Auris11

Router problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu belaidį interneta mezon ir nusipirkau routeri kad kitas kompas taip pat turetu interneta (gaudytu per wi-fi).Per wi-fi viska gerai randa,bet raso No Network access.Kas galetu buti ?

P.S Ruteris Dlink DIR-320

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nezinau ar yra ant notebook toks mygtukas , bet jai yra tai gal isjungtas wifi ten turetu buti ant pacio kompo toks ijungimo isjungimo mygtukas jis stumdosi i viena i kita puse tai paziurek ar off ar on nustatyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biski aiskiau paaiskink kas tas tavo mezon belaidis, ir kaip tu ji I routeri padaves, pvz pas mane belaidis I routeri paduotas, bet pas mane yra antenna ant stogo kuri gaudo belaidi ir ji perduoda laidu I routeri, be to bent mano belaidis prie mac priristas tokiu atveju routeryje reikia mac pakeisi I toki koks tavo kompo wlan plokstes jei naudojiesi belaidziu ar lan plokstes jei naudoji lan

kaip suprantu tavo kompas tvarkingai prie routerio prisijungia bet routeris kompui neto neduoda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane belaidis pajungtas i ruteri o nuo ruterio eina laidas i kompa (stacionaru),kitam kambary netbookas turi gaudyt per wi-fi.Viska suranda bet raso No Network access arba No Internet access.

Taip kaip ir sakei suranda bet neduoda

Redagavo Auris11

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane belaidis pajungtas i ruteri o nuo ruterio eina laidas i kompa (stacionaru),kitam kambary netbookas turi gaudyt per wi-fi.Viska suranda bet raso No Network access arba No Internet access.

Taip kaip ir sakei suranda bet neduoda

tai tu beleidi I routeri laidu paduodi ar tikiesi kad routeris ji per antenuke pasigaus? tavo belaidis sakei kad be slaptazodziu tai ne bus priristas prie mac? routeruje pakeitei mac?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As belaidi su laidu pajunges i ruteri.

o tas laidas budavo ikistas I kompa ir veikdavo internetas? o ikisus I kita kompa neveikdavo? jei abu taip:

kisk ta laida atgal I kompa prie laikroduko parodys "connected" spausk desini, status advanced ir ten kur rodo ip, gateway ir t.t. parodys ir tavo lan plokstes mac adresa, nusirasyk ji, tada junkis wlanu prie routerio, kai wlanas prisijunks vel salia laikrodzio spausk status tau reikalingas "Gateway" ji vesk internet narsykleje I ta laukeli kur buna adresas (pvz vietoj http://www.google.lt)spaudi enter taves paprasys vardo ir slaptazodzio dazniausiai buna abu ADMIN arba ADMININSTRATOR, jei netiks ieskok routerio manual (knygutej arba diske gautam kartu bus pdf failas), kai pateksi I routerio meniu tada ieskok mac klonavimo funkcijos, ir nesumaisyk tau reikia enthernet arba lan mac pakeisti o ne wlan, pakeisk I ta kuri nusirasei is kompo.

jei viska tvarkingai padarysi netas veiks, jei tavo routeris neturi mac klonavimo funkcijos greiciausiai netas neveiks, tada bandyk nusirasyti routerio mac ir skambink internet tiekejui sakyk kad pakeitei kompa ir neveikia internetas, padiktuosi nauja mac kuriam leis prisijungti, teoriskai turi padeti bet as bandziau nepadejo, pakeiciau routeri su mac klonavimu ir viskas veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.