LFXiksas

PSN/SEN ban'ai

Rekomenduojami pranešimai

Tai gal kas galetumet padet normaliai per skype? Esu susirades kelis rimtus kurie tikrai nusimano, bet jie tik naktim prisijunge :( Tai jai kas turit kokiu ideju tai parasykit i skype: augustas351 :))

As tai vis bandau su tuo console id patch, bet man jis kazkodel nelabai veikia ba ne ta siunciuosi :herp:

Redagavo augustas351

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi sakau, reikia kito tikro ps3 id, o ne random sugeneruoto, kitaip neišeis grįžti į psn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš gero draugo, kuris žinoma ps3 turi, arba pirk kokį naudotą pliką ps3 ir iš jo pasiimk tą id ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blem shudas td vapse :/ tai net neapsimoka taip daryt, nes vis tiek praeis koks menesiukas ir vel gali ieskotis to naujo id... Beje kiek laiko galejai zaist online iki kol negavai ban?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia priklauso nuo to, kaip atsargiai tu elgsiesi, nes kiek žinau, daug kas dar negavo bano, nes visada prieš eidami į multiman atsijungia nuo psn ir ištrina visą ps3 history, kad jų nesusektų. Dar žinoma priklauso nuo to kokius žaidimus online žaisi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lbj daug situ isbandziau bet is tikro nezina kuris mano toksliai yra siaip raso kad 4.31 o pries irasnt buvo 4.21 tai gal as turiu downgrade daryt ir tada su tom programom bandyt atbanint ar cia laiko svaistymas ir neveiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lbj daug situ isbandziau bet is tikro nezina kuris mano toksliai yra siaip raso kad 4.31 o pries irasnt buvo 4.21 tai gal as turiu downgrade daryt ir tada su tom programom bandyt atbanint ar cia laiko svaistymas ir neveiks?

O tu system update paleidinejai? :happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eii! sorry del antro posto bet db noriu paklaust, snd isijungus ps ismete man update, bet pries update norejau paklaust gal sakau jeigu uzupdatinciau savo ps gal atsibanintu tas nelemtas psn? zinau tik tiek kad nebeveiks zaidimai su rogero :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eii! sorry del antro posto bet db noriu paklaust, snd isijungus ps ismete man update, bet pries update norejau paklaust gal sakau jeigu uzupdatinciau savo ps gal atsibanintu tas nelemtas psn? zinau tik tiek kad nebeveiks zaidimai su rogero :(

Nemanau,kad atsibanins. Jau uzdetas banas ju serveriuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar tie kur su jb gali zaisti psn? nes db rodos gera unbanery radau ir negaliu patikrint ar veikia psn nes meta updare ir vel :D

Gal eina kaip nors padaryti kad neprasytu tu update?

Redagavo augustas351

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reikia susikurti naują psn accountą, įsirašyti naują cfw arba naujausios versijos spoof'ą ir tada naudoti tą unbanerį, bet vargu ar jis veiks, nes sony greitai suseka tuos unbanerius ir juos užbanina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.