cryptkeeper

merginos ir konsoles

Rekomenduojami pranešimai

buvo o gal dar ir yra tokia ashmile ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

anksciau turejau klasioke kuri megdavo counter strike 1.6 taskyt :D budavo informe tai visi cs pliekdavom tai ji irgi zaisdavo ir gan neblogai :)

siaip galetu daugiau merginu dometis visokiom konsolem :) butu dar viena galimybe susipazint su merginom kurios turi panasius pomegius :)

negi nelinksma butu koki co-op su mergike pagrailint :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi tokia tema, papasakosiu aš apie vieną savo draugę, tikrą Geek'e iš G didžiosios :D, jos vardas Šarūnė, taigi viskas prasidėjo nuo to, kai nutarėm pažaisti su Xbox 360, pradėjom nuo Resident Evil 5 nes lengvesni žaidimai, jos net nedomino, aš galvojau kad žmogui, tuo labiau panelei nežaidusiai su konsole bus neįmanoma normaliai žaisti bent jau kurį laiką kol nepripras, tačiau prireikė 15min, kol ji priprato prie valdymo ir taškė zombius praktiškai taip pat, kaip ir aš.. :D Pažaidus Resident Evil 5, Fifa, NBA ir dar porą žaidimų, mano xbox 360 pasiliko jos namuose pusei metų ir atgauti man jį nelabai kaip sekėsi :D, užsikabliavo kaip reikalas. Kai kalbam apie geek'us ir geek'es tai turbūt jų išvaizda įsivaizduojam gana stadartiškai :D : Nuotrauka

Tačiau kai tokia panelė...: Nuotrauka

(Didelios nuotraukos nededu, kadangi ne save viešinu :) ), ... pradeda pasakoti:"Tu primeti!! Vakar pabaigiau Crysis 2 ir toi misijoi kur buvo ateivių laivas, visus tyliai su cloak'u iškillinau, b***** achujienas žaidimas, išeis crysis 3 gausi atvežt xbox'a". Tai tiesiog stovi ir galvoji: dafuq i just hear :spit:

Taigi Geek'iu merginų tikrai yra, bent jau Šiauliuose :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia ta teslos kruva tai biski ne i tema :D

as gamere mergina isivaizduoju butent taip:

Nuotrauka

aisku dauguma pasakys, kad perlenkta lazda, na del to sutinku cia tik kaip pavizdys tik gal kiek drastiskas :D pasirinkau sy pavizdi del dirzo :D

bet kiek teko dometis tai butent tokios visokios suicide stiliaus merginos daugiausiai pasinesusios ant geiminimo :)

Redagavo cryptkeeper

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

p.s. jei ka tai gameris - zaidejas, geek - moksliukas, o geek'as cia vopsie issityciojimas is dvieju klabu, nu kam taip reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

css jailbreak nemazai panu zaidzia. Turbut todel nes ten didele daly zaidimo sudaro bendravimas su kitais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.