iš dalių ,galvoju pirktis antrajį kompiuterį ir sedėti ramia galva, manau man jo užteks ;D Jei neužteks bet kada nuvažiavus į tą parduotuvę su čekiu ar su kuo ten man gali kitą procesorių įdėti. Blogiausiu atveju pati mokinsiuosi ;D

:innocent: . na tada manau yra ir kitu pasirinkimu be situ dvieju ten arne. na taip antro varianto geresnis gpu siaip tai geriau tas. teisingai mastai. jei nenori sau daug kvarsint galvos tai aisku imk ir tiek. blogas tikrai nebus. CPU keist nereiks tikrai,ten padorus jis.

p.s. galvoji cia su merginom kitaip snekama :megusta:

ir tavo deti linkai pirmam poste jau neveikia siaip.tu parodyk is kokio shopo ten renkiesi ir pasakyk kaina , isrinksim .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.komplett.no/k/cl.aspx?bn=10627 Va šitoje parduotuvėje norėčiau pirkti kompiuterį ;D Iki kažkur 8000 kr, ir norėčiau kad tas kompiuteris man atlaikytu kažkur po 4 metų ar panašiai ;D Žinoma nebūtinai su max grafika ir t.t. Tesiog kurį dabar kompiuterį turiu atiduosiu tėčiui su mama į darbo kambarį :D

Pirmiausia galvojau pirktis kompiuterį Kilobaite, bet tesiog neturiu jo kaip persivešt į Norvegiją. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.komplett.no/k/cl.aspx?bn=10627 Va šitoje parduotuvėje norėčiau pirkti kompiuterį ;D Iki kažkur 8000 kr, ir norėčiau kad tas kompiuteris man atlaikytu kažkur po 4 metų ar panašiai ;D Žinoma nebūtinai su max grafika ir t.t. Tesiog kurį dabar kompiuterį turiu atiduosiu tėčiui su mama į darbo kambarį :D

Pirmiausia galvojau pirktis kompiuterį Kilobaite, bet tesiog neturiu jo kaip persivešt į Norvegiją. :D

Ieškok galingesniš, kad būtų gera vaizdo plokštė, procas koks i5 arba i7 ir aišku bent 4GB ramų, o dabartiniai tavo variantai nelabai kokie atlaikytu kokius 2 metus jai norėtum, kad vežtu naujausius žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man tada reikia kokios kitos vaizduškos ? Nes tuose kompiuteriuose yra i5/i7 ir 8GB ramų.

nieko tau nereikia. surinktu kompu nepakeisi daliu, nebent tai leistu ta parduotuve is kur perki. bet dazniausia to nedaro,nes pvz su gpu keitimu reiktu tikriausia keist ir PSU ir pan.po to ausinimo neuztektu.daugiau fanu reiktu ,o jei ne ,tai yra tikimybe kas jis namie pajungtas perkais po ilgo naudojimo.

tiesiog imk kas yra ten.kaip suprantu nei nori nei tau reikia cia kapstytis giliai po kompu vidurius, tai kad maziau galvos skausmo butu, pasimi ir naudoji,ir maziau klausai kas ka kalba. nes visada kazkas pasiulys kazka kito, geresnio tipo ar pigesnio ar dar kazko. tiesiog nuspresk ir imk.RAM gali dasidet ,HDD gali dasidet ar pakeist i SSD,ar abu idet. o cpu su gpu jau tikriausia paliksi kokie yra,nes juos keist veliau butu finansiskai nuostolinga. ir to tau nereikia visai. o siaip tai zinai ,naujausius geimus puikiausiai lost eitu ir su paprastu dual core ar 3 coru cpu ir kokia vidutine gpu iki 400 lt . be problemu viska eitu lost ir netgi sukelus nustatumus aukstai,tiesiog palikus 720p reza. o tavo variantai yra geriau nei tai.tiesiog negalvok kad naujas pc palyginus su tavo senuoju ,kaip tu ji vadini ten skraidys tau. gali na ir taip nutikt kad pajungsi pasileisi viena kita ,ir galvosi ..tai kur cia tie 4k litu yra :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.