Nos

Trumpam atsijungia pelė ir klaviatura.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, kai žaidžiu žaidimus, pas mane būna atsijungia pelė karts nuo karto(4-15 sekundžių), o rečiau klaviatura. Ypač nervuoja kai Cs žaidi :unhappy: .. Pelė ir klaviatura ACME firmos.. Gal žinot kokia problema gali būti? Būčiau dėkingas. Nepanašu, kad būtų kur nors įlūžę laidai.

Redagavo Nos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cha as acme pele turejau pries pora metu ir klaviatura irgi ir nzn gal metus ar du naudojau be problemu r dabar dar turiu bet nebenaudoju jokiu problemu nesu turejas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o su laidu pele ir klaveturu (USB) ar beviele ?

Su laidu abu (USB) Redagavo Nos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Acme viską pasako :)))))).... Acme yra ir gesta :) reikėjo geresnė imti klava bei pele. Pas mane acme irgi bėdų yra pvz aš sėdžiu prie kompo ir kitam kambary yra dujinė elektrinė. Ten ta papsaudžia migtuką kad užsidegtu ir man klava trukčioja xDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dadek papildoma maitinima, man taspats buvo su gaming pele, pc paduoda per usb tam tikra tik elektros sk ir jei tavo daugiau reikalauja tai i nuluzta kartais zaidziant koki efektyvesni zaidima kaip cs kur reik dauk dpi isspaust pelei...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.