SlimNaujokas

Zaidimo didesnio negu 1 dvd ikelim as i xbox be vidinio hdd

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi kaip jau supratote is temos pavadinimo klausimo esme ka reikia daryt ir kaip tai reikia daryt kad veiktu zaidimai multi disc is isornio hardo? Jeigi galite prasau paaiskinima parasyti punktais kas po ko seka ir kaip ka daryt. Pirma punkta padariau turiu isorini 500gb harda performatuota i fat32.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gali paaiskinti kam kurti tokiu pacia temu kelias? Jei neatsake per dvi tris tokias pat temas ar uzklausas, vargu ar atsakys ketvirtoj, penktoj ar sheshtoj.

O siaip tokia info turetu suteikti tas kas pardave / nulauzinejo konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gali paaiskinti kam kurti tokiu pacia temu kelias? Jei neatsake per dvi tris tokias pat temas ar uzklausas, vargu ar atsakys ketvirtoj, penktoj ar sheshtoj.

O siaip tokia info turetu suteikti tas kas pardave / nulauzinejo konsole.

Tai man idomu ar bent imanoma paleist nes jei neimanoma tada ir nerasysiu forume

Zmones padekit, nes cia vienitelis likes dalykas kuris man ramybes neduoda :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai galima, pats taip žaidžiau su draugo konsole ir išoriniu hdd, kelių dvd žaidimus, aišku, jei pas tave RGH/JTAC

Kadangi suprantantys nelabai nori aiškinti, pabandysiu užvesti ant kelio.

Pas mane patį vidinis hdd, bet principas nesiskiria, tik man nelabai aiški folderių struktūra.

1. Suformatuotą fat32 hdd jau turi

2. Tikiuosi pas tave FSD (freestyle board) sutvarkytas ir čia nebereikia aiškinti. T.y. ne originali aplinka, iš kurios paleidinėji games, nustatinėji settingus. Tik iš FSD gali paleisti neoriginalius games kelių dvd iš hdd.

3. Parsisiūsk pvz. dviejų dvd zaidimus. Nezinau, kokiame formate parsisiūsi, jeigu iso, tai su iso2god programa konvertuoji iso failus į god formatą. Teoriškai konvertavęs abu iso failus gausi du folderius su tam tikra struktūra, jei nekeisi setingų, gausi vienodus folderius, pvz. 4D1267D, ir kitas toks pat. Taigi, čia yra du dvd.

4. Dabar priklausomai nuo to kur tu sumetęs kitus games, mesk abu šituos folderius tenai, tik aš pvz. antrą dvd folderį tiesiog įdedu į pirmojo dvd folderį, ir panašu, kad veikia, nes berods RGH konsolėms nelabai svarbu tiksli failų struktūra, svarbiausia, kad:

5. Būtų teisingai FSD setinguose nurodytas game path management. Eini i setingus ir nurodai kelią i savo hdd, kad FSD skanuotų būtent išorinį hdd.

Aišku, jeigu tu visai nesusitvarkęs FSD, tai čia reikalų šiek tiek daugiau. Jei bus klausimų, siūsk AŽ man padėsiu, pats daugiau išsiaiškianu, negu sulaukiau pagalbos šiame forume.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai galima, pats taip žaidžiau su draugo konsole ir išoriniu hdd, kelių dvd žaidimus, aišku, jei pas tave RGH/JTAC

Kadangi suprantantys nelabai nori aiškinti, pabandysiu užvesti ant kelio.

Pas mane patį vidinis hdd, bet principas nesiskiria, tik man nelabai aiški folderių struktūra.

1. Suformatuotą fat32 hdd jau turi

2. Tikiuosi pas tave FSD (freestyle board) sutvarkytas ir čia nebereikia aiškinti. T.y. ne originali aplinka, iš kurios paleidinėji games, nustatinėji settingus. Tik iš FSD gali paleisti neoriginalius games kelių dvd iš hdd.

3. Parsisiūsk pvz. dviejų dvd zaidimus. Nezinau, kokiame formate parsisiūsi, jeigu iso, tai su iso2god programa konvertuoji iso failus į god formatą. Teoriškai konvertavęs abu iso failus gausi du folderius su tam tikra struktūra, jei nekeisi setingų, gausi vienodus folderius, pvz. 4D1267D, ir kitas toks pat. Taigi, čia yra du dvd.

4. Dabar priklausomai nuo to kur tu sumetęs kitus games, mesk abu šituos folderius tenai, tik aš pvz. antrą dvd folderį tiesiog įdedu į pirmojo dvd folderį, ir panašu, kad veikia, nes berods RGH konsolėms nelabai svarbu tiksli failų struktūra, svarbiausia, kad:

5. Būtų teisingai FSD setinguose nurodytas game path management. Eini i setingus ir nurodai kelią i savo hdd, kad FSD skanuotų būtent išorinį hdd.

Aišku, jeigu tu visai nesusitvarkęs FSD, tai čia reikalų šiek tiek daugiau. Jei bus klausimų, siūsk AŽ man padėsiu, pats daugiau išsiaiškianu, negu sulaukiau pagalbos šiame forume.

Aciu tau labai uz pagalba bandysiu naudotis tavo pagalba, jeigu ka parasysiu dar karta aciu!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.