Impaler

PlayManija.lt 2012 metų rinkimai! Finalas!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Sveiki, nepykit, kad prikeliu seną temą, nes nedrįsau kurti pats. Norėjau paklausti, kodėl šį tradicija buvo užmiršta šiemet? Nes aš nemačiau 2013 metų rinkimų.

Aha, aš irgi pasigedau šitų rinkimų, nors man jų sistema truputi nepatikdavo, nes tikrai būdavo žmonių daugiau nusimanančių apie tam tikras konsoles, bet į sąrašus patekdavo koks minimaliai žinantis :) Kad ir aš, kažkada buvau nominuojimas kaip metų wii žinovas, nors wii temoje gal kelis postus parašiau :D Beje, tikrai nevėlu juos dabar padaryti, visgi 2013 prieš savaitę tik baigėsi ;) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha, aš irgi pasigedau šitų rinkimų, nors man jų sistema truputi nepatikdavo, nes tikrai būdavo žmonių daugiau nusimanančių apie tam tikras konsoles, bet į sąrašus patekdavo koks minimaliai žinantis :) Kad ir aš, kažkada buvau nominuojimas kaip metų wii žinovas, nors wii temoje gal kelis postus parašiau :D Beje, tikrai nevėlu juos dabar padaryti, visgi 2013 prieš savaitę tik baigėsi ;)

Pritariu, kad nevėlu. :) O kas dėl rinkimu, taip nutinka, nes renka nariai - balsuoja už draugus ar šiaip už tuos su kuriais jau susibičiuliavo. Norint tikslumo ir teisingumo rinkti turėtų kokia nors moderatorių komanda, kuri pražiūrėtų svarbias temas ir pasakytų, kas ir kur daugiau nusimano. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nepamiršau, buvau prisiminęs apie tai, bet tiesiog esu per daug užimtas, kad juos dabar rengčiau. pilnai galiu patikėti juos surengti kitam žmogui, už tai atsidėkojant VIP keliem mėnesiam. sistemą kaip viskas renkama irgi galite tobulinti, tačiau aš turėsiu patvirtinti ją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad net 2012m nebuvo uzbaigta. O kodel pavyzdziui bet kuris entuziastas negali pakurt temos ir surenkt rinkimus?! Why not?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaityk pranesima virs svo ReiKaz

Sekundziu reikalas, vienu metu papostinom tai ir nemaciau. Na tai tik patvirtina ir mano pasiulyma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.