KingRun

is kur zinot?

Rekomenduojami pranešimai

noreciau paklausti kaip pvz reikia ysirasyti nauja versija kai jinai yra isleidziama ir is kur sizonti kada ji isleidziama ir kur ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

noreciau paklausti kaip pvz reikia ysirasyti nauja versija kai jinai yra isleidziama ir is kur sizonti kada ji isleidziama ir kur ?

Kokia versija? Ka reiskia zodis ,,sizonti ''?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"zinoti" :) nepastebejau o versijos nezinau pas edma veziau kad nufleshintu ir viskas sake naujausia ydejo versija pas mane samsung dvd-rom kiek zinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad naujesne idet reikia per nauja flashint.

Ir dar patartina flashinant turet backupa orginalios firmware.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tarkim mano samsungą dabar nuflashino su naujausia versija ir kažkada išeis dar naujesnė, tai jei aš nesinaudoju XBL tai ar man yra kažkoks reikalas atsinaujinti mokėti per naują pinigus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jei 1.4 dabar pas tave tai apsimokes nebent kai microsoftas vel prades prigaudinet ir banint XBL. Bet kadangi juo sakei nesinaudoji tainemanau kad apsimoketu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tarkim mano samsungą dabar nuflashino su naujausia versija ir kažkada išeis dar naujesnė, tai jei aš nesinaudoju XBL tai ar man yra kažkoks reikalas atsinaujinti mokėti per naują pinigus?

taj tajp iseina bet taj nesamone vis per naujo flashint durnyste kazkokia taj kai microsoft isleis update taj ir man rejks updatint vel vezt mas edma moket litus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.