marius8522

XBOX LIVE LAGAS

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , taigi iškilo problema . Žaidžiu nba2k13 live , ir lagina . Tiesiog jaučiasi tas nemalonus žaidimas , žaidžiu per laidą, gal žinot kame problema? Bučiau dėkingas , kas pagelbėtumėt. :)

Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu , kad ne žinok ,,..

Galbūt bus durnas patarimas, bet gal pabandyk per wifi lošti jei įmanoma? :herp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I know that feeling, bro. Taip jau yra kad veluoja visa laika tesiog supranti pas Amerikiecius letas internetas bent jau taip as manau. Nes pas mane ZEBRA sviesolaidinis ir per speedtest.net geri rezultatai. Bandziau per WiFi ir kabeli. Beje cia tipo kalbi apie tai kad pasas sureagoja po keliu sekundziu ir pns.?

Redagavo Connor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nustok siustis po*no kol zaidi :D

O jei rimtai tai ir ant kitu zaidimu online lagina ar tik ant sito?, kaip pvz youtube krauna normaliai ar ten kokia muzikaa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I know that feeling, bro. Taip jau yra kad veluoja visa laika tesiog supranti pas Amerikiecius letas internetas bent jau taip as manau. Nes pas mane ZEBRA sviesolaidinis ir per speedtest.net geri rezultatai. Bandziau per WiFi ir kabeli. Beje cia tipo kalbi apie tai kad pasas sureagoja po keliu sekundziu ir pns.?

Patykėk, pas kaikuriuos greitesnis internetas namie US, nes pas mus sviesolaidinis kai kurių namų. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip , būtent . :D kaip žinodamas , ir man tai žiauriai nepatinka , nes ir metimas kitas , kitaip laikyt reikia .. o intiko greitis va.. http://www.part.lt/perziura/101531a8abf3f7f50a8a9ecad3339a8379.png Redagavo marius8522

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia zinok jau 2k problema ant kiekvieno 2k kasio zaidimo taip buvo (kalbu apie xbox versija). Man irgi labai uzknisa tas lagas bet pripratau galima sakyt nes losiu beveik tik myteam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.