seniecka

Jūsų mėgstamiausias muzikos žanras ir atlikėjas

Rekomenduojami pranešimai

taigi , taigi , laukiu gerbiamieji jusu atsakymu....

Mano megstamiausias muzikos zanras - progresivusis rockas

Megstamiausias muzikantas - Steve Hackett

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sudėtingas klausimas, paprasčiausia neapsiriboju vienu stilium tinka nuo trance'o iki black metal. Ir patikėkit veža visi.

Atskirai pagal stilius pavardinsiu keleta mėgstamų: Marilyn Manson, Slipknot, Mauro Picotto, ATB, Linkin' Park ir daug DAUG kitų. :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prodigy valdys visa gyvenima. Klausau electro breakbeat. Liux muzika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tai labai didelis melomanas. Muzika yra mano antroji religija net nezinau po ko. :) Va, pritarciau Soxui, Prodigy - niekada nemirs, o Electro Breakbeat nesenai mano atrastas stilius, kuris pakankamai uzkabino, ypac patiko Dave Clarke sio stiliaus mixai.

O jei atvirai, tai klausau HipHop muzikos, pagrinde undergroundo atstovu (tik ne 50 cent ir visas kitas radijinis komercinis marazamas) nuo 96 iki 00, tikro nekomercinio repo, o taip pat DrumandBass scena labai artima sirdziai, netgi lygiagreciai su Repu eina. Net nepasakyciau ka labiau megstu, gal labiau pagal nuotaika. :) Bet neapsiriboju siem dvejais stiliais ir konkreciais atlikejais. Siaip klausau gan visokios elektronines muzikos, tik nelabai megstu House ir visokiu dabartiniu populiariu klubines muzikos zanru. O siaip tai HardTechno patinka, ypac tusus megstu, nes namie ne tas, po to Schranz (greitesnis ir sunkesnis HT), Breakcore (sunkaus DrumandBass, Jungle ir HardCore misinys), paklausau ir HardCoro (digital)... Minimal labai gerai atpalaiduoja (lietuviai labai gerai pasizymeje ir sukure labai geru kuriniu yra), paklausau ir Lounge, visokiu chillout'u.. Ir dar tu stiliu begale... Na ir aisku RaggaJungle (is DNB atsikajoes ir sumaisytas su Ragga dabar visikai savarankiskas stilius)...

Taip pat ir visokie Elctro Breakbeat smagus ir t.t. Zodziu, gal labai neishsiplesiu, nes tikrai tu stiliu begale, o geros muzikos ant musu zemeles dar daugiau! :) :) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CICINAS ir draugai , laimutis purvinis, mama rock'n Roll :):):):) klausau beveik viska kas sukelia koki nors garsa , nu beveik rimtai cia. neklausau iskrypelio merlin menson ir kitu panasiu grupiu kuriu dainos skamba mazdaug taip: WHAAAAA!!!!!! SUCK MY DICK!!!! WAHHHA!!! I"M DEATH!!!FAAACK!!! :x :x :x pvz Mudwayne , punk rock ir kita pvz sum41 ir blink182 linkin park ir t.t. yra gerai ... bet tik ne WAHH! ;)

Edit: Rusiska muzika geriausia..... bet kitos argi geros... tak ze ruskoje radio... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perspeju. Chebra tik offtopicu cia nereik. Perspeju, kad nereiketu aptarinet kodel man nepatinka ta ar ana grupe. Cia i ateiti... OFFTOPIC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patinka man metal, hard rock... zodziu rock.

pirmas isimintiniausias atlikejas fredis mercuris ir jo grupe queen(kas jos nezino... :lol::D )daina kuri is ju grupes isimintiniausia tai bohemian rhapsody.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man queen su fredziu merkuriu irgi labai patinka,ypac geros ju dainos 'love of my live' ir 'save my".Dar patinka man eminemas.mane repas traukia ir rami muzika,biski liudnoka muzika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikras roko fanas:

Metallica, Accept, Udo, Judas Priest, Ozzy, Rammstain, Lita Ford... ir t.t.

Taip pat megstu sena popsa(naujo nepernesu):

Michael Jackson, Depeche Mode, C.C.Cath, Bad Boys Blue ir t.t.

Ir Dance muzika nuo kokiu 1988 iki kokiu 1998 patinka:

Culture Beat, 2 Unlimited, C&C Music Factory, Haddaway, Mr. President ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vo auronui bishki pritariu

Depeshai, Camufliazhai, Gyvuneliu krautuves berniukai (Pet shop boys)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vo auronui bishki pritariu

Depeshai, Camufliazhai, Gyvuneliu krautuves berniukai (Pet shop boys)...

:twisted:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai kaip ir Auron, megstu pasiklausit tuos visus jacksona ir panasiai :lol:

Labiausiai klausiamaiausios grupes Metallica, black sabbat, motorhead, kartais iron maden. Bet fanas esu tik Metallicos :twisted:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.